Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה לגביי סאקסו 98 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שלום לכולםם!

כידוע נושא הדיזל הוא נושא שנוי במחלוקת בלשון המעטה ואבא שלי כבר כמה ימים רב עם עצמו (מראה קשה) בקשר לאם לקנות או לא.

הרכב הוא רכב שני במשפחה, הראשון הוא אופל אסטרה 01' 1600 בנזין.

והשני הוא דייאטסו אפלאוז 93' 1600 בנזין.

עכשיו אבא שלי רוצה להחליף את הדייאטסו בסאקסו 98' 1580 דיזל...השאלה שלי היא "כדאי?"

ד"א הדיאטסו נמכרה ב15 אלף שקל והסקאסו אמורה להקנות ב18 אלף, היא שמורה עם מנוע חדש שהוחלף לפני 30 אלף ק"מ...מחיר טוב?

תודה מראשש לעוזרים!! :)

פורסם
באוטו ממודל כזה.

משהו נראה חשוד

כעקרון ,מנועי פיגו וסיטרואן בדיזל הם מצוינים. בכל תחום.. וזה כולל אמינות.

להפך , מצויין שהוחלף מנוע , שכן רכבים אלה ידועים בתור רכבים שעושים המון ק"מ, שחיפשתי אחת שנת 2001 לא מצאתי אחת מתחת ל 150 אלף ק"מ , 98 אני לא רוצה אפילו לשאול :)

בכל אופן אם הוחלף מנוע זה איפשהו אפילו הגיוני וטוב , נשמע כמו עסקה טובה.

פורסם

עכשיו נקווה שאפשר לעשות את אותו הדבר לגביי אבא.

ד"א המנוע החדש עשה 30 אלף ק"מ והישן עשה 190 לפני מותו בכל מקרה, אני בעד, 80 שקל פול טנק והבעלים הקודמים הצהיר על בין 600 ל700 ק"מ לטנק מלא...איך אפשר שלא..

פורסם

ד"א המנוע החדש עשה 30 אלף ק"מ והישן עשה 190 לפני מותו בכל מקרה, אני בעד, 80 שקל פול טנק והבעלים הקודמים הצהיר על בין 600 ל700 ק"מ לטנק מלא...איך אפשר שלא..

y did the old engine die?

i have on my saxo diesel 186K (year 2000) and the engine is ok....

Back to the original - NC again.

פורסם

אם המנוע הלך ב 189K הרכב הוזנח מבחינת טיפול.

מנוע דיזל חיי כלא פחות מ 280K

פחות מיזה מעלה סימני שאלה קשים בנוגע לאופן הטיפול ברכב. כגון אי שימוש במיים ירוקים או בשמן מנוע הנכון.

פורסם

שלא יעבדו עליך ידידי

מנוע דיזל בנוי,וצריך לעבוד בתנאי עבודה קשים ובכלל לגמוע עשרות ומאות ק"מ ביום.

לפי השנתון שצינתה - 2001 ו 150 אלף ק"מ

אולי לרכב חברה או פרטי

אך דע לך שמונית מכל דגמי פיגו סיטרואן החל מקסארה ועד 406 במודל זה עומדת על לא פחות מ 300 אלף קילומטר. והמנוע עדין מקורי וללא ראש או כל נגיעה אחרת אם טופל נכון.

אל תסתכלו על ק"מ כ - הרבה. דיזל זה לא בנזין ובנזין זה לא דיזל. דיזל יכול לשלש את חייו של מנוע בנזין בטיפול נכון.

פורסם

80 ש"ח לטנק מלא זה לא יהיה. היום מחיר הדיזל לאחר הנחה של 1.20 ש"ח עומד על בין 2.95 ל-3 ש"ח. מיכל מלא יעלה לך בין 120 ל-130 ש"ח. מצד שני, מכיל מלא בבנזין עומד היום על מחיר משוגע שבין 200 ל-225 ש"ח, וחשוב לזכור שהדיזל גם עושה הרבה יותר ק"מ לליטר.

תבדוק טוב טוב איפה הרכב היה לפני כן. הרבה סקסואים היו בליסינג וחברות ונשחטו עד דק, וזה הגיוני גם במקרה שלך כיוון שמנוע דיזל ששבק חיים אחרי 189 אלף ק"מ בלבד כנראה הוזנח מאוד. על רכב שהיה בחברה או בליסינג לא יופיע סימון ברשיון הרכב לאחר החלפת בעלים (בניגוד להשכרה), לכן המוכר יכול להגיד לך שהרכב היה רכב פרטי בכל הידיים שלו כאשר למעשה זה אינו כך.

• תוכן חדש...