Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות צפיה בפורום עם Explorer 9 Beta

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי והתקנתי היום את גרסת הבטא על המחשב שלי, ומאז בכל פעם שאני מנסה לעשות "צפיה בהודעות חדשות" אני מקבל הודעת שגיאה.

מישהו נתקל בבעיה כזו? אני מנסה להבין אם זה בעיה ספציפית במחשב שלי, או שזה משהו שקשור לגרסת הבטא.

מעבר לזה, אגב, אקספלורר 9 עובד כמו 8 מבחינת מהירות, לפחות על המכונה שלי (לנובו X200 עם WIN 7 U ו 4GB זיכרון), אבל משהו בגראפיקה החדשה שלו לא בא לי טוב - שינויי המיקום של המרכיבים השונים של הממשק לא נוחים לי.

פורסם

טוב, את העצות האלו אני מכיר... ולמרות זאת שאלתי לגבי אקספלורר :-)

ניסיתי כרום, שנאתי אותו, ניסיתי פיירפוקס, לא אהבתי, אפילו ניסיתי ספארי והוא עבד כל כך לאט שזה הוציא לי את הכיף שבגלישה. נשארתי עם אקספלורר. ברירת מחדל? כן - אבל אני כבר רגיל :)

פורסם

התקנתי גם את הבטא של IE9, עובד סבבה לגמרי, לא מקבל הודעת שגיאה בלחיצה על "הודעות חדשות", יכול להיות בעיה ספציפית אצלך,

איזה סוג שגיאה אתה מקבל? screen shot יעזור.

סה"כ לדעתי הבטא של IE9 מאוד מוצלחת, מורגש שיפור משמעותי לעומת IE8 ופיירפוקס מבחינת מהירות ממשק ונוחות, אם כי עדיין לא מהיר ו/או נוח כמו גוגל כרום..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הורדתי והתקנתי היום את גרסת הבטא על המחשב שלי, ומאז בכל פעם שאני מנסה לעשות "צפיה בהודעות חדשות" אני מקבל הודעת שגיאה.

תאפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התופעות המוזרות נמשכות...

כשאני משתמש באופציה "הודעות חדשות" אני מקבל את "לא נמצאו התאמות" - שזה לא הגיוני בעליל, וכשאני מנסה לחפש מונח ספציפי (במקרה הזה חיפשתי "אקספלורר 9" - כדי למצוא את השרשור הזה בצורה מהירה) אני מקבל הודעה שהמונח קצר מדי - היתכן שהשרת של CF המציא את המתמטיקה מחדש באופן ש 9

עצות?

Untitled.jpg

Search.jpg

פורסם

בקשר לאקספלורר 9 - זה בעיה כללית (גם אצלי באקספלורר 6 העתיק), לא ספציפית לדפדפן שלך. מנוע החיפוש מתקשה (כנראה) עם הרווח שבין האקספלורר ל-9.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...