Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בהמשך לשרשור אחר שהעלתי לאחרונה, אני בשלבי שדרוג המערכת שלי

ה HU המקורי שודרג לקלריון 586, עכשיו הגיע תורו של המגבר.

מבין האופציות הבאות:

1. mosconi as100.4 - מגבר הנחשב איכותי מאד, זכה להרבה שבחים באירופה, קצת פחות מוכר בארץ.

המגבר מוציא 4*100 ו 310 בגישור, נתונים נוספים בקישור:

http://mosconi-system.it/as100.4.php

2. Audio System X-ION 160.4 - חזק יותר מהנ"ל, אך נחשב מעט פחות איכותי. נתונים נוספים בקישור:

http://www.audiosystem-america.com/xion1604.html

על מנת להגביר אחד מהסטים הבאים (ראו בהמשך) איזה מגבר יהיה עדיף, האם האודיו סיסטם שייתן יותר כוח וינצל את הסט טוב יותר על חשבון מעט איכות (אין לי מושג האם ההבדל באיכות יהיה משמעותי כי עדין לא ניסיתי) או ה MOSCONI שהוא מעט חלש יותר אך לפי ביקורות איכותי יותר.

קומפוננט (שתי האופציות הבאות)

1. HERTZ Hi Energy XL

2. Morel Hybrid Ovation

אני לא מחפש "להפציץ", אני מנסה להגיע למקסימום איכות בתקציב הנתון.

תודה

אייל

פורסם

אם אתה הולך על בסט הזה:

1. HERTZ Hi Energy XL

אם

mosconi as 100.

אם אתה הולך על הסט הזה:

2. Morel Hybrid Ovation

אם

2. Audio System X-ION 160.4

ואם בכללי אתה חושב לשדרג בעתיד סט לך על Audio System.

פורסם

yonihawks, האם לדעתך מגבר איכותי כמו ה MOSCONI שמוציא 100 RMS לא יחזיק את המורל?

ברור לי כי האודיו סיסטם יותר חזק ויחזיק יותר טוב כל סט שיחובר אליו, השאלה היא כמה אני אשלם באיכות (למרות שגם האודיו סיסטם הוא איכותי, אומנם לא HI END אבל עדין איכותי).

פורסם

אצלי הסלסטרה FA475X שמוצהר כ 75W שולט מצויין על ההייבריד על חצי גיין.

בלי קשר לא נראה לי שיש להרבה פה ניסיון עם mosconi.

על נייר והבקורות הוא נראה מגבר טוב.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...