Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FJ Cruiser מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ה- FJ הוא מתחרה ישיר ברוביקון אז גם המחיר שלו בעצם לא מאוד גבוה. רוביקון מ- 2007 כנראה לא יעלה פחות מה - FJ.

ועוד מספר "הגיגים" ושאלה:

1. יותר קל למצוא FJ שלא ראה שטח מימיו מאשר רוביקון. רוביקון נקנה לשטח ושטח קשה. FJ, לפחות בחלק מהמקרים נקנה לפוזה בלבד (בזה הוא יותר דומה לרנגלר שגם הוא נקנה לפעמים לפוזה).

2. אם הוא מתחרה ישיר ברוביקון, למה הוא לא בא נעול כפול והרוביקון כן? לדעתי יש גם FJ בסיסי בלי נעילה אחורית.

3. מבחינת גודל אני חושב שהוא בין הרוביקון הארוך לקצר. דלתות אחוריות יש (בקושי) וכאלה שנפתחות הפוך ורק אם הדלתות הקדמיות פתוחות. זה לא כל כך מפריע לי. עדיף על 2 דלתות. אבל, מישהו יודע אם החלונות הקטנים של הדלתות האחוריות נפתחים?

תודה

פורסם
אם ה- FJ הוא מתחרה ישיר ברוביקון אז גם המחיר שלו בעצם לא מאוד גבוה. רוביקון מ- 2007 כנראה לא יעלה פחות מה - FJ.

ועוד מספר "הגיגים" ושאלה:

1. יותר קל למצוא FJ שלא ראה שטח מימיו מאשר רוביקון. רוביקון נקנה לשטח ושטח קשה. FJ, לפחות בחלק מהמקרים נקנה לפוזה בלבד (בזה הוא יותר דומה לרנגלר שגם הוא נקנה לפעמים לפוזה).

2. אם הוא מתחרה ישיר ברוביקון, למה הוא לא בא נעול כפול והרוביקון כן? לדעתי יש גם FJ בסיסי בלי נעילה אחורית.

3. מבחינת גודל אני חושב שהוא בין הרוביקון הארוך לקצר. דלתות אחוריות יש (בקושי) וכאלה שנפתחות הפוך ורק אם הדלתות הקדמיות פתוחות. זה לא כל כך מפריע לי. עדיף על 2 דלתות. אבל, מישהו יודע אם החלונות הקטנים של הדלתות האחוריות נפתחים?

תודה

אחת הסיבות שבגללה הרוביקון יותר טכני.

אבל לדעתי הגיע הזמן שתעזוב את המקלדת ותלך לעשות סיבוב גם על רוביקון וגם על JF ותראה מה מתאים לך.קח בחשבון שבשביל להרגיש את ההבדלים בשטח אתה צריך להכנס לשטח קשה יחסית וזה לא מרחם על האוטו,על אף אחד מהם.אז תעשה חשבון אם לשם אתה הולך או שחבל על נעילות לא מנוצלות.

בהצלחה,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

נעילה, לפחות אחורית זה חשוב לי (לכן גם שאלתי בהתחלה על הבדלי הדגמים ב- FJ כי לדעתי יש שהגיעו בלי נעילה אחורית). סיבוב בשטח קשה לא נראה לי שמישהו יתן לנסות. אני מסתפק במה שאני רואה ב- YOUTUBE על 2 הרכבים.

בכביש כמובן שאעשה סיבוב על שניהם. גם רכבי שטח עושים 80% מהנסיעות בכביש (גם לשטח ומהשטח חזרה). אני עדיין מוטרד מהחלון האחורי הקטן. לא קיבלתי תשובה אם הוא נפתח. אנחנו לרוב 4 ברכב וחשוב לי לאוורר את אלו שיושבים מאחור. גם רוביקון אם אשקול, זה יהיה עם 4 דלתות.

פורסם

של כלי ושל נהגת.

פשוט תאווה לעיניים!

איזה יופי (למרות שכאן ברור שהרכב נעול).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...