Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהיר - משפחתי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדגם עומד להיות מוחלף אם אני לא טועה, וגם לא נחשב מוצלח במיוחד.

מצד שני - זה אחד הדגמים היפים על הכביש, ועניין ההחלפה לא אמור להפריע לך אם אתה בונה על תקופה קצרה יחסית. השאר עניין של טעם.

הייתי ממליץ על נסיעת מבחן, ולמען האמת - אשמח לשמוע התרשמויות.

הייתי שמח אם היית מפרט.

אבי רכש לא מכבר את הלאון השניה שלו והוא מאוד מרוצה.

ללאון הקודמת, מודל 07 יש כבר 45K, עברה לאחי ולא סבלה משום בעיה טכנית.

אישית אני חושב שמדובר בעסקה מאוד משתלמת ב140K.

מאובזרת לחלוטין, מנוע חזק ועיצוב לא שיגרתי- שווה נסיעת מבחן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הלאון עומד להיות מוחלף עוד זמן לא רב. מכל בחינה אחרת זה אוטו בהחלט ראוי, מהיר, חזק וכנראה חסכוני באופן יחסי לביצועיו.

מה שכתבת הפתיע אותי, כי רק לפני שנה הליאון עברה מתיחת פנים והתחילה להיות משווקת עם מנועי TSI ובכלל זה ה 1800TSI.

עדכון מהשטח. הסוכנות של סיאט נמצאת מתחת לעבודה שלי בשנקר.

כרגע חזרתי מהסוכנות, הליאון לא הולך להיות מוחלף, מה שיוחלף זה המנוע הישן משנות ה 80 , 1600 סמ"ק 102 כ"ס 8 שסתומים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הדגם עומד להיות מוחלף אם אני לא טועה, וגם לא נחשב מוצלח במיוחד.

מצד שני - זה אחד הדגמים היפים על הכביש, ועניין ההחלפה לא אמור להפריע לך אם אתה בונה על תקופה קצרה יחסית. השאר עניין של טעם.

הייתי ממליץ על נסיעת מבחן, ולמען האמת - אשמח לשמוע התרשמויות.

לא בזמן הקרוב אלא מבחר המנועים יגדל בעתיד (הנוכחי זה מתיחת פנים ) .

לגבי לא מוצלח אז אני אשלח לדעת מהיכן זה צץ ולמען לא אצא סוכן או משהו אז אתה מוזמן לבדוק נתוני מנוע,תצרוכת דלק,אבזור סטנדרט ,

מיותר לציין כי עד מחר יש לה מחיר שבכלל המתחרות ילכו אחורה עם משקולת .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מה שכתבת הפתיע אותי, כי רק לפני שנה הליאון עברה מתיחת פנים והתחילה להיות משווקת עם מנועי TSI ובכלל זה ה 1800TSI.

עדכון מהשטח. הסוכנות של סיאט נמצאת מתחת לעבודה שלי בשנקר.

כרגע חזרתי מהסוכנות, הליאון לא הולך להיות מוחלף, מה שיוחלף זה המנוע הישן משנות ה 80 , 1600 סמ"ק 102 כ"ס 8 שסתומים.

מתיחת פנים אין בה כדי להצביע על העדר כוונה להחלפת דגם, לרוב זה הפוך. הלאון הנוכחית נמצאת על הכביש כבר למעלה מחמש שנים ולרוב זה הזמן בו מתחלף הדגם. ואם כל אלו לא מספיקים, אז אפשר פשוט להקיש בגוגל " new seat leon " ואפילו לראות אילוסטרציות. אלא שעכשיו כותב כאן מישהו שהלאון נמכרת בהנחה של 25K. אם זה נכון ואני קצת מפקפק, אז אפילו אם מחליפים את הדגם מחר בבוקר, זו קניה מצוינת.

פורסם

אם תצליח VRS זה יופי של מנוע, אבל שים לב שבעבר קיבל במבחן רק 4 כוכבי בטיחות. יכול להיות שהיום היה מקבל יותר, עם עוד 2 כ"א.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצטרף להמלצה על האוקטביה VRS, אם היא נכנסת בתקציב, אין ספק שהיא הבחירה הנכונה. גולף GTI בתחפושת של סקודה.

בר רפאלי בתחפושת של אביגל שרעבי.

הסקודה מכוערת(ועכשיו כשאני חושב על זה כל סקודה שנמכרה אי פעם) ולמרות שמדובר ברכב טוב הייתי פוסל אותה ולוקח את הליאון FR במקום.

ואני עדיין מחכה שסוף סוף סקודה ייצרו מכוניות שאפשר להסתכל עליהן ולא לקבל בחילה/להקיא/למות משיעמום/להירדם.

כמו שאמרתי לא פעם:השיעמום/כיעור העיצובי של הסקודות זאת החלטה מכוונת של הקונצרן כמו גם איכות ההרכבה הלא מושלמת ושימוש בחומרים מעט פחות איכותיים בסיאטים.

turboy

פורסם

לדעתי הסקודה אוקטביה VRS רחוקה מלהיות מכוערת ומשדרת סליפריות מושלמת.

מול הFR היא מציגה חומרים עדיפים בתא הנוסעים ויחודיות עקב המס' הנמוך של היחידות שנמכרו ממנה.

דעתך אם זאת מובנת לכל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ואני עדיין מחכה שסוף סוף סקודה ייצרו מכוניות שאפשר להסתכל עליהן ולא לקבל בחילה/להקיא/למות משיעמום/להירדם.

כמו שאמרתי לא פעם:השיעמום/כיעור העיצובי של הסקודות זאת החלטה מכוונת של הקונצרן כמו גם איכות ההרכבה הלא מושלמת ושימוש בחומרים מעט פחות איכותיים בסיאטים.

אתה נסחף ובגדול,מה גדול? בענק!

יתכן ולטעמך הסקודה מכוערת,רבים ואחרים חושבים אחרת.

על סמך מה בדיוק אתה קובע שאיכות ההרכבה "לא מושלמת" ונעשה שימוש בחומרים "מעט פחות איכותיים" מאשר בסיאט?

איכות ההרכבה לקטיגוריית המחיר היא מושלמת! אין טוב יותר,הרכב לא מצרצר ושום דבר לא מתפרק גם אחרי מספר שנים ו-300000 ק"מ... תשאל כל נהג מונית,שוטר,שב"כ ניק,קיבוצניק וכלבוייניק... איכות החומרים גבוהה ולפחות על פי מבחן העין דווקא הסיאטים נראות עייפות וזקנות כבר אחרי שנה או שנתיים,הפלסטיקה והצבעים שבהם משתמשת סיאט אינם עומדים בגבורה במבחן השמש הישראלית.

ואם יופי וסטייל,נוחות ו-200 כ"ס מדברים אליכם ואין לכם בעיה עם ירידת ערך,תנו צ'אנס ללנצ'יה דלתה ששיווקה החל בשושו..

שבוע טוב

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לפעמים אני חושב שצריך לשנות את שם הפורום לskoda.co.il

המלצתי היא שתקנה הונדה סיויק, מספיק מהיר וישאר לך מספיק עודף לאחזקת הרכב במשך הרבה זמן, אלא אם אתה מתכוון ליסוע ב200 קמ"ש באופן קבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עידן

אם לך היה חתימה חזקה כמו שלו גם היית בא בהצעות

"אם אשתך לא לידך ,תן לידך להיות אשתך :type::wave2: "

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אופציה מעניינת יכולה להיות לאנצ'יה דלתא, מנוע 1750 טורבו שמגיע מאלפא רומאו, 200 כ''ס, גיר אוטמטי 6 הילוכים, עיצוב איטלקי יפיפה, ועולה 170K ש''ח

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...