Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסלה תלויה-כדאי?(שרשור שכולל תשובות בנוגע למיכל הדחה סמוי, למרות שלא כלל שאלות בנושא)

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עניין של טעם. אני בחרתי באסלה עומדת פשוט כי לא אוהבת את הרעיון של אסלה תלויה שקיימת בעיקר בשירותים ציבוריים...

יתרון משמעותי - נקיון.

לשים לב למנגנון וכיסוי המנגנון שלפעמים עושה צרות.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לשאלת הריצוף, שוקלים להתקין אסלה תלויה ולא עומדת. למי יש ניסיון? האם כדאי? למה לשים לב? האם ניתן לביצוע עצמי?

תודה.

אני מניח שמדובר בעיקר בעניין של טעם. אצלנו בבית כאשר שיפצנו התקנתי אסלה תלויה (ליתר דיוק זה נקרא "מיכל הדחה סמוי"). את השיפוץ ביצעתי בעצמי כך שאם יש שאלות אני אשתדל מאוד לעזור.

הכי חשוב זה שתקפיד על קניה של מיכל הדחה איכותי עם מנגון איכותי - ובזמן ההתקנה לעבוד לפי ההוראות המצורפות למיכל הדחה, בלי קיצורי דרך !

הנה כמה תמונות מההתקנה, תחליט אם זה מתאים לך ;-)

איציק

GEBRIT1.jpg

GEBRIT2.jpg

GEBRIT3.jpg

GEBRIT4.JPG

GEBRIT5.JPG

GEBRIT6.JPG

GEBRIT7.JPG

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על העזרה, אבל אני לא מבין למה אתם מדברים על מיכל הדחה סמוי ולמה, מבלי לשאול רשותי, משנים לי את הכותרת לכזו של מיכל הדחה סמוי.

אני שואל ומתכוון רק לאסלה. לגבי המיכל אין לי שאלות והוא אגב לא יהיה מהסוג הסמוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה מתכוון בדיוק להתקין אסלה תלויה בלי מיכל הדחה סמוי?

מה, תתקין את המיכל בנישה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המיכל אין לי שאלות והוא אגב לא יהיה מהסוג הסמוי.

עד כמה שידוע לי, זה לא אפשרי. האסלה התלויה קצרה יותר ואין מקום מעליה למיכל רגיל. גם כניסת המים אליה חבויה בתוך הקיר.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק עבודה יפה.

אני אוהב את התוצאה הסופית של אסלה תלויה אבל מה קורה כשיש בעיות עם מיכל ההדחה.

אני מחליף פעם בכמה חודשים את גומיות האטם בניאגרה שלי ודי מתחלחל מהמחשבה של מה אצטרך לפרק כדי להחליף במיכל סמוי.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי, זה לא אפשרי. האסלה התלויה קצרה יותר ואין מקום מעליה למיכל רגיל. גם כניסת המים אליה חבויה בתוך הקיר.

מצורף קובץ, שורה שניה.

אסלה תלויה.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק עבודה יפה.

אני אוהב את התוצאה הסופית של אסלה תלויה אבל מה קורה כשיש בעיות עם מיכל ההדחה.

אני מחליף פעם בכמה חודשים את גומיות האטם בניאגרה שלי ודי מתחלחל מהמחשבה של מה אצטרך לפרק כדי להחליף במיכל סמוי.

במיכל הדחה סמוי הכל נעשה דרך הפתח שעליו מותקנים לחצני ההפעלה.

אני גם התקנתי אסלות תלויות ומיכל הדחה סמוי. מאוד מרוצה מהתוצאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירחמיאל. לעניות דעתי אין דבר יותר מכוער ממונובלוק תלוי כמו שהראת. מבלי להכנס לשיקולי כדאיות.

כל הרעיון של אסלה תלויה ומיכל הדחה סמוי הוא הסתרה של כל הקונסטרוקציה כדי לתת הרגשה של מרחב.

מע רעיון בלתלות מונובלוק תלוי על הקיר?

אני שואל באמת ובתמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק, שקול הסבה מקצועית.

בתהליכים.

לא ברור לי למה צריך להחליף כל כמה חודשים גומיה בניאגרה (בדוק מה לא בסדר, איכות הגומיה או הניאגרה) אבל כמו בכל ניאגרה אחרת, לכל גומיה או תקלה במערכת יש אפשרות תיקון ללא פירוק הקיר. סמוך על מי שתכנן את המערכת, הכל פריק (כמו שכבר אמרו) דרך הפתח של הלחצנים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירחמיאל,

ממה שאני מבינה לאסלה התלויה, גם אם הניאגרה אינה חבויה בקיר, צריך תוספת לקיר על מנת להחביא את מתקן התליה.

החיסרון העיקרי במצב כזה הוא שהאסלה תהיה עוד יותר בולטת מאסלה רגילה או אסלה תלויה עם ניאגרה חבויה ותגבה יותר שטח מהחדר.

אני אישית לא אוהבת את האסלות התלויות (גם זו שאתה הצגת). אבל זה רק עניין של טעם.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...