Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כללי-מוסכים מורשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים חברים,בבקשה לא לריב,לא זאת הייתה מטרת הדיון הזה....דניאל,צר לי שאתה מתעצבן אבל גם לדעתי המחירים שלוקחים המוסכים הם מוגזמים בטירוף!!! תאמין לי שאף אחד לא מצפה שהם יעבדו בחינם אבל הם קונים את הסחורה שלהם בכמות גדולה ככה שזה גם ככה זול והם גובים מחיר כפול....לצערי הפירוט והמחירים נמצאים ברכב ואין מצב שאני יורד עכשיו אבל מחר בע"ה אני יעלה כל מה שתרצו לשמוע.

שאלה בפירוט המחיר (מתוך זיכרוני) מופעי מסנן שמן במחיר מסויים ואטם מסנן במחיר נוסף(16 ש"ח)....רכשתי בחיי הרבה הרבה מסננים(בעבודה) כולם מגיעים עם אטמים!!!! חלקם מובנים,חלקם עטופים בנפרד בתוך אותה קופסה מקורית ואף פעם לא חוייבתי על האטם בנפרד!!!

בכל מקרה מחרבערב אני יעלה מחירים ספציפים ונוכל להיות חכמים יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעלות קבלות זה לא דבר שאני אעשה כי זה הזוי במקצת.

אבל, החנות הספיציפית שכתבתי בהודעה הקודמת תימצא שם מא"-ת כול מה שאתה צריך, ובפעם הרביעית-מקורי-

אתה לא כול כך מאמין, תרשום את המק"ט ותשאל כול מחסנאי בכול מוסך מורשה שיש.

תגלה הבדלים של שמיים וארץ.

פורסם
חברים חברים,בבקשה לא לריב,לא זאת הייתה מטרת הדיון הזה....דניאל,צר לי שאתה מתעצבן אבל גם לדעתי המחירים שלוקחים המוסכים הם מוגזמים בטירוף!!! תאמין לי שאף אחד לא מצפה שהם יעבדו בחינם אבל הם קונים את הסחורה שלהם בכמות גדולה ככה שזה גם ככה זול והם גובים מחיר כפול....לצערי הפירוט והמחירים נמצאים ברכב ואין מצב שאני יורד עכשיו אבל מחר בע"ה אני יעלה כל מה שתרצו לשמוע.

שאלה בפירוט המחיר (מתוך זיכרוני) מופעי מסנן שמן במחיר מסויים ואטם מסנן במחיר נוסף(16 ש"ח)....רכשתי בחיי הרבה הרבה מסננים(בעבודה) כולם מגיעים עם אטמים!!!! חלקם מובנים,חלקם עטופים בנפרד בתוך אותה קופסה מקורית ואף פעם לא חוייבתי על האטם בנפרד!!!

בכל מקרה מחרבערב אני יעלה מחירים ספציפים ונוכל להיות חכמים יותר.

לדעתי זה לא אטם מסנן, אלא אטם בורג ריקון שמן,

שאני בהחלט מסכים איתך ששייבה עם גומי לא יתכן שעולה כך!

מצד שני,

מהניסיון שלי במוסכי פיז'ו (יותר נכון במוסך ספציפי), לא יצא שקניתי חלק מקורי במחיר יקר יותר מחנות חלפים,

אפילו להיפך, אני זוכר בפירוש שכבל קלאץ מקורי עלה לי פחות במוסך מאשר בחנות חלפים.

מחיר שעת עבודה זה כבר נושא אחר ולכן ישנם הבדלים במחירים בין המוסכים.

פורסם

לא רבים כול כך.

הכוונה היא לא האטימה של המסנן, אלא המספר קטלוגי (מק"ט) שנימצא על האריזה של המוצר.

כעיקרון אתה יכול להשיג את כול חלקי החילוף בגרושים אבל באיכות ירודה.

לרוב מוצרים מקוריים הם יותר אמינים.

מה שהבחור קצת מתקשה להבין זה שגם מוצרים מקוריים עם מקט"ים שתואמים את המוצרים שמוכרים במוסכים מורשים, פשוט עולים זול יותר במוקמות שהם לא מוסך מורשה.

להוכיח דבר כזה? אם הבחור היה ליידי הייתי עושה לו סיבוב מוסכים וחנויות רק כדי להראות שהמציאות היום שמוסכים מורשים לא תלית שכולה תכלת בכול מה שקשור למחירים שהיא מדביקה למוצרים שלה.

אבל לעלות קבלות? מה נסגר?

פורסם

רבותיי, אני לא בענף הרכב מאתמול ועדיין לא פגשתי חלק מקורי שנמכר בחצי מחיר בחנות מאשר במוסך אז כן, אני אומר שבעולם הוירטואלי קל להמציא המצאות ולכתוב סיפורים אך גם קל להוכיח, פשוט מעלים הצעת מחיר של מוסך מול חנות חלפים וזהו.

לגבי המחירים הגבוהים של חלפים ועבודה במוסכים המורשים, אני לא שולל עובדה זאת אך לכך דבר יש מחיר ותמורה ונושא זה דובר עליו רבות בפורום ואין מה להרחיב.

פורסם
לא רבים כול כך.

הכוונה היא לא האטימה של המסנן, אלא המספר קטלוגי (מק"ט) שנימצא על האריזה של המוצר.

כעיקרון אתה יכול להשיג את כול חלקי החילוף בגרושים אבל באיכות ירודה.

לרוב מוצרים מקוריים הם יותר אמינים.

מה שהבחור קצת מתקשה להבין זה שגם מוצרים מקוריים עם מקט"ים שתואמים את המוצרים שמוכרים במוסכים מורשים, פשוט עולים זול יותר במוקמות שהם לא מוסך מורשה.

להוכיח דבר כזה? אם הבחור היה ליידי הייתי עושה לו סיבוב מוסכים וחנויות רק כדי להראות שהמציאות היום שמוסכים מורשים לא תלית שכולה תכלת בכול מה שקשור למחירים שהיא מדביקה למוצרים שלה.

אבל לעלות קבלות? מה נסגר?

נסגר שאתה מחרטט (או שספק החלפים שלך מחרטט אותך ומוכר לך חלף מקורי מזוייף!).
פורסם

צריך בסה"כ לחפש במקומות הנכונים, וגם אותך לאחר כול השנים שלך בתחום הרכב, הנושא יפתיע.

ושוב,לעלות קבלות, הצעות מחיר, אנחנו לא גנון.

בסופו של דבר מה שאני קונה וממש לא במחיר "קומבינה" או מחיר של "חבר" יוצא הרבה יותר זול ממחירים של מוסכים מורשים.

רוב החלקים שאני קונה הם חלקים מקוריים ויוצא לי חיסכון לא קטן מכך.

אתה רוצה להאמין, אחלה.

אתה לא רוצה להאמין, גם אחלה.

אבל נכון לעכשיו,עם כול הידע והנסיון של המוסכיםם המורשים (שהוא לא כזה בשמיים כי מכנואים לוקחים מכול הבא ליד ולא ממש מעבירים אותם הישתלמויות או שיטות עבודה לרכב הספציפי שהם עובדים עכשיו באותו המוסך)

המחירים ממש לא הגיונים, ושוב, מוסכי מדרכה קיימים אך ורק ביגלל שמוסכים מורשים מפצצים ללא הכרה במחירים.

פורסם

שום דבר לא יפתיע אותי יותר מאשר למצוא חלק מקורי בחצי מחיר מאשר מוכר יבואן הרכב. אם יש לך הוכחה, אל תחשוב שזה גנון תביא אותה אחרת חדל לחרטט.

שנית, מוסכי מדרכה מבצעים תיקונים לא ראוים ומסוכנים , עובדים ללא פיקוח ומשלמים שום מס אז בטח שהמחיר יהיה בהתאם, בקיצור לא חוקי, לא מקצועי ולא מומלץ.

פורסם
מוסכי מדרכה קיימים אך ורק ביגלל שמוסכים מורשים מפצצים ללא הכרה במחירים.

תגדיר מה הם "מוסך מורשה" ו"מוסך מדרכה" מבחינתך.נראה לי הכנת סלט מההגדרות.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אתה מנהל דו-שיח של חירשים.על שאלה פשוטה אחת אתה לא מסוגל לענות בפשטות?

נ.ב:עקב צורת התבטאות ומיצוי הנושא לדעתי צריך לנעול את השירשור הזה, לשיקולך דניאל.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

דניאל,

אני יכול להביא לך דוגמא שנתקלתי בה - בית מסנן סולר לרנו קנגו DCI.

החלפתי אותו 3 פעמים.

בפעם הראשונה מוסך מורשה רנו חייב אותי על 550 ש"ח,

בפעם השניה מוסך מורשה רנו אחר קיבל ממני יותר מ 700 ש"ח.

בפעם השלישית מוסך "שאפט" בטלפון הודיעה לי בקול בצטער, שבית מסנן סולר מקורי לרכב שלי יקר, ומחירו עומד על 380 ש"ח לפני מע"מ.

יש לך הסבר לזה, שהמחירים במוסכי חברה על אותו החלק שונים והרבה יותר יקרים מאשר במוסך לא מורשה יבואן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמן זה לא חלק מוקרי.

מסנני מזגן מקוריים מתוצרת ישראל עוד לא נתקלתי עד היום.

למוסכי יבואן יש גישה לחומר טכני ועידכונים שלמוסך לא מורשה לעולם לא יהיה.

אני לא מתכוון להעליב,

אבל לא נראה לי שאתה מבין יותר מידי בנושא של ניהול רשת מורשה, או שיש לך גישה למה שהעובדים שם מקבלים מבחינת

ידע וחומר טכני.

פורסם
דניאל,

אני יכול להביא לך דוגמא שנתקלתי בה - בית מסנן סולר לרנו קנגו DCI.

החלפתי אותו 3 פעמים.

בפעם הראשונה מוסך מורשה רנו חייב אותי על 550 ש"ח,

בפעם השניה מוסך מורשה רנו אחר קיבל ממני יותר מ 700 ש"ח.

בפעם השלישית מוסך "שאפט" בטלפון הודיעה לי בקול בצטער, שבית מסנן סולר מקורי לרכב שלי יקר, ומחירו עומד על 380 ש"ח לפני מע"מ.

יש לך הסבר לזה, שהמחירים במוסכי חברה על אותו החלק שונים והרבה יותר יקרים מאשר במוסך לא מורשה יבואן?

ואולי המחיר השתנה עם הזמן?

אני למשל יודע מניסיון אישי שלובינסקי הורידו את מחיר הקלאץ' המקורי לרכב שלי למחיר שהוא ב-40 ש"ח יקר יותר מתחליפי.

בעבר ההפרש היה מאות שקלים.

פורסם
לעלות קבלות זה לא דבר שאני אעשה כי זה הזוי במקצת.

אבל, החנות הספיציפית שכתבתי בהודעה הקודמת תימצא שם מא"-ת כול מה שאתה צריך, ובפעם הרביעית-מקורי-

אתה לא כול כך מאמין, תרשום את המק"ט ותשאל כול מחסנאי בכול מוסך מורשה שיש.

תגלה הבדלים של שמיים וארץ.

חבר יקר, ניתן למצוא בשוק החלפים חלק מקורי עם לוגו של הייצרן במחיר הנמוך ב-50 אחוז מאשר עלותו במחסני החברה ואתה יודע מאיפה הוא מגיע ? תחשוב קצת...בדיוק.

בהרבה מקרים ניתן לרכוש חלק שווה ערך למקורי ללא לוגו של הייצרן במחיר נמוך מאשר אותו חלק עם לוגו של הייצרן בהבדל מינורי קטן שעל החלק שאתה רוכש במוסכי החברה לדוגמא בצ'מפיון אתה מקבל שנתיים אחריות ואתה יכול להיות גם בטוח שהחלק לא מזוייף.

אני אשמח מאוד לראות קבלות+צילום של אריזת החלק או החלק עצמו עם לוגו של ייצרן הרכב בכדי שאוכל להאמין למה שאתה טוען.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...