Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בהנעה 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב שהיה 4X4 ורציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ בין הוולוו XC70 שנת 2001 לסובארו פורסרט שנת 2001

מבחינת אחזקה, דלק, טיפולים, ביטוח, נוחות ובטיחות.

אם יש עוד רכבים בסיגנון הזה ארצה לבדוק גם.

פורסם

למה דווקא בחרת בהם?

הוולוו מאוד נדירה ומן הסתם זה יקרין על זמינות חלפים ומחיר.

הפורסטר נהנית מאמינות יפנית ובואפן כללי נחשבת לאמינה.

סתם תחושת בטן שהסובארו תהיה זולה יותר לאחזקה.

בכל מקרה שתיהן לא יהיו חסכוניות בדלק, כך שאם היד שלך קצרה עם המשאבה אלו לא רכבים אידאלים.

ושוב אני חוזר לשאלה שאיתה פתחתי - למה אלו?

אולי אם תספר לנו מהם צרכיך יוכלו לכוון אותך לאופציות נוספות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ידני? אוטומטי? תקציב? גודל? גיפ אמיתי בא בחשבון?

מה זה קצת שטח?

בלי לנהוג על הוולוו אני הייתי יורד ממנה ומהר בגלל פחת ועלויות.

סובארו חוץ משבילי קק"ל לא ממש רכב שטח, במיוחד בגיר האוטומטי, ללא הילוך כוח.

קח בחשבון שרכב שטח, תמיד יהיה יקר יותר לאחזקה וצרכן דלק גדול יותר.

הגימיני של סוזוקי תעלה לאחזקה כמעט כמו פרייבט, תטפס על כל הר אבל קטנה, לא נוחה ולא בטיחותית.

קצת מעליה יש את הויטארה גם לא ממש מרווחת אבל יותר "אוטו" מהגימיני, הבעיה זה למצוא אחת שמורה בשנתון שאתה מחפש.

ויש את כל המפלצות טראנו/פגארו/לנד קרוזר וכד...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...