Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו לנהג צעיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 17 עוד שבועיים בן 18..

אני מחפש אוטו נחמד שלא ידרוש הרבה טיפולים והכנסות..

משהוא שניראה נורמלי ונוסע טוב..וכמובן חיסכוני..=]

יש לי תקציב של 10 אלף גג.

חשבתי על

פג'יו 106

פג'יו 306

רנו קליו

דיאטסו אפלאוז

פולקסווגן גולף/פולו

פיאט פונטו

או שעדיף לא לקנות אותו ולכסוך עוד..?

אגב אני מתגייס במרץ..שווה לקנות?

תודה לכולם..=]

Citroen volcane 2.0i

פורסם

לדעתי שני המשפטים האחרונים אומרים הכל, הם מעידים על יכולת לנתח נכון את מצבך ולדעתי (דעתו של אב ל-3 בנים בגיל דומה לגילך) הם הבסיס לקבלת החלטות. יש לך עוד 5 חודשים עד הגיוס, שאינן הרבה זמן. אני מניח שבעת השירות הצבאי תתפרנס ממשכורת צבאית, כזו שבמקרה הטוב תכסה מיכל דלק אחד בחודש, בודאי לא אחזקה שוטפת של רכב שעלותה 1000-1500 ש"ח לחודש בשימוש "קל" ובלי תקלות מיוחדות.

לדעתי עדיף לך לוותר על רכב משלך בשלב זה ולהסתפק ברכב המשפחה, עד כמה שיעמוד לרשותך. אני מניח שאתה עובד עד הגיוס - השתמש בהכנסתך בתבונה, חלק להנאה וחלק לחסכון לעתיד. החזקת רכב תסחט ממך את מרבית ההכנסה.

מצב אחד שבו הייתי בוחן בכל זאת רכישת רכב הוא שילוב של שירות קרוב לבית, עם אישור עבודה ושימוש ברכב לצורך העבודה, כיון שאז הרכב אולי יהיה מקור להכנסות. מצד שני - עצם הבעלות על רכב עלולה לפגוע ביכולתך לקבל אישור עבודה. ואם אתה משרת רחוק מהבית - הרי שממילא השימוש שתעשה ברכב יהיה מצומצם ולא יצדיק את ההוצאה. כמוכן - אם תחליט על רכישת רכב בעוד מספר חודשים לאחר שחסכת מהכנסותיך כעת מצבך יהיה הרבה יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...