Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פולו מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי היום עם מוסכניק שאני סומך עליו(אבא של הבעל של בת דודה) אצל סוחר רכבים שהוא מכיר כבר הרבה שנים.

הלכנו לראות פולו BASIC שיש לה 212000 ק"מ שנת 2001

הרכב עבר טסט השבוע ובנוסף הוחלף בו טיימינג,קלאצ',בית מצערת-הבנתי שאלו טיפולים יקרים גם.

אני חושש בגלל הק"מ הגבוה לשנתון זה,אך המוסכניק אמר לי שהאוטו במצב מעולה לאחר שהתבונן בו וכדאי לי לקנות את הפולו הזו במידה ואני באמת מחליט לקנות פולו.

ביום ראשון ייבדק העבר המדוייק של הרכב כי הוא נרשם רק ב2007(כלומר מכס שולם עליו לראשונה ב2007).

את הבדיקה שעשיתי לרכב אחר ביום רביעי הראיתי לו(מה שנמצא בנושא ניתוח ממצאי פולו 1.4 שנת 2000 קומפורטליין) והוא אמר לי שכדאי לי לא לקנות את הרכב הזה כי יש טיפולים יקרים בדרך של טיימינג וקלאצ' ובנוסף הרכב הזה לא עבר בבדיקה את בדיקת זיהום האויר וככל הנראה זה ממיר קטליטי-לפי ממצאי הבדיקה(דרשו על הרכב 24 אלף)

מה הייתם מציעים לי לעשות והאם החשש שלי מוצדק?

בבקשה רק אנשים שמבינים שיענו לי.

בתודה מראש לכולם

פורסם

חוץ מהבדיקה על ידו לך למכון בדיקה מטעמך (ולא מה שהסוחר ימליץ) שיבדוק את הרכב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כן, בוודאי.

1. רכב ישן, 10 שנים על הכביש - מתחיל בלאי של רכב ישן - פלסטיקים נשברים, צבע מתקלף, בעיות חשמל מוזרות.

2. 200 אלף ק"מ - הרכב עבר כבר מזמן את הנקודה שבה הוא אמין ומתחילות צרות - חיישן כזה מתפגר, צמה כזו מתפוררת, מזרק כזה נסתם וכו' וכו'.

זה ממש לא מדע מדויק, ייתכן והרכב נסע בעיקר בכבישים בין עירוניים וצבר שם ק"מ בלי בלאי משמעותי - אבל גם ייתכן שהוא אכל רק פקקים ועצירות וכו' וכו'. לא תדע זאת לעולם.

האם חסר פולו עם ק"מ נמוך? אני בטוח שתצליח למצוא כמה כאלה שלא עברו ק"מ היסטרי.

הנה, מצאתי לך כמה כאלה. 36, ליתר דיוק:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=34&SubModelID=309&FromYear=2000&UntilYear=2001&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=3232&KM=120000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אף אחת מהן לא עברה יותר מ-120 אלף ק"מ. זה נשמע לי קצת יותר שפוי.

אם אין לך כסף לפולו נורמלית, חפש אוטו אחר שהתקציב שלך יאפשר לקנות ושיהיה יותר הגיוני.

• תוכן חדש...