Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברה אחרי קניה של מגבר ולפני התקנה מחדש של כל המערכת אני מחפשסאב וופר שיוגבר על SUNDOWN 1000D .

קומפוננט הרץ היי אנרג'י והד יוניט פיוניר 6000.

מחפש סאב "SQL" . הרעיון היה HAVOC 12 אם אמצא אבל כמדומני הוא יהיה רועש מידי למערכת שלי וישתלט על כל הסאונד בשל עוצמתו. לכן אבקש את עזרתכם במציאת סאב וופר שיתאים לי אולי ה AA CHEOS ? אולי המלצות אחרות?

תודה רבה ניר.

פורסם

עם כיוונים נכונים אף סאב לא יהיה רועש מדי למערכת שלך :)

אני הייתי הולך על ההאבוק.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

העניין הוא ששמעתי את ההאבוק 15 והוא ממש לא היה נשמע לי מדויק ובועט כמו שמתארים אותו . חזק הוא כן היה אבל ממש לא בועט והאמת גם קצת נמרח.

פורסם

התכוונתי דווקא ל12" - יותר מדויק ויותר זריז.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אוקי אז אם ככה מה המחיר של האבוק 12? אם אתה יודע והאם הוא דופק? כי כמו שאמרתי אני מחפש גם את הבעיטה בגב שאני מצפה לקבל מהאבוק...

?? כמו כן אם יש עוד רעיונות??

• תוכן חדש...