Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מועדון BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת.

בפאתי ת"א , בשעה 9:15 בבוקר , מצאתי את עצמי פותח (שוב...) את לוח השעונים. לסדר רק עוד משהו קטן (הפעם היה זה מחוג המהירות שהחליט שהוא רוצה להתחיל דווקא "מתחת ל0 :shock: ).

הכל בשביל שהכל יהיה מושלם.

אבל , ברשותכם , אלך יום אחד אחורה.

ליום שישי.

בעצם.....

ליום חמישי.

אחרי המשחק של מכבי מול צסק"א , מצאתי את עצמי מוותר על התענוג של לנתח את המשחק אם ה"מומחים הגדולים של הכדורסל האירופי" (אני והחבר'ה) והפסקתי להרעיל את עצמי בניקוטין ואלכוהול.

מחר צריך לקום מוקדם.

יש יום גדול.

צריך להכין את הרכבים לקראת מפגש הבכורה של המועדון.

אז עוד חשבתי בקטן:

קצת ניקיונות בחוץ ובפנים , ווקס על הניקלים , וסגירת כמה קצוות קטנים.

מפה לשם , איך שהתגלגלו להם העניינים, מצאתי את עצמי שורף 10.5 (!!?!) שעות (מ9 בבוקר ועד 19:30 ) בארגון , ניקוי, צביעה וסידור הרכבים.

תמונות אחרי העבודה הנ"ל מצ"ב.

אחרי שהכל נסגר , בשבת בבוקר , הגענו ראשונים למקום המפגש.

היה זה ב 10:20.

להפתעתי , וכאילו בתזמון מתוך "משימה בלתי אפשרית", החלו להגיע הגרמניות, אחת אחת ובזוגות.

ב 10:35 כבר היה המקום הומה אנשים.

ומה היה לנו שם:

החל מאיזטה , דרך אופנועי החברה , נציגות מכובדת של סידרה 02' (גם 1602, גם 2002 רגילה , גם tii2002 :twisted: , וbaur2002),סדרה 5 (e12 יפהפיה) ,ה"מודל החדש"(ה1800 שלי), נציגות יפה גם לe21 (ארבעה רכבים: 320/6 מודל 1978, 320/6 מודל 1982 , 318i מודל 1982 ו316 מודל 1982) ובין כולם עוד כמה חדשות יותר (כמה E30 , וכמה E28).

והאנשים :!: .

כולם מבינים את כולם.

את זה ש"הייתה לו לפני שנים בדיוק כזו...", את זה שהוא יד ראשונה על הרכב כבר 33 שנה (ולא :? , הוא לא חושב למכור....) וכולם באים , שואלים , עונים , ועושים השוואות בין כל תאי המנוע הפתוחים (תמונה מצ"ב).

והכי טוב – ניתן לתמונות לדבר:

MVC-631X.JPG

MVC-609X.JPG

MVC-597X.JPG

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

שלום שמוליק,

הבימרים שלך מדהימים!

מתי מפגש הבא? (אולי יהיה לי איך להגיע)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רשמים נוספים ממני...

אמנם הגעתי קצת מאוחר, ולצערי ראיתי את האיזטה עוזבת לאטה... איזה רכב... כה קט וחמוד...

היה נחמד לראות כל כך הרבה ב.מ.ווים מצוחצחות, מטופלות, מדהימות... ובאמת, לא היה חסר לכל אחת מהן את הייחודיות שלה... לאחד זה השיפוץ, לאחד זה הצבע המקורי משנת 1973, עם שריטות מקוריות שנעשו ע"י צוציקים ב1978 (ועדיין שם דרך אגב :)) קלאסיות בכל הדרן!

הנה כמה תמונות נוספות שצילמתי בעצמי...

מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה, ובפעם הבאה, גם אני אגיע עם הבימרית שלי (אחי יחטוף על הראש שלקח אותה בדיוק לפני המפגש ונרדם אצל החברה שלו!)

שמוליק:

כבר מחכה לטיול שהבטחת לנו :)

רמי

IMG_4851.jpg

IMG_4849.jpg

IMG_4848.jpg

IMG_4847.jpg

IMG_4845.jpg

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

תודה רמי על המחמאות.

אני ממש :oops: