Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PROJECT BIGASS BITCH - ההתקנה החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיק פאנל פשוט מטריף, נראה כחלק בלתי נפרד מהרכב מרגע שירד מפס הייצור.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תגובות 320
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן - זה אכן נראה ככה

בתמונות שאני לקחתי השתמשתי בפלאש בלילה והמשטח של הקיקים מחזיר אור ומקבל צבע בהיר בהרבה - כאשר נופלת על הקיקים ועל הפנלים של הרכב תאורה טבעית זה פשוט נראה כמו חלק מקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הL4 שלי הם IB אז לא - הם לא חייבים נפח בכלל.

עריכה - תיקון טעות - הם לא חייבים נפח סגור ואטום בכלל.

בגדול הם צריכים תא אחורי שיספק להם נפח של 2 עד 3 ליטר - באוונסיס - יש שם מספיק מקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון קטנטן

אתמול החלפתי כבל USB לביט1 ואכן - כבל דפוק בנוסף לכל הצרות שהיו לי עם הפרוססור הקודם.

התחברתי לביט1 ישירות מהרכב ועשיתי כווני EQ בהם הרגעתי מאוד את המידים וחתכתי מהמידבאסים את כל התחום שמעל 315 הרץ (מנגנים אחרי סלופ של 24 דיבי עד אזור ה500 הרץ) בעזרת הEQ

התוצאה היא מערכת נקייה מאוד ורגועה מאוד גם בווליום גבוה.

כן כיוונתי בסופו של דבר TC - כרגע כוון גס אח"כ אעשה מדידות קצת יותר פנאטיות ואראה אם אפשר לשפר - השיפור הוא מינורי לעומת מה שהיה קודם וזה מה שמדהים.

עם זאת - שיפור מורגש.

מעבר לכך בדקתי את הפאזות וגילית להפתעתי שקלעתי בול בתחושה הראשונית שלי לגבי המידבאסים והסאב וופר.

עכשיו נסחב עם המערכת ככה כמו שהיא לחודש ימים בערך ונראה מה קורה.

לגבי הנושא שהעינית של השלט רחוק עוד לא עובדת - יטופל עד מחר בבוקר.

לגבי מקלט הרדיו - לא בוער לי כרגע - נראה, אולי אעשה מעבר למקלט HQCT בזמן הפנוי

הGPS - עובד נהדר וכרגיל.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב - מצטער על הקפצה נוספת

עכשיו גם השלט הגה כבר עובד :-P

נשאר רק להלחים מחדש את המקלט רדיו :? כי פשוט אין HQCT זמין וזה גם יקר מידי בליאט!

Pioneer TS-X150

פורסם

האופי של HAT נשמר אבל הטוויטרים האלו קיבלו זריקת הרגעה רצינית בכל המקומות בהם בL1 וב L1V2 ובL1PRO היו חריגות עוצמה וזה גורם לכך שגם בלי שימוש באקולייזר הR2 פשוט לא צורמים. (מה גם שהרבה אנשים מייחסים צרימה של סט לטוויטרים בעוד הצרימה בכלל מגיעה מהוופרים או מהחיבור בין הוופרים למידים...)

אני לא יודע איך זה יהיה לנסות לכבות לרגע את המידים ולהפעיל את הL6 ואת הR2 כסט שני חלקים אבל אני מתאר לעצמי שזה יהיה תענוג גם כן אחרי שהתנסיתי בעבודה עם האימג'ן שזה סט שגם ככה מאוד מרשים אותי בתוצאה שהוא נותן לעומת כמה שהוא עלה - הלגטייה לדעתי צריכה לתת תוצאה מעולה אבל אני מאמין שאני אקבל אחת משתי תוצאות אפשריות לעומת סט שלושה חלקים לגטייה:

1. מערכת מאוד רגועה ונעימה לאוזן שנשמעת כמעט אותו הדבר - אבל אני לא אוכל אפילו להתקרב לעוצמה שאני אקבל מהתוספת של הL4.

2. מערכת קצת רוגזת בעיקר בתחום העליון אבל עדיין תוצאה טובה.

אין מה לעשות - סט שלושה חלקים מאפשר מיצוי פוטנציאל יותר טוב - אבל בשיא הרצינות - במידה ואתם מחפשים רק להנות ולא לרדוף אחרי כל פסיק קטן - היה אפשר בקלות גם להסתפק בשני חלקים ולא בשלושה.

וכן מוזמנים כל הקוטלים לקטול - זו הדיעה שלי והיא מבוססת על נסיון נטו.

לגבי אופי המערכת -

טרנקילה!

רגוע, נעים, רך, מלטף ואם זאת מפורט עד כדי טירוף וחי ובועט איפה שצריך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני באמת מנסה להבין איך המערכת תישמע אחרי שהוופרים יפתחו.

יש קטע מרגיז עם המערכת וזה שאני צריך להדליק את המחשב קודם ורק אחרי זה את המגברים כי הלוויתן כל כך רגיש בהדלקה שלו שאם הוא רואה טיפה סיגנל הוא נכנס להגנת הדלקה.

מעבר לזה סה"כ המערכת עונה לי על הציפיות - זה מה שרציתי ואם זה אני אשאר להרבה זמן עכשיו.

מסיבות רבות - לא רק בגלל שאני לא ארצה להשתדרג הלאה.

שדרוגים היום זה עסק מאוד יקר כי נראה שלמכור ציוד משומש זה ממש קשה - ככל שהציוד יקר יותר ככה גם יותר קשה למכור אותו ולכן - כל רכיב שאני קונה היום אני יודע שלמכור אותו הלאה זה פשוט לא כלכלי עד כדי כך שאני כנראה אעדיף כבר לא למכור.

Pioneer TS-X150

פורסם

למה לא להדליק את המגברים אוטומטית דרך המחשב (לאחר השהיה), עם אפשרות כיבוי ידנית?

ככה יש לך כפתור הדלקה בודד, אם אפשרות הגנה במידת הצורך.

מתחדשת*

פורסם
אני באמת מנסה להבין איך המערכת תישמע אחרי שהוופרים יפתחו.

יש קטע מרגיז עם המערכת וזה שאני צריך להדליק את המחשב קודם ורק אחרי זה את המגברים כי הלוויתן כל כך רגיש בהדלקה שלו שאם הוא רואה טיפה סיגנל הוא נכנס להגנת הדלקה.

מעבר לזה סה"כ המערכת עונה לי על הציפיות - זה מה שרציתי ואם זה אני אשאר להרבה זמן עכשיו.

מסיבות רבות - לא רק בגלל שאני לא ארצה להשתדרג הלאה.

שדרוגים היום זה עסק מאוד יקר כי נראה שלמכור ציוד משומש זה ממש קשה - ככל שהציוד יקר יותר ככה גם יותר קשה למכור אותו ולכן - כל רכיב שאני קונה היום אני יודע שלמכור אותו הלאה זה פשוט לא כלכלי עד כדי כך שאני כנראה אעדיף כבר לא למכור.

אדי, אני גם היתי באותו מקום לפני כמה חודשים. לאחר שחיברתי את ה-BITONE ל-M4 עם השהיה של חצי דקה, ומגברים ל- BITONE , פתרתי את כל הבעיות.

עולה מחשב עם SWITCH, לאחר חצי דקה שמחשב עלה M4 נותן אישור לעלות ל-BITONE ומגברים עולי יחד עם BITONE.

אין שום רעש בהדלקת מערכת, שום כלום. רק שלוחצים PLAY שומעים מוזיקה. מאוד נוח.

פורסם

יש לי שני כפתורי שליטה ממש בלוח הפיקוד

כפתור אחד מדליק את המחשב כפתור שני מדליק מגברים דרך הביט1

היות ואין לי לוח פיקוד למחשב עצמו - אני לא יכול להסתמך עליו בשום אופן להדליק ולכבות לי את שאר רכיבי המערכת.

במידה ותהיה לי תקלה במחשב - לא אוכל להדליק את שאר חלקי המערכת ואז גם לא תהיה משמעות למקור אודיו חיצוני כמו האייפון שאני כן יכול לחבר במידת הצורך (יתכן ואני אעשה זאת בכדי ליצור פתרון רדיו זמני או אולי רדיו דרך האינטרנט...)

לא תמיד אני מפעיל את המערכת - לפעמים נסיעה שקטה בליווי המנוע זה הדבר הכי נעים.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב,

כמו שאתם רואים הסמלון עודכן לביג-אס ביצ' האמיתית :-P

בעצם אפשר לאמר שהפרוייקט הגיע לסיומו למרות שיש עוד דברים קטנים לעשות, להוסיף, לתקן.

היום היה מפגש - יום שבת 4.12.2010

עבדנו קצת על כיווני המערכת אחרי ששמעתי כמה דיעות מחברי הפורום בהן הדיעה העיקרית היתה בעצם שהסאב שטלתן ומאחר

הדברים שבוצעו בסופו של דבר -

אחרי משחקים חוזרים ונשנים עם הTC הגענו למסקנה שהבמה מפוקסת כאשר אין הבדלי זמנים בין צד ימין לצד שמאל (כלומר אין בעצם צורך לTC) אבל ישנה בעיה של השהיית זמנים בין הסאב וופר לבין הסט הקדמי.

בסופו של דבר קבענו נתון מרחק של מטר ושלושים לסט הקדמי ומצאנו את הפאזה הנכונה לסאב וופר בה הוא משתלב עם הסט הקדמי.

תודות רבות לסטס - S3T בישיבה על הכוונים במשך שעה קלה.

מצאתי גם שאחרי שהתעסקנו עם הפאזות והסלופים בין המידבאסים לסאב-וופר - היה צורך להפוך את הפאזות למידים ולטוויטרים במקביל.

ביצענו הנחתה של 3.5 דציבל לטוויטרים בנוסף לכך וכוונו עוד קצת את האקולייזר.

התוצאה הנוכחית היא שהסאב לא משתלט ומשתלב טוב עם הסט הקדמי, הבמה ברורה ותקינה

יצאתי מרוצה מאוד מהמפגש.

ולבסוף - מספר תמונות שיתמצתו את כל מה שנעשה בפרוייקט הזה במהלך חודש נובמבר האחרון 8)

שרשור תמונות כבד כמובן.

DSC_0100.JPG

DSC_0103.JPG

DSC_0106.JPG

DSC_0107.JPG

DSC_0111.JPG

DSC_0143.JPG

DSC_0144.JPG

DSC_0145.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

חלק 2: (סטס - אם יש לך כבר חלק מהתמונות שצילמת מוכנות - תרגיש חופשי להעלות - לטשטש לוחית רישוי)

DSC_0146.JPG

DSC_0147.JPG

DSC_0148.JPG

DSC_0149.JPG

DSC_0151.JPG

DSC_0152.JPG

DSC_0153.JPG

DSC_0154.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...