Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף VS צד ג' - משאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחזיק 2 אלפא 156 2000 סמ"ק ידני.

אחת מודל 98 ואחת מודל 2000.

98=כ 20000 שקל

2000= כ 30000 שקל.

שתיהן מבוטחות במקיף מסיבה פשוטה:

צד ג כולל שמשות,גרירה וכו סדר גודל של 1000 שקל.

מקיף המכסה כמובן גם צד ג- כ 1900 שקל בשנה (השתתפות עצמית של כ 1500 שקל).

כלומר ב900 שקל נוספים לשנה,(2.5 שקלים ליום לרכב,5 שקלים לשני רכבים)

אני קונה שקט נפשי עבור רכוש ששוויו כ 50000 שקל.

משתלם,לא?

סלע

פורסם

לפותח השרשור פנה אל חברת הביטוח ובקש מהם להגדיל את דמי ההשתתפות העצמית ע"ח הוזלה בפרמיית המקיף.

זה לבטח עדיף מאשר לבטח צד ג' בלבד.

turboy

פורסם

אתמול ביטלתי את ביטוח הגרירה לכל הרכבים.

תמיד עשיתצי אותו מטעמי נוחות ולא מטעמים כלכליים אבל אתמול טכנאי שלי נתקע ליד צומת שוקת (נשברה אחת הזרועות של חיבור הגיר לידית ההילוכים בדובלו) ושגריר הודיעו שהם יקחו את האוטו אבל ישאירו את הנהג בתחנת האוטובוס הכי קרובה ושהם לא אחראים לציוד שבאוטו (והם חושבים שאדם נורמלי ישאיר אוטו עמוס בציוד של מאות אלפי שקלים עם המפתיות בידי אדם זר).

אנ י התעצבנתי, ביטלתי את כל ביטוחי הגרירה, העמסתי על האוטו שלי רתכת וגנרטור וב 5 דקות עבודה ריתכתי את המוט והאוטו נוסע כמו חדש (וכישורי הריתוך שלי ממש לא משהו במיוחד בריתוך טונגסטן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וולוו 940 1991

שווי 10,000~ (אופטימי).

עלות ביטוח חובה + צד ג = 2700 (עד כמה שזכור לי) - ללא גרירה ושמשות.

מקיף בכלל לא מוכנים לבטח שנתון כזה, בכל מקרה לא ישתלם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...