Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

אני מעוניין לרכוש רכב קטן בסכום של 15-25K. האופציות שחשבתי עליהן עד כה הן:

• פיאט פונטו ספייס [2000-2003]- אני יודע שהרכב יחסית אמין והאחזקה מאוד זולה. מצד שני הוא לא נוח ולא כיפי בעיני לנסיעה.
  • פג'ו 206 [2000-2002] - נעים לנסיעה בעיני, אמינות ועלות החזקה לא ידועות לי.
  • פולקסווגן פולו [2001-2002] - אף פעם לא נסעתי בו, אמינות ועלויות החזקה לא ידועות לי (אם כי נראה כי מדובר בעלויות גבוהות יחסית לפי המידע שבפורום).

הנסיעות שלי הן בעיקר בעיר, מדי פעם נסיעה בין עירונית. פחות חשוב לי ידני או אוטומט (ככה"נ מעדיף ידני בשל האמינות), הייתי שמח לקבל מידע לעניין אמינות ועלויות החזקה.

אשמח לעצותיכם והצעותיכם (גם לדגמים אחרים).

גל

פורסם

הינני מחזיק 206 שנת 2002 ולפני כן עוד צרפתיה

ה206 הינו אחד הרכבים היותר אמינים מתוצרת פיגו עלויות אחזקה נמוכות יחסית אבל יש לציין שכדי להנות מהאמינות ועלויות האחזקה עליך לקנות אקזמפלר שמור או נכון יותר מטופל בזמן

הוראות היצרן מורות על טיפול כל 30,000 אני למען השקט הנפשי שלי מבצע כל 10000(שמן פילטרים וכדומה)

דבר נוסף במעמד הקנייה לבדוק שהשתמשו במים ירוקים ולא מיים מהברז במידה והשתמשו במיים מהברז אני לא הייתי מתקרב

לאחר הקנייה במעמד יישו הקו הייתי ממליץ על רענון נוזלים בעיקר שמן ומיים וכמובן גם החלפת משאבת מיים וטרמוסטט

פורסם

הניסיון האישי שלי עם ה-206 והפונטו טוב מהניסיון המשפחתי שלנו עם הפולו. ה206 והפונטו הפגינו אמינות טובה יותר משל הפולו, וזאת למרות שלפולו היו חיים הרבה יותר קלים שכללו פחות קילומטרים ואופי נהיגה הרבה יותר רגוע.

מה זה אומר? כנראה שלא יותר מידי, כי בטוח שתצליח למצוא מספיק אנשים שיסתרו את הניסיון שלנו.

בשורה התחתונה, כולן יכולות להיות מועמדות ראויות. היום כשיש מספיק מוסכים מקצועיים שאינם מורשי יבואן לשלושת הדגמים אין גם בעיה של ממש בנושא עלויות אחזקה. אני הייתי בוחר ב206, אבל כנראה שאני משוחד :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...