Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על סיטרואן C5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כיום משכיר רכב לעובדים שלי ואני שוקל לרכוש במקום C5 לכל אחד מאשר להשכיר רכב שעולה הון תועפות

מה דעתכם על הרכב?האם הוא אמין?

פורסם

רכב טוב, אחד מהרכבים היותר נוחים שנסעתי עליהם, רחב מבפנים, ממש כיף ליסוע בו, יש לו תקלות, לא משהו קריטי ממה שידוע לי, שוק גרוע מאוד וירידת הערך שלו מאוד גבוהה.

הייתי ממליץ לך, בחשיבה ככלית לעסק, לרכוש לעובדים מאזדה 6 / הונדה אקורד, אשר שומרות יותר על הערך שלהם, כך שתצליח למכור אותם במחיר גבוה יותר מה C5 לאחר מספר שנים וביותר קלות.

בנוסף הרכבים היפניים האלו אמינים מאוד, פוטנציאל התקלות שלהם נמוך משל ה C5.

אני באופן אישי מחזיק בבת המשפחה של ה C5, פגו 407, אני מאוד מרוצה מהרכב הזה וגם מאוד אוהב אותו, אבל לא רכשתי אותו בהתבסס על שיקול כלכלי אלא הנאה בלבד, היפניות שומרות יותר על הערך.

פורסם

ללא ספק ה-c5 הרכב הכי נוח שנהגתי עליו נסיעה שקטה ומדהימה. עד עכשיו הנוח ביותר אצלי הייתה הקסנטיה עם המערכת האידראולית שזה רכב נוח ביותר

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

אין לי ספק שהעובדים יהיו מרוצים...(רכב גדול, נוח מפנק מאוד), אבל אתה אולי תהייה פחות...

לטעמי, רצוי (אם החלטת לקנות רכבים) לצי רכב , לרכוש רכבים אשר מעט זולים יותר בתחזוקה.

אם מדברים על רכבי מנהלים, הייתי מוסיף גם לרשימה סקודה אוקטביה (גם דיזל צריך לקחת בחשבון אם גומעים הרבה ק"מ)

בנוסף למה שיצחק הציע לך.

alfa 156 2.5.

פורסם

על איזה מודל מדובר? איך העסקה תהיה בנויה? מה הקמ"ג' הצפוי? האם חובה רכב בדרגה כזו? האם העובדים בכלל רוצים רכב כזה?

תן עוד פרטים על הסיבות לבחירה.

אני מחזיק רכב כזה מודל 2003 ומרוצה מאד, למרות שכמו כל רכב ישן יש לו את הקריזות שלו, שיכולות לכאוב. אבל זה מגולם היטב במחירון זנות שלו.

אם החלטת כבר, אני מציע לך לחכות לדגמים עם המנועים והגיר החדשים (עשה חיפוש). העובדים שלך יודו לך שהם לא צריכים להתעסק עם גיר AL4 ועם מנוע RFJ ישן.

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז אתם כן ממליצים על הרכב או לא?

כי לעניות דעתי יש תגובות ציניות לגבי הרכב הזה.

זה נכון שהרכב הזה ממש בעייתי מבחינת מערכת חשמל וכל יומיים במוסך?

איך התחזוקה של הרכב בשוטף,משהו מיוחד?

תודה

פורסם
אז אתם כן ממליצים על הרכב או לא?*** בהשוואה למה?

כי לעניות דעתי יש תגובות ציניות לגבי הרכב הזה.*** נו ו...?

זה נכון שהרכב הזה ממש בעייתי מבחינת מערכת חשמל וכל יומיים במוסך? *** לא

איך התחזוקה של הרכב בשוטף,משהו מיוחד?*** משהו מיוחד סופר דופר

תודה

תן עוד מידע לגבי הסיבות לבחירה והחלופות ותקבל תשובות לעניין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...