Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ סיאט איביזה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בסוכנות סיאט , התעניינתי באיביזה FR שחורה יחידה בארץ , קיבלתי עליה הנחה של 15 אלף שקל , ושילמתי מקדמה 1000 שקל לשמור את האוטו עד שאני אמכור את שלי.

כרגע אני מתלבט , המחיר הסופי של האיביזה יצא 139,600 על הכביש כולל הכול האם זה משתלם ? יש חלופות טובות באותו המחיר ?

בעיקרון מה שחשוב לי באוטו זה :

*5 דלתות

*מנוע חזק

*גיר טוב

*רכב יפה - חשוב לי מאוד המראה

*מאובזרת עד כמה שניתן

*מרווחת פחות או יותר(שלא יהיה פיצפון כמו יונדאי I20

לבנתיים סגרתי על האיביזה אבל אשמח לעצות שלכם , תודה :-)

פורסם

בעיקרון כל מה שהאיביזה הרגילה מגיעה + צמיגים R17 215/40 , הגה מעור עם חלק תחתון שטוח , מושבי ספורט עם כיתוב FR , צבע שחור מטאלי , 6 כריות אויר במקום 4 ועוד כל מיני שטויות קטנות שאני לא זוכר.

פורסם

יקיר, תתחדש אחלה רכב.

אגב נשארו מה-FR 5 דלתות עוד צבעים או שבכלל נגמר הכל?

עוד דבר שמסקרן אותי, האם אתה היית צריך איזה טרייד אין או מימון כל שהו וגם קיבלת את ההנחה הזאת? או שזה הנחה בלבד? זאת אומרת אם נגיד היית צריך מימון, וטרייד אין ההנחה הייתה קטנה מן הסתם אני צודק?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

עוד דבר שמסקרן אותי, האם אתה היית צריך איזה טרייד אין או מימון כל שהו וגם קיבלת את ההנחה הזאת? או שזה הנחה בלבד? זאת אומרת אם נגיד היית צריך מימון, וטרייד אין ההנחה הייתה קטנה מן הסתם אני צודק?.

כתוב בקובץ שהוא צירף שההנחה היא ללא טרייד-אין.

נ.ב: תתחדש! הנחה באמת יפה, מזכירה לי את המבצע שעשו בזמנו על האיביזות/FR דגם קודם בשלהי 2008.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

י.ל - תודה :-) , ה-FR בתצורת של 5 דלתות היא האחרונה בארץ , לא נשאר להם שום צבע חוץ מהשחורה הזאת שישבה שבוע באולם תצוגה בחיפה וחזרה לנמל.

קיבלתי גם טרייד אין על על האוטו שלי אבל הם רוצים להוריד לי מהאוטו בסביבות 8 אלף שקל מהמחיר מחירון ככה שהעדפתי לנסות ולמכור לבד , קיבלתי רק את ההנחה ואת כל שאר הכסף נשלם במזומן , הוא דיבר על זה שאם נמכור את הרכב בטרייד אין שלהם אז ההנחה תרד ב-2000 שקל אבל זה לא משהו שאי אפשר לפתור עם קצת וויכוח :-)

בכל מקרה , אני אבקש מהם נסיעת מבחן על הרכב לפני שאני סוגר סופית , יש כמה דברים שאני צריך לברר.

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט אבל אין אפשרות לערוך את ההודעה למעלה.

gtv11636 - אין לי אפשרות לשלוח לך דואר בפרטי , המכסה לך מלאה אשמח אם תרוקן יש לי כמה שאלות.

פורסם

בינתיים הקפאנו את ההזמנה .

הנציג של סיאט הרגיז אותי מאוד , הוא אתמול אמר לי משהו אחד והיום משהו אחר , קודם כל אמר שהרכב לא בארץ והייתה טעות והוא יהיה רק עוד חודש וחצי ואם אני רוצה רכב אחר במקום , שנית הוא אמר אתמול שהוא יקח את האוטו שלי בלי בדיקה ב-20 אלף שקל בטרייד אין היום הוא אמר שהם יתחילו מ-20 אלף ואם יהיה צורך הם יורידו עוד , התעצבנתי עליהם שם ואני כרגע לא יודע מה לעשות , חשבתי ללכת לסכונות המרכזית בהרצליה פיתוח ולנסות לדבר איתם.

מה אתם אומרים ?

פורסם

עוד דוגמה טובה ל"אמינות" של סוכני המכירות. כנראה שסיאט מעסיקה את ה"טובים" שבהם...

אם יש לך חוזה חתום שבו נרשמה אספקה מיידית וכן תנאי הטרייד-אין, יש לך נקודת לחץ ביד. גש ותסחט אותם - ממש כך!

!Don't get mad - get even

אני הייתי אומר שאני זקוק לרכב מיידית, ובמידה והרכב לא בארץ אז המשמעות היא שהם שיקרו ולכן יש להם 2 אפשרויות - האחת היא שאשאיר בידיי את הרכב הנוכחי שלי ע"מ שיהיה לי על מה ליסוע, וכשהרכב יגיע אז אני אמסור להם אותו במחיר מחירון (כמובן בהפחתה של תאונות/ק"מ/יד).

אפשרות שניה שהייתי מוכר לבד וממתין חודש וחצי, אבל יש לזה משמעות בהנחה משמעותית נוספת/אבזור וכו'.

שים לב שכל עוד אתה עומד בתנאי ההסכם, להם אין שום אפשרות לבטלו - דפוק את הז***ת! שילמדו שלא משקרים ללקוח וזה שהם מונופול על יבואן מסויים לא נותן להם זכות יתר - בחו"ל אף סוכן לא היה מעז לעשות תרגילים מכיוון שראשית יש לו הרבה מתחרים, ושנית הוא היה מאבד את הזכיון בשניות!

הודעה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי, ונכתבה על הבוקר מתוך עצבנות על זה שלא נתנו לי לישון!!!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שילמנו מקדמה 1000 שקל בשביל לשמור את הרכב ? זה נחשב לחוזה? הם בכלל יכולים להפר את זה? סיכמנו על 19 יום.

לדעתי הוא לא רוצה למכור לנו בסוף לכן הוא אמר את מה שאמר .

• תוכן חדש...