Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך לא מורשה ל C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי כבר את הלהתקשר קודם ולקבל הצעת מחיר.

איכשהוא זה תמיד לא יוצא אותו דבר.... יכול להיות שלא תהיה לי ברירה אלא לנסוע למוסכים המומלצים בתל אביב.

פורסם

בעז, איזה מוסך שתבחר, אני מציע שתתקשר לתאם לפני שאתה נוסע.

נשמח לשמוע עדכון על תכולת הטיפול ועלויות.

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן ההוא מרמת ישי עדנאן ואחיו בניו לא הצלחתי להבין אף פעם. טיפל שנים בתקלות מתוסבכות של קסנטיה שהיתה אצלי. עכשיו עם C5 גם היתי אצלו פעם אחת היה לא רע כלל והמחירים ממש נמוכים מול יש גליל שהוא לא משהו . צמרת כן משהו אבל יקר אש גזית פשוט כלום. וקורעים את הצורה. אבל על תשכח ש C5 בעל מערכות מחשב לא פשוטות לכן תמיד זה יהיה לרעת הנהג ובעלהרכב.

שורה אחרונה

עדנאן לא רע בכלל.

פורסם

שלום,

אני לא הייתי ממליץ להתקרב מוסך צמרת בחיפה. (אני עם C5 II 2005)

מתוך 5 פעמים שהייתי שם (כי משום מה קיבלתי כאן רושם שהם הכי טובים בצפון) הייתי מרוצה רק פעם אחת וזה כאשר פשוט היו צריכים להחליף צינור מחזיר שמן מבולם זעזועים.

הם מאוד נחמדים בשרות אבל אני מרגיש שרוב הזמן הם מספרים לי סיפורים.

בשביל לא לדבר באוויר אני אפרט ממה לא הייתי מרוצה:

* הוחלפו דיסקים ורפידות ( למקורי ) - רעשים ותיקתוקים מאז ההחלפה

* ריח דלק מן הרכב- ניקו מנוע צעדים ועוד משהו בתקווה שיעזור- לא עזר

* נזילות שמן מתחתית המנוע- בפעם השניה הוחלף אטם באחריות (אחרי שהתלהמתי), בפעם השלישית אמרו הכל בסדר ואין נזילה (ואני כנראה נסעתי פשוט בשלולית שמן), אה ואמרו לי שזה בסדר שהמנוע שתה 1קג שמן בתוך 10000

* הוחלף בולם זעזועים ושמתי לב שזה אותו אחד (נוזל) - הוחלף באחראיות או שמישהו שם פשוט עשה קומבינה.

* יש עוד דברים אחרים אבל נמאס לי להקליד

אני אישית לא נראה לי שאחזור לשם, הייתי מוכן לשלם להם יותר רק שיעשו את העבודה כמו שצריך.

אשמח להמלצה למוסך טוב, כבר לא איכפת לי איפה בארץ.

פורסם

אם אין לך בעיה עם מיקום...כנס לגבע בתל אביב, תאמין לי שלא תתאכזב שהגעת עד אליהם

שקיפות מלאה, מסבירים לך כל דבר שנעשה ברכב, אמינות, מחירים טובים, חוויית מוסך אחרת לחלוטין...

שני הרכבים שלי מטופלים אצלם ואין מאושר ממני.

אם תצטרך פרטים שלח לי ה"פ אני אשמח להפנות אותך ולהמליץ

פורסם

אם אין לך בעיה של מיקום הייתי ממליץ לך בחום רב על המוסכניק שלי שנמצא באשקלון .

הוא מומחה לסיטרואן ופיג'ו אבל לא נראה לי שהוא מוסך מרכזי/מורשה או משהו כזה .

מחירים מאוד הוגנים ואפילו די זולים .

טיפל לי עד לאחרונה ב-2 המכוניות שהיו לי ( אימפרזה 95 ומגאן 2002 ) .

כרגע יש לי אימפרזה 2008 ולצערי הרב בגלל האחריות אני חייב ללכת למורשה בשנה הקרובה .

אם תרצה פרטים נוספים אשמח לעזור בפרטי .

כדאי להתקשר לפני שמגיעים כי יש לו המון עבודה ( צרפתיות! ) ואז הוא אומר לך מתי להגיע ואתה נכנס צ'יק צ'אק .

יום טוב

אלעד

• תוכן חדש...