Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניילונים ברכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת מוזרה

רכשתי רכב חדש מהסוכנות - האם הרכב צריך לבוא עם הניילונים על המושבים?

דגם הרכב הונדה סיוויק

תודה,

ליאור

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני קיבלתי את שלי בלי ניילוניים בכלל , ששאלתי את הסוכן למה הרכב מגיע בלי ניילון על המושבים הוא אמר לי שאסור למסור רכב עם הניילון על המושבים בגלל כריות האויר ולכן הם מחויבים להסיר אותם , לא יודע עד כמה זה נכון אבל שיהיה.

פורסם

מניסיון שלי אני יכול להגיד כי בסיאט מסרתי ללקוחות רכבים אך חייבתי אותם להוריד מהמושבים מקדימה בגלל שיש כריות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מניסיון שלי אני יכול להגיד כי בסיאט מסרתי ללקוחות רכבים אך חייבתי אותם להוריד מהמושבים מקדימה בגלל שיש כריות.

מדוע זה כך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האוטו יושב במגרש גם זמן מסוים לפני שהוא נמכר לך - ללא הניילונים. עובדי הניקוי של הרכב מסירים אותם כשמנקים לך את הרכב ומבריקים אותו מכל החרא שהוא עבר בנמל.. מרגע שהזמנת רכב וייעדו אחד עבורך.. אין עליו את הניילונים יותר.

לא יודע איך זה בסוכנויות אחרות אבל ספציפית לזו של הונדה כך זה עובד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כדי שהלקוח שנוסע מהסוכנות לביתו ונקע לתאונה (לא עלינו) "יהנה" מכריות האוויר שיש במושב הרכב ולא ישאיר אותם בניילונים ויתבע את הסוכנות שמסרה לו מלכודת מוות.

למרות ש99% שכרית האוויר תקרע את הניילון על המושבים עדיף לא להסתכן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...