Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.סע לאשדוד ותראה בדיוק את אותן מכוניות, בדיוק עם אותם שיפורים ננהגות בדיוק ע"י אותם טיפוסים רק שאצלך זה בני מיעוטים ובאשדוד (רק לדוגמא) זה יהודים אבל תכלס, אין שום הבדל.

בדיוק אותו גנוטיפ אנטרופולוגי! :roll:

בגירה מאיפה הצלחת לשלוף כל כך הרבה שטויות?

באשדוד? כובע מצחייה? בני מיעוטים? שיפורים? אני בן למשפחה מרוקאית אני נוהג בסיויק חדשה עם גאנטים ושלל תוספות ונוהג עם כובע מצחייה במקרה של נייק כי שאני נוהג מחוץ לעיר בדרך לבסיס השמש בצד שנכנסת דרך החלון מטגנת לי את השכל, זה עושה אותי ערס? אני מכיר עוד המון חברים שלי שעונים לתיאור שלך והם ממש לא ערסים, זה פשוט אופנה שתפסה או איך שלא תקרא לזה.

גנבת לי את כל הצורך בהוכחות וטיעונים (לעונש) אבל בא ננסה בכל זאת להפיק פה קצת עבודה.

סימן היכר נוסף לערסים זה חוסר הבנת הנקרא (במידה והם בכלל יודעים לקרוא) וכשלון מוחלט בהבנה של לוגיקה!

אז בא ננסה להחדיר לך קצת לוגיקה לאט ולא כואב:

ערס בדרך כלל הולך עם כובע מצחיה.

זה לא אומר שכל מי שהולך עם כובע מצחיה הוא ערס.

ערס בדרך כלל שומע מוזיקה מזרחית בקולי קולות למען העצמת אפקט השופוני.

לא כל מי ששומע מוזיקה (מזרחית או צייקובסקי) בקולי קולות הוא ערס.

ערס בד"כ נוהג באיזה גרוטאה ש"משופרת" לתפארת מורשת הערסים.

לא כל מי שנוהג ברכב שכזה הוא ערס.

יש מצב שאולי אתה מבין את הלוגיקה של המשפטים האלה ולכן מבין עכשיו למה לא הבנת כלום בהודעתי המקורית?

בנוגע לקסקט:

שאף אחד לא יקשקש לי על סינוור ושמש בגבעון דום, אנשים הולכים עם קסקט כי חלק מהאנשים המסוכנים בארץ הולכים עם קסקט וככה הם חושבים שהם יראו יותר מסוכנים (או שהם חושבים על עצמם שהם מסוכנים) ולא יתעסקו איתם.

אין שום סיבה אחרת ללכת עם קסקט ש"ממש במקרה", הוא לבן ונראה בול כמו "של ההוא".

אני ברוך השם, חי ונושם כבר מעל 40 שנה במדינה הזאת וחורש אותה לכל אורכה ורוחבה, עדיף שלא נפתח פה דיון על סוג האוכלוסיה שמסתובבת עם קסקטים לבנים, עוד עלול לגרום לך לזרוק את הכובע לפח.

אך, איפה י.ל. כשצריך אותו, בטח יש לו איזה אוסף כובעים שכזה!:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אך, איפה י.ל. כשצריך אותו, בטח יש לו איזה אוסף כובעים שכזה!:wink:

:lol::lol:

משום מה הוא נחסם, לפי מה שראיתי.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא מבין אותך לגבי כובעי "הקסקט", זה הולך היום בקרב הצעירים מכל הסוגים והמינים והצבעים ולא דווקא בני מיעוטים, זה אופנה שתפסה שוב אחזור ואומר לי יש אישית 5 כובעים שונים שמידי פעם ביום יום שאין לי כוח להתעסק עם השיער אני שם על הראש וזה משלים לי יופי של הופעה.

לגבי כל השאר יכול להיות שאתה צודק, העיקר שאמרת "רוב" ולא כולם.

נ.ב לכל החכמולוגים ברור שלא נסעתם בחייכם בסיויק בצורתה החדשה אם אתם אומרים שהכובע לא עוזר מפני השמש, נסו לסוע עם ובלי כובע ביום קיצי עם הרבה שמש ולעמוד בפקק שעה לכל כיוון שהשמש נופלת על הצד של הנהג ולמחרת תעשו את זה עם כובע תראו איך המרגש... החלון הקדמי של הסיויק מוארך עד הגג והחלונות הצידיים מלוכסנים כך שהשמש נופלת בידיוק על הפנים של כל נהג, נסו ותראו בעצמכם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ושוב אני מסביר לך שהכובעים זאת אופנה שתפסה בקרב צעירים בקהילות שרושם, שופוני וכו' הוא חלק מהחיים שלהם.

אני בזכרון יעקב לא רואה אפילו אחד עם כובע קסקט (לא לבן ולא שום צבע אחר), אני ממשיך לבינימינה ועדיין לא רואה שום קסקט, אני ממשיך לפרדס חנה ופתאום חצי מהצעירים הצעירים מסתובבים עם קסקט לבן לתפארת מסורת האלפרונים, אני ממשיך לכרכור ופתאום התופעה נעלמת כאילו לא הייתה, אני ממשיך לחדרה ופתאום הכובעים חוזרים.

ברור שהעניין הוא סובייקטיבי ואם מחר פרופסור מיכאל הר סגור יפגש איתי עם קסקט לבן של נייקי, אני לא אחשוב שהוא ערס ובהתאם, לא כל נער צעיר עם קסקט לבן הוא ערס אבל מה שבטוח הוא שגם אם אינו ערס אמיתי, הוא די מבסוט מהתדמית שהכובע מעניק לו הרבה יותר מכל הגנה מפני שמש, אחרת היו גם כובעים בצורות וצבעים אחרים.

טוב, יאללה, אנחנו בפורום רכב אז נעזוב את הכובעים בשקט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מתחיל עם אופניים ששמים כוס כדי שיישמע כמו אופנוע, בדרך כלל bmx עם המוטות האלה מאחורה שאפשר להרכיב

:oops::oops::oops:

מודה, מתוודה ולא אבוש- את שניהם עשיתי בגיל צעיר.

היו לי אופניים עם כנפיים (נו, מעל הגלגל) מפלסטיק, ואת הכנף האחורית הייתי מעקם כדי שתיגע בשרשרת... ושתישמע כמו אופנוע

למוטות ההרכבה היינו קוראים "סטנדים". הלבשתי כאלה על האופניים עד שאבא שלי ראה ודרש שאעיף אותם משם...

כנראה שבכל אחד ואחד מאיתנו יש ערס קטן שצריך לדעת איך ומתי לדכא אותו כדי שלא יגדל.

לכל סניגורי הערסים שמתעוררים כל שרשור מחדש- קיראו שוב את דבריו של בגירה ותבינו. הלבוש, הרכב והמוזיקה הבוקעת ממנו- ברוב המקרים הם מתקשרים לאופיו של אותו אדם- ליחס שלו לזולת, לחוקים ולמסגרות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקיצור, ערס מצוי נראה ככה:

חובש:

%D7%9B%D7%95%D7%91%D7%A2-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A7-%D7%9C%D7%91%D7%9F.jpg&w=167&h=114

עונד:

1214845864_2374.jpg

S1340181.jpg

לובש:

261876-tb-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA%20%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%A1%D7%98.jpg

jeans3re0.jpg

בכיס כמובן יש כזה:

istockphoto1962139butte.jpg

וכזה:

1.jpg

נועל:

M94194932820094222366.jpg

וכמובן קונה זוג גם לחברה שלו כי היה מבצע:

270848uacyw1ky7.jpg

ונוהג ב... כמובן:

dscf0354jk9.jpg

מי שאין לו את כל זה, לא ערס אמיתי!:nono:

פורסם
איך אף אחד לא הזכיר עדיין מאיפה מתחילה התופעה הזו עוד מגיל קטן?

זה מתחיל עם אופניים ששמים כוס כדי שיישמע כמו אופנוע, בדרך כלל bmx עם המוטות האלה מאחורה שאפשר להרכיב, משם בגיל 16 זה הופך לdt 50 סמ"ק עם אגזוז לחץ שמפעיל אזעקות, ומשם ההמשך הוא פיאט אונו ואז ההמשך ידוע.

קלעת עליי בול

רק שהיה לי RMX ולא דיטי , ובלי הקטע של האופניים .

ועכשיו פיאט אונו אזוז לחץ חלונות שחורים פס לדים מאחורה מדבקת שמש ואני ממש לא ערס .

אגזוז זרימה חופשית (לחץ בלעס) - סתם קיבלתי עם האוטו

חלונות שחורים - ההבדל כל כך ענק , במיוחד באוטו כמו שלי שאין מזגן

פס לדים - וואלה סתם נחמד

מדבקת שמש - כי העיניים רגישות ואין לי עליי כל הזמן משקפי שמש , ממש עוזר

מערכת 500W 5 רמקולים שומעים חזק - כי אני אוהב מוזיקה , ובדרך כלל היא ים תיכונית נחמדה אייל גולן הישן לפעמים שירים מקפיצים וכאלה .

אל תכלילו .

לייק לזה שמעליי .

פורסם

מכל הפוסט הארוך הזה, אני מבקש להתייחס לדבר אחד: חלונות שחורים.

אדם שלא השחיר חלונות ברכב, פשוט לא מבין את היתרון הגדול שלהם.

נסיעה אתמול, בשעות הצהרים המעצבנות, הבהירה לי שבמידה ותשונה התקנה, אשר אוסרת השחרה מלאה, אני אשחיר את כל החלונות.

דרך אגב, רכב שכולו מושחר הוא ממש יפה, גם אם זו הונדה סיוויק :).

פורסם

מאיר אהבתי את התגובה שלך, דייקת ב100% זה פשוט מצחיק כמה שזה נכון!

ערסים עם מירס ג'ינס דיזל וחולצת פולו של טומי או חולצות פסים מאותו סוג, זה בדיוק מה שהולך היום, זאת האופנה לצערי.

לבחור הקודם שהגיב לי מקודם, לא זוכר איך קוראים לך, אקסנט 97 יש לה הגה כוח, כמוכן ל96.

דגמי הLS הפשוטים באים בלי חלונות חשמל נעילה מרכזית מראות חשמליות ושאר תוספות שדמי הGLS כן.

אתה צוחק עליי ששמתי ג'אנט שגדול מהמקורי ב2 מידות ועוד של חברה אחרת שאין שום סימן שזה של מיצובישי ד"א,

אבל רוב האנשים שראו אותו אמרו שזה מתאים בול לרכב, מבחינת צבע עיצוב וכמובן הוא גם בא מתוצרת איכותית הרי זה ג'אנט של מיצובישי ולא איזה ג'אנט "כרום" סיני לא קשור, שהם גם לא באמת כרום הם רק מצופים כרום ככה שכל פעם שהערס הננחמד שהלביש אותם על הרכב שלו נתקע במדרכה כתוצאה מלקיחת כיכר על מהירות גבוהה מ80 קמ"ש, שורט אותם ודופק אותם ואין יותר כרום והם גם מתעקמים כל כך בקלות שזה נראה כאילו הם עשויים מגומי. מחזה מצחיק ביותר לראות, איך ההונדות ה"ספורטיביות" בטירוף שלהם על כל המדבקות והניאונים והחלונות המושחרים לא מסוגלות לקחת כיכר בלי לקחת איתם את הכיכר, כנ"ל גם המאזדות ה"ספורטיביות" שלהם.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
****והתחתנו עם פרחה שחורדינית כמובן-ששמה מתחיל לרוב באותיות "ליXXX") **** לי-פות

כן, בשבילי כל הערסמובילים האלו לא שונים מMR HANKEY על גלגלים אבל זוהי רק דעה.

***** האודיהו! למה להעליב, הוא בעל כוונות טובות...

צודק ב-99%. רוב המכוניות ככה, חוץ מאלה של בני המיעוטים (פוליטיקלי קורקט). לבדואים בנגב יש מכוניות שצועקות "שימו לב" מקילומטר. אבל לדעתי ערביי מזרח ירושלים לוקחים אותם ובגדול. איביזות, גולפים, הונדות, הכל הולך וכל רכב עם "ניקלים", חצאיות, פנסים קדמיים כחולים, אולטרא בתוך ומתחת לרכב. כל מה שתעלו על הדעת...**** נכון מאד. מזרח העיר זה ביבר של מכוניות ישנות משופרות לאחור.

דרך אגב, למה כל הערסים נוהגים עם כובע מצחייה לבן?!*** במיוחד כזה שמכוון קטן מדי כך שיושב גבוה מדי על הראש

בקיצור, ערס מצוי נראה ככה:

לובש:

jeans3re0.jpg

***** פה אתה טועה, הג'ינס צריך להיות קצר או 4\3 עם שוונצים

מי שאין לו את כל זה, לא ערס אמיתי!:nono:

תעמדו קצת בדרך חברון תראו מה זה ערסמובילים פלסטינים גאים

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואיך שכחנו לרגע את הdrz 400 בצבע שחור כמובן? זה שלב אחד לפני טימקס.

דרך אגב לרוב המוזיקה היא נוסטלגיות של אייל גולן, אבל סוג המוזיקה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אם כבר הולכים על הרכבים הישנים אז סובארו פשע וסופר לנסר...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
גיחה קצרה לאשדוד תשנה את דעתך בנושא...

אין בושה היום... S-Class -> ערס. :-(

רגע, ואם אני עם C-Class בלבד (אך עם קסנון + מערכת משופרת שמשמיעה רוק אלטרנטיבי) זה הופך אותי לערס מתלמד/ערסון צעצוע?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום כמעט כל רכב הוא ערסמוביל פוטנציאלי. נופלת מוזה על הערס, לוקח לאבא את האוטו, נוסע "לשפר" אותו באוטו דיפו עם מערכת וג'אנטים מקוריים תוצרת סין (בדרך כלל מה שבעלון של המבצעים),אנטנת "כריש", מדבקות של חברות שיפורים על הדלתות הקדמיות ואם יש שריטה באוטו מסתירים אותה עם מדבקה של נייק. ואז מגיע השלב המתקדם יותר של נורות כחולות לא קשורות/בקליות שקופות שלא נראות קשורות למראה הכללי של הרכב/ שורת לדים על המספר/ קסנונים שמגדירים מחדש את המושג "ויהי אור"/ אגזוזים מרעישים (פעם הכרתי אדם שקדח חורים בצנרת פליטה מתחת לאוטו כדי שיהיה רעש), כל זה ועוד. זה יכול להיות סיוויק ישנה וזה יכול להיות גם קורולה חדשה.

*זה לא שאני חושב שכל רכב צריך להשאר מקורי בול כמו שיצא מהמפעל, אבל קצת טוב טעם לא יזיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...