Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת פג'ו 206 ידנית בצפון ויש לי כמה שאלות עליה

T86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן!

אני מחפשת פג'ו 206 באזור הצפון שתהיה במצב טוב, קילומטראז עד 140,000 במחיר עד 24,000 שח.

אם מישהו מכיר, שמע או יודע אני אשמח לקבל פרטים, כי נכון לעכשיו ביד 2 או וין וין לא יצא לי למצוא משהו, הייתי גם בכמה מגרשים.

לגבי הרכב עצמו:

האם יש לרכב מחלות ידועות (שימו לב שמדובר מבחינתי רק על דגם ידני לא אוטומט)?

האם יש דברים בולטים לגביי הרכב הזה שכדאי לשאול עליהם ישר או לבדוק אותם לפני קניה, חוץ מהדברים הרגילים כמובן של בדיקה לפני קניה ובעיות חשמל שקיימות ברכבים צרפתיים (למרות ששמעתי שבידני יש פחות בעיות).

האם כדאי לקנות את הרכב מטרייד אין או מגרש? ומה "שווה" ההתחייבות הזאת שהם מבטיחים ל3 חודשים אחרי הקניה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...