Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בג'ימני!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. אשמח לקבל המלצות!

האם מבחינה חוקית אני יכול להשחיר גם את השמשה האחורית?

אני מעוניין להשחיר את החלונות האחוריים לרמה שממש לא יראו כלום מבחוץ! ואת האחורית ברמת השחרה בינונית.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי עודד, המלצתי היא אל קובי 0528646206, הנ"ל שפיץ רציני בענייני השחרת חלונות, אני אישית משחיר אצלו כל רכב שאני רוכש ושולח אליו עוד הרבה אנשים מרוצים.

מבחינת החוק מותר להשחיר את החלונות הצידיים האחוריים + שמשה אחורית, ללא קשר לדרגות כהות

קובי עובד בחולון בפאר הרכב, אמנם מעט רחוק מירושלים אבל שווה את הנסיעה, בנאדם אומן ועובד עם חומר עבה ואיכותי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איך נשרף??:conf:

וכן, אני אשים רק חלקים מקוריים! אבל לא נראה לי שאטפל במוסך המרכזי..

תודה לכולם על התגובות!

וכמובן, שאם למישהו משעמם והוא רוצה לצרף אותי לאיזה טיול נחמד ויחסית רגוע, אני אשמח מאוד!!

עודד.

טוב נו, אני אצרף תמונה אחת מהפלאפון.. 8)

אז ככה:

קצת קשה לי לתת לאנשים אחרים (כמעט ולא נותן, וגם לא מבקש בחיים מאחרים) לנסוע כנהגים ברכב שלי.

אחרי כל כך הרבה שנים של התנגדות, דווקא בפעם היחידה שנשברתי ושנתתי לאבא שלי את הרכב, כי לקחו לו את שלו לשעתיים ושלי ממילא יושב בחניון העבודה שלי ואני עם רכב של העבודה, דוווקא באותו יום, אחרי שעה, הוא מתקשר אליי בצרחות ומספר לי שהאוטו עולה באש, מכיוון מכסה המנוע.

שורה תחתונה: הלך גיר.

אחרי דין ודברים עם השמאי, אחרי קצת משא ומתן עם בעל סוכנות הרכב, הבאתי חדשה ובזה תם הסיפור.

לעניין עצמו:

הג'ימני רכב מיוחד לזוג, זה כאילו שהמציאו את הרכב הזה במיוחד למטרה הזו.

אפשר להכניס (עם קצת שכל והמון סבלנות), לתוך הרכב גם ציוד לשלושה ימים במדבר היבש.

סע עם הרכב, בחן אותו, למד להכיר אותו על מגבלותיו ויכולתו, והמשך להתייעץ ולשאול.

הפורום הענקי הזה יודע תמיד על מה הוא מדבר, והרוב המכריע פה, פשוט גאונים.

תהנה מהרכב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• ספונסר פורום
פורסם

קנית אחלה גיפ לדעתי רד לבור בהרצליה ותלמד את הרכב,אם אתה לא יודע איך להגיע לבור דבר איתי אני יעזור לך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

טוב נו, אני אצרף תמונה אחת מהפלאפון.. 8)

עודד תתחדש.

סע רק בדרכים טובות (מלאות בבוץ, מפותלות, ומאתגרות :wink: )

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עודד, הרשה לי להצטרף להמלצתו של אור.

גם אני לקוח מרוצה מאוד של קובי, ואין ספק שהוא אומן ואיש מאוד נחמד ואדיב בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי אוראל, למה אין תמונה בסמלון אחרי המדבקות צד ? ;)

עודד, אם תחליט שבא לך להגיע לבור, תעדכן.

יתכן ושישי הזה אני מבריז לטובת הראלי בצאלים, אבל בכל מקרה יש לך את הנייד שלי ואתה יכול לצלצל :)

פורסם
היי עודד, המלצתי היא אל קובי 0528646206, הנ"ל שפיץ רציני בענייני השחרת חלונות, אני אישית משחיר אצלו כל רכב שאני רוכש ושולח אליו עוד הרבה אנשים מרוצים.

מבחינת החוק מותר להשחיר את החלונות הצידיים האחוריים + שמשה אחורית, ללא קשר לדרגות כהות

קובי עובד בחולון בפאר הרכב, אמנם מעט רחוק מירושלים אבל שווה את הנסיעה, בנאדם אומן ועובד עם חומר עבה ואיכותי.

תודה!

נראה לי שבשבוע הבא אני אהיה אצל מורי לטיפול, אז אדבר עם קובי ואתאם איתו..

יש סדר גודל של עלות?

קנית אחלה גיפ לדעתי רד לבור בהרצליה ותלמד את הרכב,אם אתה לא יודע איך להגיע לבור דבר איתי אני יעזור לך .

תודה!

עודד תתחדש.

סע רק בדרכים טובות (מלאות בבוץ, מפותלות, ומאתגרות :wink: )

8)

ל'

תודה :wink:

תתחדש אחלה ג'יפ,קניתי גם ג'ימיני שנת 2007 לפני 3 חודשים ואני

נהנה מכל רגע איתו בשטח 8).

:wink:

היי אוראל, למה אין תמונה בסמלון אחרי המדבקות צד ? ;)

עודד, אם תחליט שבא לך להגיע לבור, תעדכן.

יתכן ושישי הזה אני מבריז לטובת הראלי בצאלים, אבל בכל מקרה יש לך את הנייד שלי ואתה יכול לצלצל :)

תסלחו לי על הבורות. אבל מה זה הבור?? :shock:

עודד, הרשה לי להצטרף להמלצתו של אור.

גם אני לקוח מרוצה מאוד של קובי, ואין ספק שהוא אומן ואיש מאוד נחמד ואדיב בכלל.

טוב, שכנעתם אותי! :-)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היי, סדר גודל של 120 שח לחלון ו-250 שח שמשה אחורית.

"הבור"

הוא איזור של ג'יפאים בחוף "תל ברוך" בת"א (כן זה איפה שהזונים והזונות)

המקום הומה אדם בימי שישי בצהריים, ניתן להכיר שם אנשים מכל הארצ, ללמוד את הרכב ועוד.

• תוכן חדש...