Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטו 2011 או אוטו מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה דיונים שכתבתי פה,

אני כבר תקופה מחפש פונטו ספייס ELX שמורה או פגו 206 ידנית במצב טוב

ולא מוצא משהו שקורץ,התקציב שלי היה עד עכשיו 30 אלף, כל אדם שפגשתי אותו והאוטו היה במצב טוב יחסית ביקש בהרבה מעל המחירון,זה לא יאומן איך מחירוני יד 2 משפיעים על אנשים],בכל מקרה החלטנו אני ואימי שהיא תוסיף 30 K ונקנה אוטו ביחד מליסינג עד 60 אלף ש"ח , היום הלכנתי לאוטו דיפו שנייה וליד היה סוכנות סוזוקי ,נכנסנו התרשמנו מהאלטו 2011 האוטו נראה טוב מחיר טוב ומרגיש טוב , קראתי את כל הדיונים פה על האלטו 2010 אבל אף אחד לא דיבר על דגמי 2011 ,

רציתי לדעת אם מישהו התנסה?איך האוטו מרגיש? ומה ההבדל מ2010, ת'אמת אני צעיר והאוטו הזה קורץ מבחינת אחזקה וזה שהוא חדש ועוד בצבע שחור עם ניקלים ,לעומת זאת בליסינג רובם עם מכות שלדה קטנות וקשה למצוא משהו באמת טוב,הייתי רוצה לשמוע שיקולים של אנשים שבסופו של דבר החליטו מה שהחליטו בין אם ליסינג או אוטו חדש וקטן [אני דיי מחבב סופר מיני]

פורסם

אין הבדלים מהותיים (אם בכלל) בין האלטו 2010 לאלטו 2011. ההבדל העיקרי הוא כנראה המספר ברישיון הרכב :lol:

אני לא יודע איך הצליחו המגיבים שמעליי לקבוע בצורה כל כך חד משמעית שהאלטו היא העדיפה מבחינתך, כשלא ציינת מה אופי הנסיעות שלך ומה הדרישות שלך מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף שתנסה לחפש פיאט פונטו שמורה, שתעלה חצי מהמחיר של האלטו ותתן לך חיים כיפיים יותר מבחינת מרחב פנים והרגשה כללית.

באמת שזה לא משנה אם תקבל צריכת דלק של 1:15 או 1:13.5 (שזה הבדל בין ספייס לאלטו בתוך העיר) בחיסכון של 30 אלף ש"ח אפשר לקנות המון דלק...

ספייס שמורה נותנת תמורה טובה.

אגב - מדהים באמת עד כמה מחירון YAD2 תפס חזק בקרב מוכרים פרטיים. אף אחד לא מוכן להוריד את המחיר - לקח לי די הרבה זמן למצוא ספייס אוטומטית שמורה ועוד להוריד את הבעלים למחירון לוי יצחק (שנמוך ב-5 אלף ש"ח ממחירון YAD2).

פורסם
קראתי את כל הדיונים פה על האלטו 2010 אבל אף אחד לא דיבר על דגמי 2011 ,

רציתי לדעת אם מישהו התנסה?איך האוטו מרגיש? ומה ההבדל מ2010, ת'אמת אני צעיר והאוטו הזה קורץ מבחינת אחזקה וזה שהוא חדש ועוד בצבע שחור עם ניקלים ,לעומת זאת בליסינג רובם עם מכות שלדה קטנות וקשה למצוא משהו באמת טוב,הייתי רוצה לשמוע שיקולים של אנשים שבסופו של דבר החליטו מה שהחליטו בין אם ליסינג או אוטו חדש וקטן [אני דיי מחבב סופר מיני]

1. אין הבדל בין 2010 ל-2011. זה לא הפך פתאום לרכב יוקרה מפואר. עדיין מיני בסיסית.

2. אחזקה בוודאי זולה יותר משל רכב משומש מליסינג.

3. אם הגודל ואיכות הפנים מתאימים לך, בצע נסיעת מבחן על הדגם הידני שבתקציב, ותחליט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכולם , למי ששאל בקשר לאופי הנהיגה ,אני צעיר .. לא שאני מתלהב מפתיחות או משהו , אני מחפש אוטו שיהיה נוח מבחינה עירונית , ובכבישים בין עירוניים שיסע על 110 חלק יחסית,זהו.

בקשר לפונטו ספייס אני קרוב ל חודשיים מחפש , אנשים לא שמעו על לוי יצחק , מבחינתם יד 2 זה התורה , והם לא יודעים שהאוטו שלהם מבוטח כלפי לוי יצחק.

ונכון ש30000 זה הרבה דלק, אבל זה גם הרבה תיקונים וטיפולים שיכולים לקרות אם כל פונטו גם אם אחת שמורה במשך 3 שנים אחריות בחברה שאני מקבל מאלטו.

ולאחרון , מחר ב11 קבעתי נסיעת מבחן, האוטו מבפנים מספק אותי לחלוטין כנ"ל גם לגבי החיצוניות , הדבר היחידי שחששתי ממנו זה המנוע והעליות השונות , שלטענת הרבה מהפורום ומי ששאלתי שבעלים של אחת , עולה בהילוך 3 על 80-90 שזה סבבה מבחינתי.

פורסם
באמת שזה לא משנה אם תקבל צריכת דלק של 1:15 או 1:13.5 (שזה הבדל בין ספייס לאלטו בתוך העיר) בחיסכון של 30 אלף ש"ח אפשר לקנות המון דלק...

זה לא נכון שהוא יחסוך 30,000 שקל לדלק , האלטו תהיה שווה יותר כסף מהפונטו כשהוא ירצה למכור עוד כמה שנים ,

חוץ מזה שהאחזקה של האלטו תהיה יותר זולה כי היא ח-ד-ש-ה !, ולא צריך להחליף צמיגים או מצבר,וגם אחריות ל3 שנים

פורסם
זה לא נכון שהוא יחסוך 30,000 שקל לדלק , האלטו תהיה שווה יותר כסף מהפונטו כשהוא ירצה למכור עוד כמה שנים ,

חוץ מזה שהאחזקה של האלטו תהיה יותר זולה כי היא ח-ד-ש-ה !, ולא צריך להחליף צמיגים או מצבר,וגם אחריות ל3 שנים

1. עלויות של ריבית הן גם עלויות. הבחור לא קונה את הרכב עם כסף מזומן, לפי מה שהבנתי.

2. עלויות ביטוח של רכב שעולה 60 אלף ש"ח הן גבוהות יותר מרכב שעולה 30 אלף ש"ח.

3. אתה לא יודע כמה תהייה שווה האלטו עוד כמה שנים - זה תלוי בגורמים רבים - חלקם אחראיים להורדות מטורפות במחירון - כמו למשל חברות השכרה שיכולות למכור רכב בן שנתיים ב-30 אלף ש"ח (אם מוכרים גטס 2007 ב-40K, אפשר למכור אלטו 2009 עוד שנה ב-30K).

מסכים איתך שיש יתרונות נהדרים לאחריות של 3 שנים ולעובדה שבמאה אחוז כל תקלה תתוקן במסגרת האחריות.

אבל - זה עדיין 30 אלף ש"ח נוספים, לא משנה איך תסובב את זה - ואתה קונה אוטו שנחות מהספייס בכל פרמטר למעט צריכת דלק.

פורסם

ספייס ממודל חדש ממגרש ליסינג תעלה לו לפחות 45 אלף שקל, נכון או לא ? אז ההבדל מול אלטו הוא 15000 שקל ,

זה לא רציני ולא שווה להתעסק עם יד שנייה אם האלטו מתאימה לצרכים שלו .

עדיף אוטו חדש עם 3 שנים אחריות , שלא צריך יישור קו וגם יותר חסכוני בדלק .

(לפני שנה היה מבצע על ספייס מהשכרה ב32000 שקל אבל זה לא קורה באופן קבוע ,ולמצוא בתקציב נמוך ,ספייס שהיא שמורה ,

זה קשה )

פורסם

יש יתרון לרכישת רכב חדש - אחריות יבואן, אין צורך ב"יישור קו" (שמעלה את מחיר הרכב המשומש בכמה אלפי שקלים), אין המתח הנובע מרכישת חתול בשק, וכמובן הנאה מסויימת מהריח של רכב חדש.

מצד שני יש עלויות מימון (או הפסד ריבית מפקדון בבנק).

לגבי הביטוח - אני מסופק אם יש הפרש גדול בין הפונטו לאלטו, ערך המחירון של הרכב הוא רק מרכיב אחד בתחשיב של חברות הביטוח, אבל הדבר מצריך בירור אצל סוכן. אני, למשל, משלם תמורת הביטוח של ה-SX4 שלי (חדשה) פחות מאשר שילמתי לביטוח הקורולה 1998 שהחזקתי עד לפני כמה שבועות.

עניין שמירת (או אבדן) ערך הרכב הוא גורם משמעותי בתחשיב העלות. מצד שני, אין כל דרך לחזות אבדן ערך כזה, בודאי אם בכוונך להחזיק ברכב לטווח ארוך. גם אם יש צפי כלשהו הרי שגורמים לא צפויים, כגון שימוש מוגבר ברכב או תאונה יכולים להשפיע על הערך של הרכב האישי שלך הרבה מעבר לשינויי מחיר המחירון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר ראשון, הכסף קיים במזומן אמרתי שכן אני שם 30 שיש לי ואימי 30, ככה שהמכונית תקנה רק במזומן.[זאת אומרת שאין כסף שיילך על ריביות וכו']

הביטוח לאלטו יוצא יותר זול !! למה? 1000 סמ"ק , בתור נהג חדש מסתכלים על זה כפרמטר ראשי.[ההבדל בכמה מאות בודדות]

אני עכשיו יוצא לנסיעת מבחן ואם הכל יהיה בסדר לפתוח הזמנה , מקווה שיהיה טוב ,תודה רבה לכולם.

פורסם

במקרה ועוד לא הזמנת, ישנה עוד אופצייה מצויינת בסביבות המחיר הזה ומטה: אתה יכול לקנות את הגרנדה פונטו ממודל 07-08 בנפח 1400, שספג כבר ירידת ערך משמעותית אך עדיין יהיה זה רכב כמעט חדש ויש לא מעט מיד פרטית.

הרכב הזה ירגיש לך הרבה יותר "אוטו" מאשר האלטו: בטיחותי יותר, מאובזר יותר, נעים יותר לשהייה, מעט חזק יותר, מרווח הרבה יותר (עם תא מטען נורמאלי), נוח יותר וגם לטעמי הרבה אבל הרבה יותר יפה (כן זה גם פרמטר מבחינתי), באותה מידה של חסכון בדלק (ליטר לפה או לשם) כפי שאמרתי- יותר "אוטו".

(ובנגיעה לשירשור אחר, מסתבר ש77 כ"ס יכולים להיות גם "חזקים").

חבר קרוב שהיו לו את אותן הדרישות, בחר ברכב הזה, יש לו אותו כחצי שנה והוא לא מפסיק להודות לי על שכיוונתי אותו "דווקא" לכיוון של הגרנדה (כמובן שזה גם תלוי במצב הרכב הספציפי). אני נסעתי ונוסע על הרכב הזה תדיר והמסכנה היא שהוא פשוט מהווה את היחס הכי טוב לשקל- שנתון- תמורה כללית. בעיקר כשמדובר בסכומים האלו, והדרישות הן התניידות נוחה(עירונית ובין עירונית) תוך חיסכון קבוע בדלק ובהוצאות השוטפות, ואי התפשרות על בטיחות.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

היום בדקתי ויש כבר לא מעט אלטו בלוח YAD2.

כנראה שאנשים מגלים שאוטו זול הוא אוטו זול. אני אישית מעדיף גרנדה, אבל כל אחד ורצונותיו.

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן, יש לציין שהם היו ממש אדיבים מהסוכנות הגיעו עד הבית , גם החזירו אחר כך לבית והכל.

בעירוני פשוט האוטו הרגיש לי טובממש קל לתמרן ההגה ממש נוח [ טוב כל הגה נוח לי אני רגיל להיות בלי הגה כח ;) ]

הרגיש ממש זריז ומספק את הסחורה באמת שנהנתי איתו,והפתיע אותי ממש.

בין עירוני הוא הגיע די מהר למהירות גבוהה, הגעתי איתו ל 130[עצרתי פה כי אבא היה באוטו], 110 הוא נסע סבבה ב120 כבר הוא התחיל טיפה להיות לא הכי יציב בגלל כל הרוחות , אין לי מה להגיע למהיריות האלה אבל זה רק היה לבדיקה , כל מקרה האוטו ממש ממש סיפק אותי, נכון אולי יש לי ציפיות נמוכות ממכונית אבל זה ממש ממש מספיק לי ויותר,לאחר כמן סגרנו את העסקה, מה שכן עכשיו לחכות 3 חודשים הרכב יגיע רק בפבואר בגלל הצבע השחור.

תודה רבה לכולם בדיון הזה,ולכל הפורום בכלל , עזרתם לי הרבה מאוד.

• תוכן חדש...