Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבזור למכונית שלי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מתנה מההורים שלי ליום הולדת 18 - 600 שקל (בזיכוי) לאוטו דיפו.

יש לי מיצובישי סופר לנסר 97' GLI אחרי אוברול רציני- בקיצור אוטו מצויין

עכשיו השאלה- מה כדאי לקנות?(אני יודע שזה נשמע טיפה דפוק אבל תסלחו לי.. D:)

פורסם

תלוי מה אתה מרגיש שחסר לך באוטו, שינוי קוסמטי קל (וואלה לאיודע איזה שטויות אפשר לקנות בכסף הזה כדי שהאוטו ייראה ערס אם זה קורץ לך, אני אישית שונא) או רדיו חדש/משהו קטלני.

עוד אתה יכול לקנות כלמיני דברים שהרכב צריך ולא חשבת עליהם (משולש, ג'ק ווטאבר).

פשוט כנס לחנות ותעיף מבט

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ב600 ש"ח אפשר לשדרג יופי את מערכת השמע שלך ברכב, להחליף לאיזה רדיו דיסק בסיסי של קרליון או פיוניר, או שדרג את הרמקולים לסט איכותי יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

קודם כל, מה לא להשים: חשוב לזכור שמכונית היא מוצר באיכות גבוהה מאוד. הרבה מוצרים כמו כיסויים להגה, למושב, או מראות פנים פנורמיות (וגם חלק מ"מראות העזר" שמרכיבים על מראות הצד) הם דברים שעליהם נאמר: כל המוסיף גורע

פורסם

קודם כל, מה לא להשים: חשוב לזכור שמכונית היא מוצר באיכות גבוהה מאוד. הרבה מוצרים כמו כיסויים להגה, למושב, או מראות פנים פנורמיות (וגם חלק מ"מראות העזר" שמרכיבים על מראות הצד) הם דברים שעליהם נאמר: כל המוסיף גורע

בדיוק מה שרציתי להגיד. 70% מרשת אוטו-דיפו מפוצצת בשטויות האלה, בגלל זה נמשכים כ"כ לקנות אותם.

הייתי ממליץ על סט איכותי של ניקוי לרכב, שכמובן יכלול מס' ריחניים טובים. אולי גם החלפת הנורות הפנימות שברכב לנורות LED בצבע לבן. לא רק שזה נראה טוב, בלילה אתה תראה דברים בתוך הרכב בקלות. וזה זול.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לדעתי בכסף הזה תקנה כיסויים איכותיים של HR למושבים וכיסוי הגה מעור וישאר לך עוד כסף לשמפו של "דו פון".

ההשקעה הכי טובה בסכום הזה לדעתי.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...