Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 בעיה בהנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב שנאפ שנרכש לפני שנה. יש עדיין אחריות

הוספתי מים מזוקקים למצבר (אחרי כשנה שלא נגעתי בו).

מעל המצבר יש תיבת נתיכים, כשפתחתי את התיבה במטרה לשחרר את הפלוס, 2 הנתיכים הקיצוניים יצאו החוצה (אדום וצהוב נדמה לי, ו2 הירוקים נשארו בפנים). החזרתי אותם למקום (במידה והקיצוני ביותר לא מוחזר המאוורר של הרדיאטור מתחיל לעבוד קבוע).

לאחר שניסתי להניע את הרכב, הסטארטר נשמע חנוק, לפעמים צריך לתת קצת גז כדי להניע.

לאחר ההנעה הראשונה, וכיבוי הרכב מניע ללא בעיה.

במידה ועוברות מספר דקות, שוב צריך להניע עם גז או לתת סיבוב למפתח ולחכות כמה שניות שהרכב יניע.

אני אקח אותו למוסך לבדיקת המצבר.

אני רק רוצה להבין אם הבעיה בסארטר או במצבר (זליגה? קונקטורים) או משהו חשמלי שקשור לנתיכים

תודה

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מה שמעצבן זה שעד שלא נגעתי במצבר הכל היה תקין

כנראה שעצם זה שהמצבר לא נותק והמפתח היה בסוויץ (לא מונע)+התעסקות עם הנתיכים, גרם לבעיה

לומדים מטעויות

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם הפולו שלי. בסופו של דבר נמצא שהיתה בעיה עם חיישן הצתה ראשון. מאז הבעיה נפתרה. גם לי זה קרה אחרי מס' חודשים שהחלפתי מצבר.

• ספונסר פורום
פורסם

מה זה חיישן הצתה ראשון ?

לפותח השרשור ,לדעתי אם אני מבין אותך נכון התקלה הינה במצבר וההנעה שלו חלשה מידי

הנתיכים שהוצאת אלו הנתיכים של המאוורר ויחידת ה ABS

הוצאת הנתיך לא גורמת למאוורר לעבוד קבוע ,איך הגעת לזה ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה, אתה צודק הבעיה במצבר. חיברנו אותו למכשיר בדיקה, הראה שהאלטרנטור תקין והשעון של המצבר הראה קפיצות לא סדירות.

יש לי עליו אחריות, אסע לאחת התחנות של שנאפ להחליף

לגבי הנתיך, לא יודע מה הקשר. ברגע שאני מוציא אותו המאוורר מתחיל לעבוד. מחזיר אותו הוא מפסיק.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
היתה לי בעיה דומה עם הפולו שלי. בסופו של דבר נמצא שהיתה בעיה עם חיישן הצתה ראשון. מאז הבעיה נפתרה. גם לי זה קרה אחרי מס' חודשים שהחלפתי מצבר.

יכול להיות שאתה מתכוון למזרק הצתה קרה(או שם דומה)?

היה לי מקרה דומה בטרנספורטר שהוא לא הניע בחורף, ואז החלפתי את המזרק הזה(יושב בצד ימין של הסעפת) והרכב הניע בנגיעה.

קובי

• תוכן חדש...