Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 לעומת פולו GTI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם חלק מכם זוכרים, לפני מספר חודשים(3) פתחתי אשכול ורשמתי בו שאבא שלי קנה לי מתנה למסיבת הסיום אוטו חדש, פולו 1.4 חמוד ויפה .

חשבתי לעשות שיפורים, כולם פה המליצו לי לא לעשות כי זה לא ממש יעזור וזה יהרוס לי את האחריות על האוטו .

בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מתי מגיעה הפולו GTI לארץ ?והאם יהיה כדאי לעשות טרייד אין ?

הבנתי שהמנוע יהיה 1.4TSI, זה אוטו מנוע פשוט עם טורבו לא ?האם שווה להוסיף כל כך הרבה כסף רק כדי להחליף מנוע?

מישהו יכול לתת לי קצת מידע על הGTI החדשה וכמה היא אמורה לעלות?מתי היא תגיע לארץ, ונתונים כלליים(האצה מ0-100)ולהשוות בכלל לקופרה(האם תהיה מהירה יותר/איטית יותר)האם על אוטו כזה אפשר לעשות שיפורים למיניהם ?

המנוע נשמע לי דיי קטן אז אני חושב מספר פעמים לפני שאני רוכש, או בכלל חושב לרכוש.

תודה רבה,

אמיר.

פורסם

לא בדיוק אותו מנוע, וזה גם לא "רק בשביל להחליף מנוע" - אתה מקבל רכב עם כיול קשיח וספורטיבי יותר, אבזור יותר טוב וכן - ביצועים טובים משמעותית מאוד.

לא יודע מתי היא מגיעה, אבל צפה למחיר גבוה משל הקופרה. הביצועים והנתונים ככל הנראה דומים מאוד לקופרה. ואין משמעות פה לנפח המנוע, כך שלא הייתי דואג שמדובר ב-1.4 בלבד. להפך - ככה הוא יותר חסכוני.

בנוגע לשיפורים ל-GTI. בוא תחליט קודם שאתה קונה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאוד מעוניין לקנות, העניין הוא רק עם המנוע, הנפח שלו...אז מה שמדאיג אותי, זה נשמע ממש קצת לעומת מה שרכבי ספורט נותנים בד"כ..

אשמח לדעת מה העלות שאתה מדבר עליה(של הקופרה)..

אודה לך מאוד גם אם תגיד לי בערך איך הולכת הפרוצדורה של טרייד אין לרכב שיש לי כרגע(פולו רגילה 1.4) וכמה אני אקבל עליה, כמה אצטרך להוסיף בערך..היא בשימוש רק 3 חודשים, עשתה פחות מ1.5K קילומטר.

הביצועים זהים לשל הקופרה?אז למה לא לקנות את הקופרה פשוט?יותר זול לא ?

האם ברכב כמו הGTI, כדאי לקנות DSG או שללכת על ידני?

אני דיי מבטיח לכם(הקהילה) שאני דיי רציני בעניין, ואני מאוד מעוניין לשדרג את האוטו(ותודה לאל יש את הכסף כרגע כדי לשדרג אותו פשוט מחכה לאוטו החדש..)

תודה רבה.

פורסם

זה נשמע קצת כי זה מנוע מאוד מתוחכם. האמן לי שהוא לא חלש יותר מה-1.8 טורבו הקודם.

עלות של קופרה - כ-165 אלף. זה לא מידע שקשה למצוא בחיפוש קליל בגוגל...

כמה תקבל על הפולו? 10000-15000 פחות מכמה ששילמת.

למה לא לקנות קופרה? לא יודע. נחכה ונראה, אולי ה-GTI טובה יותר.

לא בטוח שתהיה בכלל אופציה ידנית ב-GTI החדשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

?והאם יהיה כדאי לעשות טרייד אין ?

תודה רבה,

אמיר.

אם נותנים לך מחירון על הרכב אז כן ואם לא אני חושב שבשוק הפתוח תנסה את מזלך ואולי תקבל יותר.

אתה מדבר על פולו 2010 מנוע 1400 אוטומט רגיל,נכון?

שלח לי בפרטי כמה אתה רוצה על הרכב ומתי אתה מתכנן למכור אותו (אם בכלל)

תודה,

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
זה נשמע קצת כי זה מנוע מאוד מתוחכם. האמן לי שהוא לא חלש יותר מה-1.8 טורבו הקודם.

זאת אומרת, חזק יותר ?

עלות של קופרה - כ-165 אלף. זה לא מידע שקשה למצוא בחיפוש קליל בגוגל...

כמה תקבל על הפולו? 10000-15000 פחות מכמה ששילמת.

למה לא לקנות קופרה? לא יודע. נחכה ונראה, אולי ה-GTI טובה יותר.

היא אמורה להיות טובה יותר לא ?

לא בטוח שתהיה בכלל אופציה ידנית ב-GTI החדשה.

מדוע?

רוני

אם נותנים לך מחירון על הרכב אז כן ואם לא אני חושב שבשוק הפתוח תנסה את מזלך ואולי תקבל יותר.

אתה מדבר על פולו 2010 מנוע 1400 אוטומט רגיל,נכון?

שלח לי בפרטי כמה אתה רוצה על הרכב ומתי אתה מתכנן למכור אותו (אם בכלל)

תודה,

כן, DSG.

תודה

פורסם

אמרתי "לא חלש יותר". לא אמרתי "חזק יותר". לשניהם אותו הספק, ומומנט דומה.

אם ה-GTI אמורה להיות טובה יותר? לא יודע, למה?

למה לא אופציה ידנית - כי בקופרה אין אופציה, רק DSG. אבל האמת שלא התעמקתי בזה, אולי יש אופציה. חפש בגוגל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אמרתי "לא חלש יותר". לא אמרתי "חזק יותר". לשניהם אותו הספק, ומומנט דומה.

אם ה-GTI אמורה להיות טובה יותר? לא יודע, למה?

כי פה זאת נהיית התלבטות אם לקנות את האיביזה טורבו או את זאת ..

למה לא אופציה ידנית - כי בקופרה אין אופציה, רק DSG. אבל האמת שלא התעמקתי בזה, אולי יש אופציה. חפש בגוגל.

........

• תוכן חדש...