Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה האוסטין הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדבר החמוד הזה קוראים: Austin 7 Ulster.

זהו דגם ספורטיבי על בסיס האוסטין 7, והוא נקרא Ulster על-שם מרוץ באנגליה בשנות העשרים והשלושים שהיה נקרא Ulster Tourist Trophy. דגם הספורט הזה השתתף במירוץ, ואח"כ אוסטין מכרו מכוניות כאלו לציבור הרחב עם השם Ulster לכבוד ההצלחה באירוע. הוא יוצר בערך בשנים 1928-1932, עם מנוע בנפח 750 סמ"ק, לפעמים עם תוספת של מגדש-על. המתחרה העיקרית של הדגם הזה בשנות ה-30 היתה כמובן MG, בעיקר עם ה- M-type Midget, שתמונתה מצורפת.

בקישור המצורף יש מידע מעניין על מיגוון של מכוניות ספורט "זעירות" כאלו משנות השלושים:

http://www.lightauto.com/forfun2.html

בברכה,

קובי

30%20MG%20M.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

גם אני הייתי אתמול במפגש במועדון החמש וראיתי את היצירה החמודה הזאת...

לאחוריים האלה קוראים "צורת סירה" ?

כי שמעתי על זה פעם ולא ידעתי גם הכוונה זה לזה...

גם ראית את הסמל המיוחד של המכונית הזאת ?

אני לא ידעתי שהיה דבר כזה בענתיקות של שנות ה-20 וה-30, אבל התוך העיגול של הסמל עם שם החברה מופיע מן מד מיוחד כזה...

שאלתי את אחד האנשים והתברר לי שזה מד למים של המנוע...

פשוט מדהים !

פורסם
גם אני הייתי אתמול במפגש במועדון החמש וראיתי את היצירה החמודה הזאת...

לאחוריים האלה קוראים "צורת סירה" ?

כי שמעתי על זה פעם ולא ידעתי גם הכוונה זה לזה...

לאחוריים האלה קוראים "זנב סירה", או באנגלית Boat Tail. זהו עיצוב שהיה מאד נפוץ במכוניות ספורט משנות העשרים והשלושים, כולל גם בדגמים מסוימים של בוגאטי. מצ"ב תמונה של ה"ישבן" של MG M-type Midget, שבה רואים היטב את זנב הסירה שלה. ב- MG (להבדיל מהאוסטין אלסטר) אפשר לפתוח את הזנב, ושם יושב הגלגל הרזרבי. מי שרוצה לראות כזו MG במו-עיניו, יכול לקפוץ לבקר במוזיאון המכוניות של אורי סהר בקיבוץ אייל. עומדת שם אחת במצב מצויין. המוזיאון פתוח לקהל בשבתות בין 10:00 ל-13:00.

בברכה,

קובי

mtype.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בטוח שזו אלסטאר מקורית?

עד כמה שידוע לי, אוסטין 7 רבות ששופצו במשך השנים (ואני מעריך שכולן שופצו מתי שהוא), שודרגו למראה של אלסטאר.

• תוכן חדש...