Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכנות לייבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניפון לוגיסטיקה, דבר עם שחר הם אחראים לחלק ניכר מהייבוא האישי לישראל.

בהצלחה

תודה על ההמלצה אבל מבחינתי לא מדובר בחברה רצינית! שלחתי להם בפרטי מס שאלות והיום כבר שלושה שבועות מאז הם לא חזרו,היתקשרתי מספר פעמים ,או שהיתה ממתינה או שלא ענו ולחזור מעולם לא חזרו( היתקשרתי במספר גלוי) מבחינתי האישית לא מדובר בחברה רצינית(אולי אני טועה).

אשמח לעוד המלצות ותודה לכולם.

פורסם
אבקש את המלצתכם לסוכנות אמינה לייבוא רכב או אפילו אדם שמיתעסק עם הנושא(כל התהליך).

בתודה מראש!

בוקר טוב

צור קשר ונשמח לסיע לך בנושא יבוא רכב

שחר

פורסם
תודה על ההמלצה אבל מבחינתי לא מדובר בחברה רצינית! שלחתי להם בפרטי מס שאלות והיום כבר שלושה שבועות מאז הם לא חזרו,היתקשרתי מספר פעמים ,או שהיתה ממתינה או שלא ענו ולחזור מעולם לא חזרו( היתקשרתי במספר גלוי) מבחינתי האישית לא מדובר בחברה רצינית(אולי אני טועה).

אתה רואה שהם עונים לך על גבי הפורום!

לגבי שלושה שבועות אני לא יודע...

שווה לנסות - הם זמינים, תרים טלפון.

פורסם

היי ניר

בהמשך לשיחתנו הטלפונית נסכם כך

היות ומדובר ברכב שאך עתה התחילו את שיווקו תקבל בדקות הקרובות עלויות מדוייקות לרכב בארץ תוך כדי הנחה שיצור הרכב הוא בארה"ב.

היות ואין לנו עדיין מס שילדה אני לא יכול לומר בוודאות כרגע (עד שהרכב הראשון יעלה על הכביש).

• תוכן חדש...