Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפסק לניתוק + מהמצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באי ביי מן מתג כזה שמחברים אותו לכבל של ה + במצבר והוא ע"י פעולה פשוטה מנתק כל זרם. כתוב שם שזה מצויין לתקופת אכסון של הרכב.

שאלתי היא האם זה חיוני? האם זה הכרחי?

דרך אגב המחיר הוא כ - 10$ כולל משלוחה.

פורסם

עדיף לנתק את הכבל של ה +...

אם אתה שם את הרכב לתקופה ארוכה (סביר להניח שזה קורה פעם בתקופה, לתקופה ארוכה) עדיף לנתק את הכבל, ככה שמחברים אותו מחדש (2 דקות עבודה כולל למצא את המפתח ולשים את המחבר) אפשר לווזלן (לשים סיליקון גריז) את הקטבים...

חוץ מזה, למה?! הרי אתה לא עושה את זה כל יום... וזה סתם עוד משהו שיכול להתקלקל (ולהרוס לך יום שלם)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מיותר לחלוטין. גם יש מצב שחוטים יתחחמו וישרפו אם לא תחווט בחוטים שעמידים לאמפרים של המצבר.

שאלתך לא במקום והיא צריכה להיות בפורום : טכני אחזקה וטיפולים

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כנס לכל חנות לחלקי רכב וקנה מפסק מתח לטרקטורים.

זה מפתח (בדרך כלל אדום) למצבר, התקנתי אותי בעבר ברכבי ועובד יופי.

פורסם

ממליץ בחום.

בתנאי ש....

יש לקנות מפסקים המשמשים כפי שציין קודמי לניתוק מצברי טרקטורים ובעיקר סירות. חשוב להשתמש בכבלים איכותיים ועבים, באותו עובי ואיכות (דגש על האיכות, העובי לא תמיד קובע) של הכבל המקורי.

זהו פתרון מצויין למי שלא נוסע ביום-יום באוטו ואם הוא מותקן נכון, הוא יעיל מאוד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בכל אופן, לתקופות אחסון ארוכות צריך לטעון את המצבר...

כן, הוא "מיתבזבז" גם אם הוא עומד, אפילו יותר ממה שנראה. החומצה אוכלת את הלוחות ו"גומרת" את המצבר לאט לאט...

יש להטעין למשך 14 שעות פעם בחודשיים שלושה, ככה עושים בצבא באיחון לטווח ארוך (3 שנים) וכשמוציאים את הכלים המצברים תמיד "מתים" ומספיקים לכמה נסיעות ואחרי זה מאבדים את יכולת הטעינה שלהם...

אבל, תעשה מה שבא לך:-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פעם שהתקיימו בארץ תחריות באשקלון ובבאר שבע- חייבו את המשתתפים לחבר על מכסה המנוע מנתק הצתה חשמלי למקרה של תאונה אני לא רואה סיבה לשים כזה ברכב אספנות.

מספיק לנתק את הכבל וזהו -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חשוב ורצוי לנתק מצבר בזמן שהרכב לא בשימוש,וזה לא כה קשה לנתק הקוטב בעזרת מפתח 13,ואין צורך במפסקים מיוחדים.

חשוב מאד לנתק את המינוס ולא הפלוס,כי אם מנתקים הפלוס יש מצב שיווצר קצר בין המפתח לגוף הרכב ומצבר מתפוצץ בגלל שטות קטנה כזו,יכולה לגרום נזק רב ,גם לאדם שעמד לידו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

גם לדעתי זה מיותר ,ניתוק מצבר הוא כל כך פשוט אז למה לך ללכת בדרך המסובכת יותר של הוספת מפסק וכבלים ,חבל.

גם אם המפסק הזה מצויין מתאים ואמין וגם אם הכבלים האלו טובים ואיכותיים הם עדיין תוספת מיותרת של חלקים שעלולים להתקלקל .

• תוכן חדש...