Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהעברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים קניתי רכב (פיאט אונו ) קניתי אותה בלי טסט , ועכשיו אני מחפש את הבנאדם שקניתי ממנו לעביר אותה טסט סוף סוף , ואני לא מוצא את בנאדם . מה אני יכול לעשות במצב הזה ? דחוף עזרה תודה לכולם !

פורד אסקורט אריקה XR3I אהבת חייי ....

פורסם

לא העברת בעלות כאשר רכשת את הרכב בזמנו? אידיוטי!!

יש לך מסמך כלשהו שמעיד בכלל שהרכב שלך?? אין לך. אידיוטי. יש לך , יופי.

כאשר יהיה לנו תשובות על השאלות נמשיך הלאה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלח לי הודעה פרטית עם מספר הרכב , או גש למשטרה הם ידאגו לך לפרטי בעל הרכב

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

1. gti רומז לכולם שיש לו או למקורב אליו, גישה למסוף והוא משתמש בו בניגוד למותר.

2. אני לא בטוח שהמשטרה תמסור לך פרטים של בעל הרכב הרשום אם אין לך זכרון דברים וגם אם יש, אני בספק.

3. בדקת שהרכב לא גנוב או לא הורד מהכביש ?

בד"כ אלה שנעלמים פשוט עוקצים.

אני לא הייתי ישן טוב אם הייתי מוכר רכב ולא מבצע מיד העברת בעלות. העברת בעלות זה הבטחון שלי שדוח"ות חניה שלך לא יגיעו על שמי.

מצד שני, אם קנית רכב גנוב, באמת שלמוכר לא איכפת מהעברת בעלות ודוחו"ת, כי ממילא הם לא יגיעו אליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
1. gti רומז לכולם שיש לו או למקורב אליו, גישה למסוף והוא משתמש בו בניגוד למותר.

2. אני לא בטוח שהמשטרה תמסור לך פרטים של בעל הרכב הרשום אם אין לך זכרון דברים וגם אם יש, אני בספק.

3. בדקת שהרכב לא גנוב או לא הורד מהכביש ?

בד"כ אלה שנעלמים פשוט עוקצים.

אני לא הייתי ישן טוב אם הייתי מוכר רכב ולא מבצע מיד העברת בעלות. העברת בעלות זה הבטחון שלי שדוח"ות חניה שלך לא יגיעו על שמי.

מצד שני, אם קנית רכב גנוב, באמת שלמוכר לא איכפת מהעברת בעלות ודוחו"ת, כי ממילא הם לא יגיעו אליו.

.

זה לא רק דוחות חניה אלא גם מהירות ואור אדום .

היה לי אחד בנאדם שהיה לו סיפור שערבי מכר לו את הרכב שחבר שלי קנה ממנו בלי ידיעתו שרכב היה גנוב,

אחרי הסכם בינו לערבי על העברת בעלות תצטרך לחכות אחרי יומיים, והיו לו קשרים שהדפיסו לו את הרשיון רכב על שמו ,

והוא חשב שהכל טוב ובסוף גילה חברי שלא שלחו לו על חידוש לרשיון רכב, אז פנה למשטרה ושלחו לו כמה בלשים ורצו שהוא יראה להם איפה ערבי גר וזה מקום מסוכן לעבור שם איפה ליד ואדי אל גוז שם...עבר שם וראה את ערבי שמכר לו תפסו אותו והודה שהוא עשה את המעשה ולאחר מכן הוא תבע אותו למשפט על פיצויים לרכב גנוב .

אז תיזהר לא להגיע לסיפור של חבר שלי .

• תוכן חדש...