Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס או אוקטביה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שחשוב לי זה צריכת דלק

נוחות , בטיחות, מרווח, ונסיעה בראש שקט בלי תקלות.

תודה רבה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אם תמצא אוקטביה שמורה עם היסטוריית טיפולים וקילומטרז' שפוי (לא פשוט!) אזי היא עדיפה על פי דרישותיך ובכלל.

כל דגמי האוקטביה ידועים באמינותם ובשרידותם,אם אינך נוסע הרבה ואינך מחפש תאוצות עוצרות נשימה,ה-1600 סה"כ חסכונית ונעימה,המנוע יחסית פשוט,רק 102 כ"ס אך תיבת הטיפטרוניק עושה עבודה טובה והתוצאה ראויה בהחלט.

לא ברור על איזה שנתון אתה מדבר ובאיזה רמת אבזור מדובר אך המכוניות דומות פחות או יותר ברמת הבטיחות.

לאוקטביה תא מטען ללא תחרות,דלת חמישית ענקית ותא נוסעים נעים ואיכותי.

לי יש אוקטביה 2008 1600 והיא חסכונית יותר מהיונדאי אטוס 1000 סמ"ק שאשתי נוהגת בה... כ-10 עד 11 ק"מ לליטר לנסיעה שעיקרה בעיר עם מזגן.

עלות האחזקה של האוקטביה מעט יקרה יותר משל הלאנטיס,על פוולסוואגן (וזה מה שהיא) צריך כנראה לשלם... הביטוח בדגמי הדיזל גם הוא מעט יקר יותר ויש לערוך סקר בין חברות הביטוח היות ויש פערים. לחלק מהאנשים מפריע שאוקטביה מזוהה עם מוניות או רכבי משטרה אבל דווקא זה מעיד על אמינותה ושרידותה.

הלנטיס היא מכונית "העדר",חלפים זמינים ויחסית זולים,היא נמרצת יותר מהאוקטביה 1600 אך פחות מהאוקטביה דיזל/FSI, נוחות הנסיעה בה שערורייתית,תא הנוסעים סתמי אך גם היא נהנית ממוניטין של אמינות רבה ואין בעיה במציאת מוסכים טובים לטיפול בה,גם אם העדר לא ממש נהנה מרכבו,הוא לא ממש טועה והלנטיס היא משפחתומטית ראויה,אם לנטיס עומדת על הפרק,הייתי שוקל גם ניסאן אלמרה ממודל מתקדם.

וכפי שפתחתי,לא משנה במה תבחר,חשוב למצוא רכב מטופל ושמור שלא נקרע....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם תמצא אוקטביה שמורה עם היסטוריית טיפולים וקילומטרז' שפוי (לא פשוט!) אזי היא עדיפה על פי דרישותיך ובכלל.

כל דגמי האוקטביה ידועים באמינותם ובשרידותם,אם אינך נוסע הרבה ואינך מחפש תאוצות עוצרות נשימה,ה-1600 סה"כ חסכונית ונעימה,המנוע יחסית פשוט,רק 102 כ"ס אך תיבת הטיפטרוניק עושה עבודה טובה והתוצאה ראויה בהחלט.

לא ברור על איזה שנתון אתה מדבר ובאיזה רמת אבזור מדובר אך המכוניות דומות פחות או יותר ברמת הבטיחות.

לאוקטביה תא מטען ללא תחרות,דלת חמישית ענקית ותא נוסעים נעים ואיכותי.

לי יש אוקטביה 2008 1600 והיא חסכונית יותר מהיונדאי אטוס 1000 סמ"ק שאשתי נוהגת בה... כ-10 עד 11 ק"מ לליטר לנסיעה שעיקרה בעיר עם מזגן.

עלות האחזקה של האוקטביה מעט יקרה יותר משל הלאנטיס,על פוולסוואגן (וזה מה שהיא) צריך כנראה לשלם... הביטוח בדגמי הדיזל גם הוא מעט יקר יותר ויש לערוך סקר בין חברות הביטוח היות ויש פערים. לחלק מהאנשים מפריע שאוקטביה מזוהה עם מוניות או רכבי משטרה אבל דווקא זה מעיד על אמינותה ושרידותה.

הלנטיס היא מכונית "העדר",חלפים זמינים ויחסית זולים,היא נמרצת יותר מהאוקטביה 1600 אך פחות מהאוקטביה דיזל/FSI, נוחות הנסיעה בה שערורייתית,תא הנוסעים סתמי אך גם היא נהנית ממוניטין של אמינות רבה ואין בעיה במציאת מוסכים טובים לטיפול בה,גם אם העדר לא ממש נהנה מרכבו,הוא לא ממש טועה והלנטיס היא משפחתומטית ראויה,אם לנטיס עומדת על הפרק,הייתי שוקל גם ניסאן אלמרה ממודל מתקדם.

וכפי שפתחתי,לא משנה במה תבחר,חשוב למצוא רכב מטופל ושמור שלא נקרע....

ממש תודה רבה!!!

אני מדבר על שנתון 2002 עד 2004

נכון לעכשיו יש לי זמן לחפש תרכב המטופל ועם קילומטרז' נמוך יחסית.

מה שמושך אותי לאוקטביה זה ההמינות שלה והמחיר.

במחיר של אוקטביה 2003 אני אולי ימצא גראנדיס 2001.

ואם כבר אוקטביה מישהו יודע מהי צריכת הדלק של דיזל / בנזין?

פורסם

kml.co.il ?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האוקטביה לוקחת בכל התחומים שציינת למעט אמינות. האמינות שלה מצוינת אבל כרגיל מזדה יותר עמידה. אבל לא זו הבעיה איתה. האמינות שלה בסדר גמור. זה אוטו מעולה איך שלא תסתכל על זה. פשוט הוא יקר ללא הצדקה. לא שמישהו פה קמצן- פשוט למה להשקיע יותר כסף כשאפשר לקבל את אותם דברים ממקום אחר בפחות ? מתאים למוניות דיזל (סוס עבודה) ונסיעות רבות וארוכות, פחות לאדם הפשוט וזו גם הסיבה שבפועל זה מה שקורה- נמצאת בעיקר בידי נהגי מוניות/משטרה וכו' וכו' ופחות אצל אנשים רגילים. אבל לא הבנתי את הקשר בין לנטיס לאוקטביה. לנטיס זה שלמי שמחפש רכב אמין (מאוד) בלא הרבה כסף ובלי יותר מדי. אוקטביה זה עולם ומלואו.

פורסם
ממש תודה רבה!!!

אני מדבר על שנתון 2002 עד 2004

נכון לעכשיו יש לי זמן לחפש תרכב המטופל ועם קילומטרז' נמוך יחסית.

מה שמושך אותי לאוקטביה זה ההמינות שלה והמחיר.

במחיר של אוקטביה 2003 אני אולי ימצא גראנדיס 2001.

ואם כבר אוקטביה מישהו יודע מהי צריכת הדלק של דיזל / בנזין?

רק צריך למצוא אחת כזו בלי 300,000 קילומטראז' ואתה מסודר :)

פורסם

היתה לי לנטיס 1.8 ידנית. אמינה במיוחד היא לא היתה. לא שהמנוע שבק חיים, אבל כן נכנסתי למוסך ולא רק לטיפולים שוטפים. שתדע. ואם בכך לא די, היא שברה לי את הגב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האוקטביה לוקחת בכל התחומים שציינת למעט אמינות. האמינות שלה מצוינת אבל כרגיל מזדה יותר עמידה. אבל לא זו הבעיה איתה. האמינות שלה בסדר גמור. זה אוטו מעולה איך שלא תסתכל על זה. פשוט הוא יקר ללא הצדקה. לא שמישהו פה קמצן- פשוט למה להשקיע יותר כסף כשאפשר לקבל את אותם דברים ממקום אחר בפחות ? מתאים למוניות דיזל (סוס עבודה) ונסיעות רבות וארוכות, פחות לאדם הפשוט וזו גם הסיבה שבפועל זה מה שקורה- נמצאת בעיקר בידי נהגי מוניות/משטרה וכו' וכו' ופחות אצל אנשים רגילים. אבל לא הבנתי את הקשר בין לנטיס לאוקטביה. לנטיס זה שלמי שמחפש רכב אמין (מאוד) בלא הרבה כסף ובלי יותר מדי. אוקטביה זה עולם ומלואו.

אני נוסע משהו כמו 20000 ק"מ בשנה עיקר הנסיעה שלי היא בעיר ולכן חשוב לי רכב שלא זולל דלק.

פורסם
היתה לי לנטיס 1.8 ידנית. אמינה במיוחד היא לא היתה. לא שהמנוע שבק חיים, אבל כן נכנסתי למוסך ולא רק לטיפולים שוטפים. שתדע. ואם בכך לא די, היא שברה לי את הגב.

אפשר למצוא גם אנשים שיספרו איומות על אוקטביה, אבל זה שיותר כיף לשבת בתוך אוקטביה אני מסכים :) :)

פורסם
אני נוסע משהו כמו 20000 ק"מ בשנה עיקר הנסיעה שלי היא בעיר ולכן חשוב לי רכב שלא זולל דלק.

אפשר להתחיל ולהציג נתונים שרכב כזה וכזה עושה ככה וככה קילומטרים לליטר. בת'כלס? דלק זה עניין יחסי. תסתכל על ההוצאות בצורה ממוצעת באופן שתכלול ביטוח, טסט, טיפולים, תיקונים(בתקווה שלא יהיו), ואז תעשה את החשבון. כל עוד אתה מסתכל על מכוניות משפחתיות, הפערים קטנים והנתונים די דומים, ועוד יותר משמעותם קטנה כשלוקחים בחשבון פרמטרים נוספים. אם חסכון בדלק מעניין, אז יש דייהטסו סיריון.

• תוכן חדש...