Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מורשה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיטרואן קסרה 99.

לפני משהו כמו 3 חודשים החליפו לי רדיאטור כולל כול הצינורות המים, והרכב עבד מצויין.

לפני כמה ימים הרכב התחיל להתחמם בצורה מטורפת כשהוא במצב עמידה(3/4 מד חום).

לפי מה שקראתי בחיפוש זה כניראה העניין של המאוור, והבעיה שראיתי יותר מדי תלונות חוזרות על זה, הרבה בגלל שהמוסכים לא עושים עבודה טובה.

אז מה אתם אומרים? כדאי ללכת למוסך מורשה ולסגור את הסיפור, או ללכת למוסך כללי?

וגם מה ההפרש המחירים אמור להיות?

תודה מראש.

פורסם

דייק בשאלה:

גם מוסך כללי אמור להיות "מורשה" משרד התחבורה אלא אם הוא לא כזה.

אתה מתכוון בשאלה למוסך החברה או מוסך כללי.

בכל אופן התשובה היא כזאת:

אם יש לך ארנק נפוח גש למוסך החברה, תתכונן לשלם הרבה כסף וקרוב לוודאי שהם יפתרו לך את הבעיה.

אם תקציבך מוגבל גש למוסך כללי או אבל כדאי שיהיה בכל זאת כזה שמכיר את הרכב ובקש שיבדקו את פעולת המאווררים.

פורסם

אוקיי...

בעיה נוספת, ניסיתי למצוא המלצות על מוסכים באיזור אשקלון, ואני לא מוצא מישהו שאשכרה המליצו עליו.

היה לי עסק כבר עם 3 מוסכים, ולא אהבתי את ההתנהלות שם, מישהו אולי מכיר מוסך אמין באיזור אשקלון?

• תוכן חדש...