Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת הזהרה דולקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פג'ו 306 מדגם דימונד מודל 97

נורית ההזהרה STOP נדלקת אצלי די הרבה סתם, וזה למרות שחום המנוע עומד בערך על 90-95 מעלות. האם יש למשהו מושג האם הנורה נדלקת גם כאתראה למשהו אחר?

תודה

יעקב

פורסם

נורה STOP לא נדלקת לבד, היא נדלקת ביחד עם נורות אזהרה אחרות.

היא מקושרת למספר מערכות - טמפ' ומפלס נוזל קירור, בלם חניה + מפלס נוזל בלמים, לחץ שמן מנוע ואולי גם למערכת טעינה - לגבי האחרון אני לא בטוח.

נורת STOP יכולה להדלק כשיש תקלה באחת מן המערכות האלו.

פורסם

יחד עם נורת STOP נדלקת גם הנורה הקטנה ליד מד הטמפ'. העניין שהטמפרטורה שאני רואה על המדיד הינה בגבול הבסדר 90-95 מעלות. האם זה אומר שטרמומטר נדפק ובעצם הטמפרטורה שאני רואה אינה הטמפ' האמיתית או לחלופין שחיישן הטמפ' ש"מעביר מידע לנורת ה STOP" נדפק כלומר הטמפ' שאני רואה היא הנכונה ולמרות זאת הנורה נדלקת. איך ניתן לבדוק זאת.

תודה

פורסם

שלום רב !

אתה מדיך להתעלם ממנורת אזהרה, המציינת בפנייך לעצור, לבדוק, לתקן , להמשיך בנסיעה, ומעדיף, לחשוב שאולי במחוון לקוי מזייף, לא תקין?!

קרא בעיון את כל הפרמטרים, עליהם הצביע בוקי, שבהם מנורת הסטופ אמורה להדלק, ובדוק באחת לאחת, מפלס מיקירור, לחץ שמן, מחפלס נוזל בלמים, מפלס שמן מנוע, לחץ שמן מנוע ועוד..

כל הפרמטרים אינם קשורים קרוב לוודאי לחום מנוע, שכנראה תקין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...