Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K

dvirkbk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז אני חייל בן 20 והחלטתי לרכוש את הרכב הפרטי הראשון שלי,

אני מחפש רכב משפחתי. מה שחשוב לי זה יותר אמינות ופחות ביצועים. רכב שצריכת הדלק שלו יחסית נמוכה ושלא נכנס למוסך פעמיים בחודש.

תודה רבה

פורסם

לפני שאתה מתחיל לחפש רכב כדאי שתבדוק כמה דברים:

1. האם אתה באמת זקוק לו לצרכים שוטפים? אם מדובר ברכב שיסע פעם בשבוע חבל על הכסף.

2. האם ה-30K כוללים גם הוצאות נלוות - כלומר תחבורה כדי לראות כלי רכב, תקציב לבדיקה במכון (עניין של כ-500 ש"ח לכל בדיקה), תיקוני "יישור קו" לאחר הרכישה.

3. האם בדקת מה עלות הביטוח? אני בדקתי עלות ביטוח למקיף נהג צעיר (אמנם לרכב חדש, אבל כזה שהביטוח שלו זול באופן בסיסי) - מדובר בסדר גודל של 9000 ש"ח לשנה. האם יש לך סכום כזה? האם יש לך כסף לצורכי רישוי שנתי אם תמצא רכב שמועד הטסט שלו קרוב?

4. האם הכנסותיך מספקות להוצאות השוטפות (לפחות 1000 ש"חלחודש, וסביר שיותר).

4. מדוע אתה זקוק לרכב משפחתי? אם אתה בחור בן 20 אני מניח שעדיין אינך בעל משפחה ורכב יותר קטן וזול יוכל לספק את 5רכיך. כמובן שאם מדובר ברכב הראשון במשפחה ויהיה עליך להסיע את הוריך ואחיך המצב שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שאתה מתחיל לחפש רכב כדאי שתבדוק כמה דברים:

1. האם אתה באמת זקוק לו לצרכים שוטפים? אם מדובר ברכב שיסע פעם בשבוע חבל על הכסף.

2. האם ה-30K כוללים גם הוצאות נלוות - כלומר תחבורה כדי לראות כלי רכב, תקציב לבדיקה במכון (עניין של כ-500 ש"ח לכל בדיקה), תיקוני "יישור קו" לאחר הרכישה.

3. האם בדקת מה עלות הביטוח? אני בדקתי עלות ביטוח למקיף נהג צעיר (אמנם לרכב חדש, אבל כזה שהביטוח שלו זול באופן בסיסי) - מדובר בסדר גודל של 9000 ש"ח לשנה. האם יש לך סכום כזה? האם יש לך כסף לצורכי רישוי שנתי אם תמצא רכב שמועד הטסט שלו קרוב?

4. האם הכנסותיך מספקות להוצאות השוטפות (לפחות 1000 ש"חלחודש, וסביר שיותר).

4. מדוע אתה זקוק לרכב משפחתי? אם אתה בחור בן 20 אני מניח שעדיין אינך בעל משפחה ורכב יותר קטן וזול יוכל לספק את 5רכיך. כמובן שאם מדובר ברכב הראשון במשפחה ויהיה עליך להסיע את הוריך ואחיך המצב שונה.

הרכב יסע משו כמו פעמיים ביום לנסיעות קצרות.

ה-30K כוללים רק את מחיר הרכב ללא הוצאות שוטפות

עלות הביטוח שלי זולה מאוד בעקבות ביטוח לעובדי מדינה משהו כמו 2000 שקל. כמובן שעדיף רכב עם טסט לשנה אבל מחיר הטסט פחות משמעותי ביחס לטיב הרכב וטיפולים.

בעיקרון גם רכב קטן טוב. אני לא מחפש רכב ספורט או משו. רכב קטן שלא יגזול ממני כסף רב על דלק והכי חשוב שלא יכנס למוסך

• תוכן חדש...