Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סולר נקי במרכז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה TDI

מישהו יודע איפה יש סולר נקי ומשובח לרכב באזור המרכז? (גם אם הוא עולה קצט יותר)

אני יודע שבחו"ל יש אפילו סולר שנותן ביצועים יותר טובים, אולי יש כזה דבר בארץ?

מצאתי באתר של משרד התחבורה רשימה של תחנות דלק נקיות אבל אני מאמין שהם גם לא מעודכנים וגם לא מעדכנים.

פורסם

כל תחנה רגילה תתן לך סולר פשוט ואני מאמין שנקי, את הקטע עם הדלקים המהולים במים הפסיקו כבר מזמן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אחי זה מחשבה תמימה....

אני יכול לראות את איכות הסולר על פי הצריחה, כבר קרה שסמתי סולר ממש בזול (בטייסים , אם אתה מכיר) האוטו נסע 650 ק:"מ במקום 700+ שהוא עושה בדרך כלל

קיצר חבל ששוק הדיזל בארץ כל כך לא מפותח

פורסם

אני מתדלק ב2 תחנות דלק שונות בערך באופן קבוע (פשוט איזה מה2 שקרובה לי באותו הרגע) אחת היא סונול שבין ראשון לציון ללוד קרוב לאסף הרופא, השניה היא תחנת דלק המפרש בא.ת. הישן בראשון לציון (שכביכול אמורה להיות התחנה הפחות איכותית מביניהן). אין שום הבדל בין התחנות והאוטו בזבזן מפה או משם ):

פורסם
אחי זה מחשבה תמימה....

אני יכול לראות את איכות הסולר על פי הצריחה, כבר קרה שסמתי סולר ממש בזול (בטייסים , אם אתה מכיר) האוטו נסע 650 ק:"מ במקום 700+ שהוא עושה בדרך כלל

קיצר חבל ששוק הדיזל בארץ כל כך לא מפותח

זה לא מה שאתה אומר על ארץ, אין הרבה כאלה מכוניות שמתדלקים בסולר,

לרוב מכוניות מתדלקים בבנזין והשוק של דלק יש ירידה בסולר אבל לרכבים ציבורית כמו מוניות ואוטובוסים שמתדלקים לרוב הזמן עם הסולר .

אני מתדלק ב2 תחנות דלק שונות בערך באופן קבוע (פשוט איזה מה2 שקרובה לי באותו הרגע) אחת היא סונול שבין ראשון לציון ללוד קרוב לאסף הרופא, השניה היא תחנת דלק המפרש בא.ת. הישן בראשון לציון (שכביכול אמורה להיות התחנה הפחות איכותית מביניהן). אין שום הבדל בין התחנות והאוטו בזבזן מפה או משם ):

לפי ידיעתך אני לא מתקרב לדלק המפרש, הוא לא אמין שהוא מעורבב עם מים ודלק .

זה לא בריא על רכב שלך .

פורסם

לרוב מכוניות מתדלקים בבנזין והשוק של דלק יש ירידה בסולר אבל לרכבים ציבורית כמו מוניות ואוטובוסים שמתדלקים לרוב הזמן עם הסולר .

מן הסתם אני מדבר על השוק הפרטי, שכיום באירופה למשל הוא יותר מחציא, כמו גם היחס הכללי שיש היום למכוניות דיזל אירופה - עובדה שמשיקים היום אפילו במכוניות ספורט שעובדות על סולר - (לאון tdi fr, האיביזה שלי , ויש אפילו שירוקו tdi)

קיצר מה שאני אומר זה שחבל שבארץ זה שוק כל כך לא מפותח , והניגוד לאירופה - האוטו שלי מקבל את אותו הסולר שמקבלת משאית, במקום שאני יוכל להאכיל אותו במשהו איכותי

פורסם

לפי ידיעתך אני לא מתקרב לדלק המפרש, הוא לא אמין שהוא מעורבב עם מים ודלק .

זה לא בריא על רכב שלך .

עפ"י מה שסופר לי נתגלו המון תחנות דלק שמוהלות את הדלק במים, נהרסו מנועים והם חויבו ע"י המדינה לשלם פיצויי עתק ולכן הפסיקו עם השטויות, גם אני וגם אתה לא נוכחנו בדיונים המשפטיים לכן אני נאלץ לקבל את הסיפור כאמת, אני לא מאמין שכל תחנת דלק יכולה פשוט לעשות מה שבא לה

פורסם

הדלקים של סונול ודלק נחשבים לאיכותיים ביותר

תחנה שאני מתדלק בה בנזין

http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=60

ויצא לי לשאול שם את אחד הלקוחות על איכות הדלק

הוא אמר לי שבמסחרי שלו הוא שם סולר ומרוצה מאוד מהאיכות, ובפרטי שם בנזין וגם מרוצה.

מה גם שהמחיר שם סביר לסולר ובבנזין לוקחים איזה כמה אגורות פחות מהמחיר הרשמי

• תוכן חדש...