Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון ואיביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני קופץ לנסיעת מבחן על סיאט לאון 1.8TSI .

אני שוקל לקנות סיאט לאון חדשה 1.8 או את ה FR .

מה שצורם לי זה שהדגמים המדוברים הם בעצם מיושנים כי זהו המנוע הישן של קונצרן VAG .למה קוראים להם TSI ? הם לא TFSI? אותם מנועי אודי A3 ?

לאיביזה החדשה למשל נכנסו מנועים חדשים כמו ה 1.4TSI שנותן יותר כ"ס מה 1.8..

אני מתלבט אם ללכת על סיאט לאון חדשה עם המנוע ה "מיושן" או ללכת על איביזה עם 1.4TSI FR ..

עכשיו יש מבצעים על הלאון אבל השאלה אם כדאי ללכת על זה או לחכות למנועים החדשים

או ללכת לכיוון ה VW שהם יקרים הרבה יותר..

תודה

פורסם

למען הסר ספק , על הנייר לפחות הלאון חזקה מהאיביזה FR כאשר היא מגיעה עם 160 כ"ס והאיביזה עם 150 כ"ס.

בנוסף, יש לציין שמנוע ה1.8 אומנם וותיק אבל סוס עבודה ולא בהכרח המנוע הקטן יותר עדיף (בטח אם יושבת לך אופציית השיפורים בראש).

2 המכוניות הללו פונות לקהליי יעד שונים ובאמת נסיעת מבחן על שתיהן תיתן לך אינדיקציה טובה יותר מה עדיף לך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

צודק לגבי האיביזה מול הלאון אבל באיביזה תצרוכת הדלק בטוח יותר טובה.

אני כרגע רווק ונראה לי ששתיהן יתאימו לי.

אני מבין שמנוע ה 1.8 וותיק בשוק ויש לזה גם יתרונות..

האם יש ללאון יתרון על האיביזה מעבר לגדול או מרווח ישיבה אחורי?

פורסם

כמה שנים אתה מתכוון להחזיק באוטו?

מתוך הגיון צח (ושמועות על טורבו-ים מתפוצצים :wink: ) 1.4 TSI עם סופר+טורבו שקרעו אותו כראוי לקרוע רכב ספורט עלול להפוך ליותר יקר בתחזוקה/תקונים בטווח ארוך...

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...