Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי לקנות פיג'ו 205 שנת 96 נפח מנוע 1400 והיא עשתה 194000ק"מ

היא שמורה וגם הוא שיפר אותה מבפנים ממש יפה ושם לה משחרר אוויר עם מערכת והכול הוא מוכר ב9000 שווה ?בלי מערכת 7000

תודה על העזרה בראש

פורסם

לא הבנתי מה זה "משחרר אוויר", אני משאר שהכוונה היא לפורק לחץ חיצוני, אני רק לא מבין איך הוא מורכב על הרכב הנ"ל.

לגבי האם שווה או לא? שיקול שלך, הרכב לטעמך? איך הרכב מבחינה מכאנית?

תעיף מבט במחירון יד 2, ותראה האם שווה לך לרכוש את הרכב.

אם אתה מוכן לשלם על הפרש המחירים שבין מחירון יד 2 (זה לא מדד, אבל יתן לך מושג פחות או יותר בכמה הרכב נסחר)

לבין המחיר המוצע לך (כולל התוספות) אז תוכל לענות לעצמך - שווה או לא.

רכב יכול להיות מושקע בשלל תוספות צבעוניות, אך כל זה יכול לבלבל את הקונה. לכן חשוב לבדוק כל רכב לפני רכישה,

וביחוד רכבים עם כל מיני פיצ'פקס למניהם.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

האוטו שמור מבחוץ רק מכת פח קטנה בדלת אבל מבפנים הוא שם ריפוד חדש גג חדש [ריפוד גג ,ידיד הילוכים חדשה גלץ חדש וגם מערכת חזקה ,בוא נגיד ככה שהאוטו מוכן לשיפורים יאנו לא צריך לשפר אותו

שווה ?

לזה שאמר יקר מדי אני מסכים איתך המירון שלו זה 4 עד6 אבל האוטו שלו הוא באמת מושקע ושמור

פורסם
האוטו שמור מבחוץ רק מכת פח קטנה בדלת אבל מבפנים הוא שם ריפוד חדש גג חדש [ריפוד גג ,ידיד הילוכים חדשה גלץ חדש וגם מערכת חזקה ,בוא נגיד ככה שהאוטו מוכן לשיפורים יאנו לא צריך לשפר אותו

שווה ?

לזה שאמר יקר מדי אני מסכים איתך המירון שלו זה 4 עד6 אבל האוטו שלו הוא באמת מושקע ושמור

נראה שאתה מאוד מתלהב מהרכב לכן אני ממליץ לך לקנות אותו אין מחיר לרכב שאתה רוצה ואוהב.

רק לא הבנתי איך יש עליו פורק. יש לו טורבו?

במחיר הזה תוכל למצוא 306 יפות ו"משופרות" כמו שאתה רוצה

• תוכן חדש...