Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר מזגן בפז'ו 106 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

פתחתי את הפלסטיק מתחת למכסה מנוע מתחת לשפריצרים של השמשה כדי לנקות עלים (רכשתי את הרכב שבוע שעבר כידוע למי שעזר לי בנושא הקודם שפתחתי).

בכל מקרה, מתחת לפלסטיק אמור להיות פתח כניסת האויר למזגן. מה אני רואה כשהפלסטיק הורם? מכנסיים של תינוק..!

מתוך ההפתעה והבלבול הרמתי וזרקתי אותם, ומה מתחת? איזה סמרטוט ישן.

מתחת לסמרטוט- פלסטיק שקוף עגול עם חור (קוטר החור כ-1 ס"מ) באמצע- זה בדיוק הפלסטיק שעליו יושב תקליטור בקופסא השקופה הזאת שלו (תקליטור רגיל דיסק למחשב למוזיקה אשכרה פלסטיק של קופסת תקליטורים) כולל השיניים באמצע כדי ללחוץ..

ומתחתיו מה שנראה לי כפילטר של המזגן. אני לא בטוח שזה ממש פילטר יותר מסננת או משהו כזה זה שכבה כזאת של חומר כמו סקוץ' ברייט שיושבת על תופסני פלסטיק שיושבים על פתח כניסת האויר- חלק זה כן נראה לי מקורי של הרכב. מתחת לזה כבר החלקים של המזגן.

שאלתי היא- האם לרכב שלי (פיז'ו 106 1994) יש פילטר מזגן? ואם כן, איך הוא אמור להיראות שם בפתח הזה? ככה כמו שתיארתי (שכבת סקוץ') או משהו יותר רציני שחסר ובעל הרכב שם שטויות מבד במקום?

ואם אצטרך לקנות פילטר מישהו יודע לתת הערכת מחיר גסה? וככב במצב הנוכחי שרק המסננת הזאת נמצאת זה לא הורס את המזגן?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

שכחתי לצין- המזגן עצמו עובד בצורה סבירה; עבד טוב ויפה חוץ מלפני יומיים שבאמצע נסיעה הוא הפסיק לקרר לאיזה 5 דקות בערך. לא מבין איך בכלל נכנס אויר עם כל הבגדים/סמרטוטים/פלסטיק שהיו שם

• תוכן חדש...