Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רנו מגאן 2008 מאלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול את דעתכם על הרכב הנ"ל. קיבלתי הצעה מאלדן - רכב שהיה בליסינג.

רנו מגאן 2008 עם 75000 קילומטר ב-60000 ש"ח. מצורף דוח הבדיקה.

הוא נראה בסדר, ללא פגיעות מיוחדות, קצת משומש ושמים לב שלנהג היה כלב :)

הנקודות שמפריעות לי הן - הדוח בדיקה נראה נקי, אפילו נקי מדי... זה הגיוני?

כמו כן, איך לבדוק אותו בנסיעת מבחן? במה להתמקד? ובאופן כללי, האם הרכב אמין?

תודה!

שמוליק

renault_megan_test_resize.jpg

פורסם

גם לי ניראה מוזר שאין כסתחים,תמיד הם רושמים רעש מערכת תמזון,וגם איזה כסתח לגיר,הבדיקה באמת ניראית מאוד נקיה.

אני לא הייתי מסתמך על בדיקה של החברה וברכב של 60K עושה בדיקה משלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במידה ויש לך ספקות, קח את הרכב לבדיקה נוספת משלך במכון שאיננו קומפיוטסט (רק ליתר בטחון לא בגלל שהם לא טובים או משהו כזה).

בנוסף, תבקש מאלדן שישלמו את עלות הבדיקה, אם הם כל כך בטוחים בעצמם לא צריכה להיות להם בעיה לשלם עוד כמה מאות שקלים על בדיקה נוספת שתגרום לך לקנות את הרכב.

לגבי מידע על מגאן כנס כאן - בדיוק בשביל זה קיים קטלוג הרכב המשומש של קארספורום.

פורסם
שלום,

רציתי לשאול את דעתכם על הרכב הנ"ל. קיבלתי הצעה מאלדן - רכב שהיה בליסינג.

רנו מגאן 2008 עם 75000 קילומטר ב-60000 ש"ח. מצורף דוח הבדיקה.

הוא נראה בסדר, ללא פגיעות מיוחדות, קצת משומש ושמים לב שלנהג היה כלב :)

הנקודות שמפריעות לי הן - הדוח בדיקה נראה נקי, אפילו נקי מדי... זה הגיוני?

כמו כן, איך לבדוק אותו בנסיעת מבחן? במה להתמקד? ובאופן כללי, האם הרכב אמין?

תודה!

שמוליק

היי שמוליק

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

אנחנו באלדן מחזיקים ציי רכב גדולים ומגוונים המשרתים חברות וארגונים לצרכים שונים

באלדן אנחנו מטפלים ברכבים בסטנדרטים גבוהים ומחמירים במוסכי היבואן בלבד. לשמחתנו, בדיקת הרכב שבחרת טובה מאוד, עם זאת יש גם בדיקות פחות טובות – אתה מוזמן לבקש בסניף לראות גם אותן.

רכישת רכב היא החלטה רצינית וכרוכה בהוצאה כספית לא קטנה ולכן למען השקט הנפשי שלך, אנחנו בהחלט ממליצים לקחת את הרכב גם לבדיקה במכון בדיקה בלתי תלוי.

בנסיעת המבחן אנחנו ממליצים להתמקד בנוחות הישיבה, יציבות הרכב, מערכת ההיגוי (סיבוב הרדיוס של ההגה), העברת ההילוכים (רכה ולא ארוכה מדי) ומערכות הבטיחות (נגד החלקה, נגד סחרור וכו') – ככל שנרחבות יותר רמת הבטיחות גבוהה יותר.

בברכה

מיטל מאלדן

פורסם

מבחינת אמינות מגאן מהשנתונים הנ"ל שטופלה לפי הספר תפגין אמינות טובה. מה שהוציא להם שם רע זה בעיקר המגאנים עד 2005 כולל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה מה שאמרו בזמנו על המגאן 96-03. ואז אמרו את זה על המגאן 2004-2006. וכו' וכו'.

כנראה שיש דברים בגו' - ואני אומר את זה בתור אחד שנוסע על רכבים מושמצים בעצמי - סיטרואן קסארה בעבר ופונטו בהווה.

את המגאן בחרתי להוריד בתור אופציה בגלל השירות הגרוע של קרסו, תמחור החלפים הנוראי ובעיות האמינות שכנראה נובעות ברובן מהתקנות מקומיות וטיפול לקוי.

פורסם

כבר כתבו אלף פעמים ויכתבו עוד אלפיים: אומרים ? אז אומרים. כל אחד שמע ממישהו ששמע ממישהו ובעצם לא נהג במכונית ולא תחזק אותה. הכל תלוי במצב הרכב שנרכש וצורת הטיפול בו. גם העדר טיפול זה סוג של טיפול...

גם הנחה ואפילו גדולה לא תחסך הוצאה גדולה על רכב שהוזנח.

אני כבר 8 שנים עם סניק (שדומה למגאן במרכיבים מכניים רבים) - ונהנה מרכב בטיחותי מאוד, מפנק, ניהוג טוב,

שימושי ומהנה לצרכים שלי.

אם הייתי מאמין לשמועות, לא היו לי אלפא ולא ZX שמהן נהניתי מאוד והחזקתי שנים רבות.

לדעתי קצת חבל בשבילך. אם בדיקה במכון שאתה בוחר היתה מאמתת את הבדיקה שלהם - היה לך ביד רכב טוב. אולי לבקש החלפת צמיגים - ולדרך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
זה מה שאמרו בזמנו על המגאן 96-03. ואז אמרו את זה על המגאן 2004-2006. וכו' וכו'.

כנראה שיש דברים בגו' - ואני אומר את זה בתור אחד שנוסע על רכבים מושמצים בעצמי - סיטרואן קסארה בעבר ופונטו בהווה.

את המגאן בחרתי להוריד בתור אופציה בגלל השירות הגרוע של קרסו, תמחור החלפים הנוראי ובעיות האמינות שכנראה נובעות ברובן מהתקנות מקומיות וטיפול לקוי.

אני לא יודע מה אמרו אלא מדבר מניסיון. המגאן שלי היא מודל 2006 ומפגינה אמינות מצויינת. לגבי השירות של קרסו כנראה מזמן לא ביקרת אצלם. לפחות במוסך שלהם באשקלון השירות מעולה והמחירים סבירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי שכחת לציין שהמגאן שלך ידנית ונראה לי ששם ההבדל הגדול,

המגאן שלי שנת 2004 ידנית 5 דלתות והאמינות מצוינת, אצלי כבר שנתיים ואפילו מנורת חזית לא החלפתי, פשוט אפס תקלות.

• תוכן חדש...