Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך בודקים קצר במערכת..

יש לי חשד לגבי קצר אשר גורם לחימום יתר במגבר ולבסוף לניתוקו ע"י ההגנה.

אני 99% בטוח שיש קצר.

איך אני יכול לבדוק את העניין ? איזה מכשור צריך לדבר.

אני משער שיש כבל של + ו - אשר נוגעים אחד בשני, אני פשוט לא יודע איפה ואיזה כבל.

יש לי קרוס אשר ממנו יוצאים 2 זוגות וכמובן אל הקרוס מגיע זוג אחד.

אחד מהשלושה הנ"ל גורם לתופעה או הקרוס עצמו.

אודה אם מישהו יתן לי כאן כיוון איך לבצע בדיקה של קצר בצורה הכי פשוטה שיש (אין לי מכשור וכו', אני יכול להשיג אבל ברמות בסיסיות עד כמה שניתן).

בתודה מראש

פורסם

שמע אני חושב חום של מגבר זה דבר טיבעי. יכול להיות הרבה עומס יש על המגבר שלך.

ושאתה מגיע לסוף שלו הוא פורש..מתנתק אין לו כוח.

אם זה היה קצר זה היה קורה מידיית.

תבדוק עם רב מודד כול יציאה ותראה שההתנגות לא נמוכה מ2 אום.

זה בדיקה1. יש עוד שלבים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני בטוח ב 99%.

תראה מה שקורה הוא שנשרף לי רמקול אחרי 2 דקות פעולה בצד ימין.

עד כה אני בלי רמקול ועם טוויטר בלבד בצד הנ"ל.

מה שקורה שיש חימום על מגבר 400.4 כאשר זוג קומפוננט חלקי (כרגע) עובד עליו וגורם לניתוקו אחרי בערך 20 דק' עבודה במאמץ מלא.

ניתקתי את צד ימין בלבד!. ורק הצד השמאלי והמלא עובד כרגע ללא חימום כלל של המגבר.

מה שקורה זה ששללתי את האפשרות שהצד הנ"ל גורם לבעיה.

לכן אני 99% בטוח שיש קצר באחד מהכבלים בצד ימין!.

התופעה קרתה לי כבר בעבר, וזה טופל באוטופרט ע"י המתקינים שם.

אני רוצה לדעת איך לבצע זאת כאן.

האם זאת השיטה היחידה לביצוע הנ"ל ?

פורסם

הדרך היחידה היא לעבור ולוודא חיבור נכון בכל חוליה בין ההד יוניט למגבר - וגם רצוי לעשות זאת ליתר ביטחון בכל אופן אם אתה אומר שנשרף לך כבר רמקול כתוצאה מזה.

פורסם

אני לא מבין למה שאם יהיה לך קצר במערכת ישרף גם הרמקול?

הקצר הוא לפני הרמקול ומאחר והתנגדותו אפס כל הזרם יזרום דרך נק' הקצר ולא ילך לרמקול.

אולי הרמקול הדפוק היה דפוק מלכתחילה.

פורסם

טוב, לאחר בדיקה עם רב מודד, נמצא כי הקצר בכלל קיים בקרוס.. בדיוק בחיבור המיד!

אכן, יתכן וזה ... סליחה מאוד סביר שזה מה שגרם לרמקול להשרף כל כך מהר.

אז הרמקול לא היה דפוק מהתחלה אלא הקרוס!. :).

נחמד. ואני משער שיום שישי אני הולך לאוטופרט ונותן את הקרוס ומקבל אחד חדש במקום.

וכמובן את הרמקול מהחלפה וכמובן שאני יעשה אצלם את כל עניין הכיוון,

זה יפתור את כל הבעיות אחת ולתמיד :)

תודה על העזרה לכל הפונים.

ול - DDDIABLO

א. ה GAIN סגור עד הסוף.

ב.הרמקול היה רחוק מלקבל 200 וואט אם זה בעזרת חיתוך מאוד גבוהה של הרמקול שלא קיבל אפילו באס ואם זה בכלל בעוצמה הנמוכה יחסית שהוא קיבל.

אם הוא קיבל 100 זה במצב ממש טוב, וגם את זה הוא לא קיבל. כמובן, זאת הערכה אבל בדקתי כבר את הצד השני עם כל מיני אופציות ותאמין לי הצד השמאלי קיבל פי שתיים ממה שהיה בהתחלה ולא קרה כלום, במיוחד לא אחרי 2 דקות פעולה.

אפשר לנעול אייל ?

פורסם

אם עשית הכל כמו שצריך, אז אני ירדתי עליך סתם. :cry:

joker2k, אתה מרוצה מהשירות באוטופרט? כי כשאני הייתי שם והתעניינתי לגבי מגבר הם נתנו לי מחיר של 6000 שקל ל-551X של רוקפורד, והיה נדמה לי שאיש המכירות לא רצה שאני אקנה מהם בכלל, כי הוא נתן לי על כל דבר מחיר מופקע (אפילו ניסה להוכיח לי שקבל של 1 פאראד של לייטניג-אודיו נטען יותר מהר מקבל 1 פאראד של חברה לא מוכרת, ולכן הוא יותר טוב :? ).

פורסם

נבדקו שניהם, באחד אין בשני יש.

בדק לי בחור שהרבה יותר מבין ממני באלקטרוניקה. , אני משער שסופי אוטופרט יתנו לי אישור בדבר, אחרי שהם יראו את זה.

אבל אני סומך עליו בעיניים עצומות (מי שבדק לי), כי הוא אחד השפיצים שאני מכיר בתחום האלקטרוניקה.

ול - DDDIABLO

השירות טוב, אבל המחירים שהם נותנים בחברה מופקעים ומפוצצים, לדעתי יש להם בעיה מאוד רצינית עם דימוי עצמי גבוהה מידי.

הם חושבים שכל העולם חייב להם משהו , אני לא מבין את הרעיון מאחורי זה, אבל הם דיי טיפשים בדבר כאשר הם חושבים שאני - בזמנו, יקנה סט קומפוננט ב 1400 ש"ח מהם כאשר אני יכול לקנות את הסט בשליש מחיר ממישהו אחר.

בזה אני ממש לא מבין מה הם מחפשים לעשות. אבל בכללי השירות טוב מאוד מבחינת תיקונים וכו' , ובמיוחד באיזור ההתקנות ששם מתבצעת העבודה, יש אנשים מאוד מקצועיים בתחום הסאונד. אישית הכרתי את עופר, שנחשב למס' אחד שם. רק חבל שהוא עזב לצערי.

באמת אחד התותחים שהכרתי אם לא הכי בתחום הסאונד וההתקנות.

כמו כן , על ההתקנות הם לוקחים מחירים גם כן בשמיים. אבל אני מוצא את זה הרבה יותר מוצדק מהמחירים על המוצרים שלהם. ואני מוכן לשלם עוד בשביל רמה גבוהה של כיוון מערכת וכו'.

• תוכן חדש...