Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זרקתי את המערכת המקורית של המאזדה 3 2005 בבעיטה לעבר הפח והחלפתי את הHU או בשפת העם הרדיו דיסק

לפיוניר 5250SD .

איזה כיף תענוג שמעתי מספר זוגות קומפוננט 6.5 שחוברו למכשיר ללא מגבר

ובסוף בחרתי ב FSA216 MB Quart שמבחינת נתונים כמו RMS הרמקולים לא שוברי שיאים

אבל בהם קיבלתי את הצליל הכי חד ונקי מכול הסטים (שוב אני חוזר ללא מגבר )

ברור לי שלא לכולם זה ישמע הגיוני אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

בעתיד הרחוק מאד כרגע נשדרג למגבר וסאב .

רק רציתי לשתף אתכם

יוסי

פורסם

ערב טוב.

קודם כל ברכות על המערכת החדשה אני מעוד אוהב אם הרמקולים של MB QUART באמת אחלה רמקולים יש להם, ולצערי לא יצא לי לשמוע את הסדרות הנמוכות אלה הגבוהות ביותר ומאוד אהבתי! כך שאני לא יודע אם הם שומרים על כבודם גם אם הסטים הבסיסים כמו מורל.

אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת רק אם אפשר, איזה סטים התנסתה שלא אהבת חוץ מ-MB QUART שבחרת (סתם מסקרן אותי בתור אחד שחולה על התחביב :-P).

פורסם

בסך הכול שמעתי עוד 4 סטים למעט הMB

שמעתי את המורל הבסיסי שבוולים נורמלי נשמע טוב לטעמי

וברגע שהגברתי לוולים כמעט סופי במכשיר הסאונד התעוות יחסית מהר

למרות שהמוכר השמיע לי אותם גם שהם מחוברים למגבר של JBL וזה עולם אחר לגמרי .

שמעתי סט של SONY לא זוכר את הדגם גם באותו סדר גודל של מחיר

היה חסר לו קצת באס .

הסט השלישי היה סט 5 על 7 של רוקפורד גם קומפוננט אבל עם 2 זוגות טוויטרים

והסט הזה נשמע מעולה פשוט עוצמה באס חדות הכול חוץ מהמחיר פי שלוש .

פורסם

מהכותרת שלך כבר חשבתי שאיבדת את הבתולים :-P

איפה אלכס... איפה אלכס...

תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...