Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת תלונה באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

יש לי 2 פריטים שאני מחכה להם מעל חודש והמוכרים לא מגיבים למיילים שלי,

פתחתי תלונות באיביי לפני שבוע ולפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי תגובה, לא מהמוכרים ולא מאיביי,

האם אני צריך לחשוש ממשהוא ?

בעבר כשפתחתי תלונה הייתי מקבל פתאום תגובה מיידית מהמוכר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש באיביי אפשרות לשיחה עם נציג תמיכה, כדי להגיע לשם:

-תלחץ על CONTACT US ואז למטה בקטן על SEE MORE TOPIC

- במסך שנפתח תבחר באפשרות האחרונה Technical problems @ Site errors ובצד ימין ב Problems With the ebay site

- למטה תלחץ על I want to report a technical problem on the site

- בצד ימין יופיע הטסקט NEED MORE HELP וכפתור CHAT WITH US

שים לב, יכול להיות שזמני ההמתנה יהיו גבוהים, בכל מקרה, כתוב לך בערך כמה זמן נותר לך להמתין לנציג.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

האם הפידבק של המוכר גבוה 100% ?

האם בדקת את ההיסטוריה שלו לפני הרכישה ?

האם חוייבת על הסכום ? לפעמים לא מחייבים אותך ולא מבצעים עיסקה מסיבות כלשהן.

יתכן מצב שהמוכר ( לדוגמא ) צרפתי שיצא לשלושה שבועות חופש באיי ספרד ..

פורסם

קרה לי את אותו המקרה,כנ"ל פנייה למוכר

החבילה היתה תקועה במכס רק לאחר ברורי בטלפון העסק החל לזוז

אתה חייב tracking number

פורסם

אני מנחש שאם המוכרים לא עונים, הם מאירופה...

בכל מקרה, הבעיה בדרך כלל היא כאן בדואר ובמכס. קרה לי כבר שחבילות היו תקועות חדשיים ומעלה בלי שאף אחד יידע על מה אני מדבר...תפנה לדואר בצירוף טרקינג נאמבר, תרים כמה צעקות ופתאום יתברר שהן כאן כבר מזמן.

בהצלחה

פורסם
אני מנחש שאם המוכרים לא עונים, הם מאירופה...

לא מחייב, לא כולם שונאים אותנו...

בכל מקרה, הבעיה בדרך כלל היא כאן בדואר ובמכס. קרה לי כבר שחבילות היו תקועות חדשיים ומעלה בלי שאף אחד יידע על מה אני מדבר...תפנה לדואר בצירוף טרקינג נאמבר, תרים כמה צעקות ופתאום יתברר שהן כאן כבר מזמן.

זה כבר הרבה יותר הגיוני, למרות שהמוכרים בכל זאת צריכים ליצור קשר, זה אלמטרי.

בהצלחה

ולפותח השרשור, שאלת תם: רבים בישראל מתחייבים לקנייה באיביי למרות שהמוכרים רושמים שה-SHIPPING מיועד רק לארה"ב ו\או דומה (ולא לכל המדינות)- האם בדקת לפני ההזמנה שלא כך הוא? אני מעריך שכן, אבל בכל זאת מעלה את האפשרות.

חוץ מזה, מעלי כבר הפנה אותך מישהו לפעולות הנכונות לעשות במקרה כזה.

נ.ב.

אם לא אכפת לך, תן לינק לדף של המוצר- אולי יקפוץ לנו משהו חריג לעיניים...

תודה ובהצלחה.

פורסם
האם הפידבק של המוכר גבוה 100% ?

האם בדקת את ההיסטוריה שלו לפני הרכישה ?

האם חוייבת על הסכום ? לפעמים לא מחייבים אותך ולא מבצעים עיסקה מסיבות כלשהן.

יתכן מצב שהמוכר ( לדוגמא ) צרפתי שיצא לשלושה שבועות חופש באיי ספרד ..

מוכר אחד עם כמעט 70000 מכירות ופידבק 99.6, זה מעולה והמוכר ממשיך למכור מוצרים, פשוט לא עונה לי,

החצי נחמה שמדובר על סכום נמוך,

המוכר השני עם 20 מכירות ופידבק 95.5, אני יודע שזה לא הכי בטוח אבל הפריט והמחיר קרצו לי, המוכר לא מוכר עוד פריטים ולא עונה לי, כאן מדובר על סכום לא נמוך,

חוייבתי על הסכומים ואני מכיר את אלו שעונים אחרי שבוע שהיו בחופשה, (סתם לידיעה, נתקלתי במוכר מאווווד נחמד באנגליה שקניתי ממנו פנס לאוטו, המוכר כל כך רצה שהסכום למשלוח יהיה כמה שיותר נמוך אז הוא אמר לי שעוד שבוע הוא יוצא לחופשה במיצרים, במידה ואני רוצה הוא ישלח אותה משם וזה יעלה לי פחות במשלוח)

פורסם
ולפותח השרשור, שאלת תם: רבים בישראל מתחייבים לקנייה באיביי למרות שהמוכרים רושמים שה-SHIPPING מיועד רק לארה"ב ו\או דומה (ולא לכל המדינות)- האם בדקת לפני ההזמנה שלא כך הוא? אני מעריך שכן, אבל בכל זאת מעלה את האפשרות.

חוץ מזה, מעלי כבר הפנה אותך מישהו לפעולות הנכונות לעשות במקרה כזה.

נ.ב.

אם לא אכפת לך, תן לינק לדף של המוצר- אולי יקפוץ לנו משהו חריג לעיניים...

תודה ובהצלחה.

אני קונה וותיק מאוד באיביי, לפני כל קניה אני מוודא אם המוכר שולח לארץ וגם דורש מראש את מחיר המשלוח,

אני יודע שעשיתי טעות של מתחיל בקניה היקרה יותר, זה היה סיכון שהייתי חייב לקחת ואני רוצה לנסות לתקן.

פורסם

לצערי אין טרקיג, אני תמיד מבקש שישלחו לי עם הדואר ולא בחברת שליחויות משיקולי עלות. 

פורסם
אני קונה וותיק מאוד באיביי, לפני כל קניה אני מוודא אם המוכר שולח לארץ וגם דורש מראש את מחיר המשלוח,

אני יודע שעשיתי טעות של מתחיל בקניה היקרה יותר, זה היה סיכון שהייתי חייב לקחת ואני רוצה לנסות לתקן.

לצערי אין טרקיג, אני תמיד מבקש שישלחו לי עם הדואר ולא בחברת שליחויות משיקולי עלות.

זה בסדר גמור, את זה גם אני עושה.

הבנתי... גם אני ותיק באיביי, בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי. אגב, איביי חזרו אליך בינתיים? זה לא אופייני להם.

ומה לגבי לינק למוצרים? אם אתה לא רוצה בפומבי אתה יכול לשלוח אלי בה"פ את הלינקים ונראה אם משהו חריג.

ושוב, בהצלחה.

פורסם

אני לא מבין משהו.

אם פתחת RESOLVE A PROBLEM למוצר ותוך 10 ימים המוכר לא ענה, אתה מקבל אוטומטית את כל הכסף חזרה, מה שמכונה FULL REFUND

אתה בטח שפתחת REOLVE A PROBLEM ? כנס לפרטים של התיק CASE ותראה אם הוא ענה לך שם, אולי מחכים לתגובה ממך ? החוק שלהם אומר שאם הוא לא עונה תוך 10 ימים, אוטומטית לוקחים ממנו את הכסף ומחזירים לך את ה-כ-ל.

בהצלחה

פורסם

מה שמוזר זה שEBAY לא עונים לך, תמיד תוך שעות ספורות קיבלתי מענה (אפילו אם הוא אוטומטי של "הודעתך התקבלה, אל תשיב למייל זה").

משכנתא זה קל

פורסם

בדיוק - הם בדרך מגיבים מהר ודורשים מהמכור שיגיב ויספק תשובות.

אני אישית אפילו פעם אחד הגשתי עירעור על החלטה שלא לטובתי והם אכן שינו את דעתם ו-EBAY זיכו אותי בסכום מלא כולל עלויות משלוח ששילמתי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

• תוכן חדש...