Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השירשור

תשמע, אני לא יודע על מה אתה מתלונן בדיוק, עשית סלט מההסברים שלך, להערכתי יש כמה סיבות לחוסר אחיזה, ואולי אתה נמצא בשילוב של כמה מהן ביחד (רכב לא מזהיר, צמיגים חדשים מידי, נהג לא מיומן, כיוון פרונט לקוי ועוד) ואז הבעיה מחריפה מאד, אני אנסה לפרט מהפשוט למורכב יותר:

1. לחץ אוויר - בדוק מה המלצות היצרן ותעלה מעט בהתאם לבדיקה מההודעה למעלה.

2. כיוון פרונט - כתבת שהרכב "מושך", לך לכיוון פרונט !!!

3. תקינות בולמים - שווה לבדוק

4. תקינות נהג - אתה עם רכב הנעה קדמית חזק ו"מועד" לתת היגוי, אפילו חריף, עשית פעם קורס נהיגה מתקדמת ? אם לא - שווה.

5. כבישים - אכן בשבועיים האחרונים הכבישים "ג'יפה", שווה למצא תוואי נקי וסטרילי ולעשות בדיקה (כוכב יאיר + סטופר הם מקום מצוין)

נ.ב: אני לא מבין איך הציעו לך R1R במחיר טוב ולא לקחת ... אם אתה עושה שיקול של קילומטראז' ועלות הצמיג, למה בכלל קנית רכב עם יומרות ספורטיביות ?, אני עם R1R כבר מעל שנה (הסט הראשון הגיע אליי) והצמיגים פשוט עילוי, גם ברטוב הם בהחלט סבירים.

My 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני נוסכ כבר קרוב לחצי שנה על ה-T1R ואני נוסע יחסית אגרסיבי.

כן כשהצמיגים קרים היא אוחזים אך אחרי שהם מתחממים הם אוחזים בצורה מפתיע במיוחד אני התלהבתי מהם ביותר!

לא מאבד אחיזה! אם אני לא רוצה בכך!

אני מבסוט מהצמיג אוחז כמו שצריך, בלי להעליב יכול להיות הנהיגה שלך לא נכונה!

כי בנהיגה לא נכונה גם עם סליקס הכי יקר שיש אתה תחליק!

וחוץ מזה שילמת יקר מדי בשביל הצמיג!

כשאני החלפתי 195/45/15 והצמיג היה טרי מאוד שילמתי 325 ש"ח לצמיג כולל התקנה כולל מע"מ כולל הכול!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לפי התיאורים שלך - אתה נוהג לא נכון, ועל אותו משקל אין פלא שקורולה מרגישה לך אוחזת יותר - הרכב מכוייל לתת היגוי, ומציע שלדה מתקדמת בהרבה ממה שהיה לפיאט להציע כשתכננו את הHGT, עם מנוע מאוזן ודרך תיבה אוטומטית.

בנוסף, אני חושב שקצת הגזימו פה בשרשור בדבר חשיבותו של פרונט מכוון באיבוד אחיזה מקדימה.

לא שאני טוען שאין קשר - אבל כדי להגיע למצבי קיצון כמו שפותח השרשור מתאר הפרונט צריך להיות משמעותית מחוץ לתחומים כמעט בכל פרמטר כדי להציג זוועות מהסוג שפותח השרשור מדבר עליהן

ואחרון חביב - כמו שקונדסון אמר, ושווה להדגיש פעם נוספת - המלצת היצרן תקפה לצמיג איתו הרכב הגיע.

החלפת צמיג - תעבור מהמלצת היצרן לשיקול דעתך הרלוונטי.

צריך יותר לחץ אוויר או פחות - תחליט אתה, בלינק שקיבלת יש את כל המידע שצריך.

בהצלחה ואיחולים לבביים שתפיק את המיטב מהרכב שלך

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ליאור בד''כ אני קורא את התשובות שלך ושותק כי אין לי ממש מה להגיד וגם עכשיו אין למעט העובדה שאתה רושם שזה רכב לא מזהיר.

בכל הקשור להתנהגות הוא פשוט מדהים ואני בעצמי לא האמנתי לזה למרות שיש לי אחת כזאת עד שראיתי במו עיניי למה הוא מסוגל ואיך שהוא לוקח פניות.

מבטיח לך שהרכב הזה בידיים הנכונות ייתן לך תוצאות מאוד מרשימות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מוכן להתערב עם פותח השרשור שהבולמים שקיימים לו על הרכב הם במצב לא מזהיר.

עם בדיקה שביצעתי במקרה עם הרכב שלי

הלבשתי סט T1R על הרכב עם הבולמים המקוריים, אכן הורגש שיפור ברכב אבל לא כמו שציפתי.

אחרי כמה זמן הוחלף סט בולמים לקשיח יותר, ואז בכלל, רכב אחר לגמריי!

אם אתה רוצה, ניקח אותך לסיבוב ותראה :twisted:

וגם שהמצב של הצמיגים הקדמיים כבר לא "להיט" הם עדיין עושים את העבודה בצורה מדהימה!

ובלי שום קשר הרכב עם הסט-אפ הנוכחי מתנהג ממש טוב :wink:

פורסם

בקיצור מה שאתה אומר זה שהבולמים שיפרו אבל מהצמיגים התאכזבת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפותח השירשור

תשמע, אני לא יודע על מה אתה מתלונן בדיוק, עשית סלט מההסברים שלך, להערכתי יש כמה סיבות לחוסר אחיזה, ואולי אתה נמצא בשילוב של כמה מהן ביחד (רכב לא מזהיר, צמיגים חדשים מידי, נהג לא מיומן, כיוון פרונט לקוי ועוד) ואז הבעיה מחריפה מאד, אני אנסה לפרט מהפשוט למורכב יותר:

1. לחץ אוויר - בדוק מה המלצות היצרן ותעלה מעט בהתאם לבדיקה מההודעה למעלה.

2. כיוון פרונט - כתבת שהרכב "מושך", לך לכיוון פרונט !!!

3. תקינות בולמים - שווה לבדוק

4. תקינות נהג - אתה עם רכב הנעה קדמית חזק ו"מועד" לתת היגוי, אפילו חריף, עשית פעם קורס נהיגה מתקדמת ? אם לא - שווה.

5. כבישים - אכן בשבועיים האחרונים הכבישים "ג'יפה", שווה למצא תוואי נקי וסטרילי ולעשות בדיקה (כוכב יאיר + סטופר הם מקום מצוין)

נ.ב: אני לא מבין איך הציעו לך R1R במחיר טוב ולא לקחת ... אם אתה עושה שיקול של קילומטראז' ועלות הצמיג, למה בכלל קנית רכב עם יומרות ספורטיביות ?, אני עם R1R כבר מעל שנה (הסט הראשון הגיע אליי) והצמיגים פשוט עילוי, גם ברטוב הם בהחלט סבירים.

My 2 cents

ליאור

אני לא חושב שזה עניין של כסף בכלל.

לי הציעו לי אותם במחיר טיפה יותר זול מ T1R ולא לקחתי... (לאחר מכן הציעו לי אותם עוד יותר בזול כי הT1R שלי התעכבו ועדיין לא לקחתי.)

אני לא חושב שהם מתאימים ליום יום. גם לא למישהו כמוני שעושה כ20K בשנה בנסיעה שרובה בדרכים מהירות.

אני לא חושב שיש צורך לפרט שוב את ההבדלים, הTRED הוא רק חלק מהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתה ברשותי רבעייה של T1R במשך מעט יותר משנה, הם עבדו מאוד מאוד קשה, נגמרו אחרי 30,000 ק"מ בלבד, אבל, התמורה שלהם הייתה הרבה מעבר לטובה. נסעתי עם צמיגים יקרים מהם ולא קיבלתי את אותה תמורה.

בהתאמה טובה של לחץ אוויר בין סרן קדמי ואחורי, הצלחתי להביא את הרכב להתנהגות מדהימה (מאזדה 6), תת היגוי כמעט ולא קיים, אחיזה ותגובות מדהימות.

הצמיג הזה הוא בהחלט צמיג מצויין, וביחס למחיר שלו לא תמצא צמיג שיכול להתמודד איתו.

כנראה שאצלך יש בעיה אחרת ברכב, ולא בצמיג. אין סיכוי שקורולה תאחז טוב יותר.

פורסם

בדיוק היום חזרנו מנסיעה מאוד טכנית ואגרסיבית,גם אני עם T1R דנדשים מלפני שבוע וגם החבר{נהג ראלי בעל נסיון) שלובש אצלו אותו צמיג,רק קיללנו את האחיזה של הצמיג ולא הפסקנו להתאכזב ממנו.

פורסם

אני ב-3 השנים האחרונות החלפתי 4 סטים, הTOYO זה הסט הנוכחי שלי, והוא עולה ברמתו על כל האחרים, שהיו צמיגי ספורט משובחים ויקרים להחריד.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הבעיתיות עם הצמיג הזה היא שאנשים שאין להם חצי מושג ירוק נתנו לצמיג הזה לייבל של צמיג ספורטיבי עילאי ותאכלס הוא לא, כל הקטע שלו שהוא נותן תמורה מלאה ויותר תמורת הכסף, סטים שדומים לו בביצועים עולים הרבה יותר ולכן משתלם ללכת על הt1r.

ולגבי הr1r, שמישהו רק יעז להגיד מילה לא במקום עליהם, זה הצמיג היחיד שיהיה על הרכבים שלי, כמובן עד היום שבו אני יאבד כל צלם אנושיות ויקנה איזו טויוטה או מאזדה או משהו נוראי בסגנון :cry: :cry:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...