Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו מיסבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי רנו קליאו 98 שאני מוכר שמתי לה בוקסה חדשה במתלה האחורי ומזגן חדש עכשיו הבחור שרוצה לקנות את האוטו אמר שיש רעשים כמו רוח כזאת בזמן נסיעה אמרתי לו אולי כיוון שסתומים הוא אמר לי תתקן את זה ואני קונה את האוטו ב9500 עכשיו המוסכניק אמר שיש להחליף מיסבים מקדימה וכל גלגל זה 500 שקל כי הוא שם מיסב ב250 שקל עכשיו לא יודע מה לעשות אם הבחור ישמע עוד רעש אחרי שתיקנתי את השסתומים אם מישהו יכול לתת עצה אני ישמח

תודה רבה:-D

פורסם

ורציתי לדעת איפה יש מקום שאפשר לקנות מיסבים בזול כי 500 שח לגלגל זה נראה לי שחיטה אני גר באשקלון

פורסם
שלום לכולם יש לי רנו קליאו 98 שאני מוכר שמתי לה בוקסה חדשה במתלה האחורי ומזגן חדש עכשיו הבחור שרוצה לקנות את האוטו אמר שיש רעשים כמו רוח כזאת בזמן נסיעה אמרתי לו אולי כיוון שסתומים

הרעש הזה אומר שהמייסבים גמורים.

תברר מחירים בעוד כמה מוסכים.

• תוכן חדש...