Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 5 כדאי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

אני מעוניין ברכישת רכב משפחתי מיני ואן מסוג מזדה 5 .

רציתי להתייעץ איתכם לגבי אמינות הרכב , המנוע ובמיוחד הגיר האוטומטי .

אלו מחלות יש לאוטו הזה ? ומה כדאי לבדוק בטרם קנייתו?

האם המזדה הזו היא יפנית אמיתית ? (מבחינת אמינות וארץ יצור)

מהן סדרי גודל המחירים בין השנתונים השונים?

שבעתי ואכלתי מרורים ממכוניות אירופיות ,הייתה לי וולבו 740 ישנה וגם רנו סניק ארורה ומקוללת.

תודה מראש לעונים.

פורסם

לא ידוע לי על בעיות מיוחדות ברכב, לא בגיר האוטומטי ולא בכלל.

הדגם הזה מיוצר ביפן בלבד ומשווק בארץ משנת 2006.

רוב כלי הרכב הנמצאים בשוק הן עם עבר בחברות ליסינג.

מחירים? בין 80000 (2006 מליסינג) ועד 160000 (חדש)

אמינות? בתור אחד שעשה כבר 150000 ק"מ בדגמי סניק למיניהם וכ-250000 ק"מ בוולוו 740 ונגזרותיה השונות בלי בעיות מיוחדות, אני יכול להעיד שהאמינות תלויה בעיקר בטיב הטיפול אותו אתה מעניק לרכב ללא תלות במוצאו האתני....:-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזדה 5 הוא רכב מצויין (אני אישית מאוד אוהב...)

לא שמעתי על בעיות סדרתיות ברכב,או תקלות כרוניות ברכב, רכב אמין מרווח מאוד נוח וללא תקלות מיוחדות, כולל גיר ומנוע.

כמו שכבר אמרו לפני הרכב מגיע ישירות מיפן,

בכללי סדרי הגודל מבחינת מחיר, אתה יכול למצוא בליסינג (אני יודע שלאוויס יש אותם בצי, והם מטפלים רק במורשה אז אולי כדאי לבדוק שם...) שנתון 2008 בין 100K ל105K וזה לפני מו"מ :lol:

לגבי מה לבדוק- חשוב,כמו בכל רכב, לבדוק היסטוריית טיפולים, תאונות אם היו בעבר,ומצב הרכב באופן כללי.

כדאי לקחת לבדיקה מקיפה,במכוני רישוי מוסמכים,לפני הקנייה, וזה לא משנה איפה אתה קונה...

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

• תוכן חדש...