Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על טיוטה אוריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על טיוטה אוריס שנתונים 08-09?? חוות דעת, "מחלות", איכות הרכב מבחינת פלסטיקה וסביבת נהג וכמובן איכות וחווית נסיעה. ועוד משהו קטן - האם לדעתכם מחזיקים רכבים כאלו בחברות השכרה/ליסינג?

אני שואל כי קיבלתי המלצה מחבר לבדוק את הרכב בשבילי (במקום מזדה 3 שאני מת כבר להחליף) והעניין שלרכב אין יותר מדי "רעש", לא מדברים על הרכב הזה, לא מפמפמים את השם בעיתונות, זה כאילו קיומו של הרכב הוא סוד שעובר מאוזן לאוזן.

תודה מראש.  

נ.ב - אני חושב ששאלתי בעבר על הרכב אבל לא קיבלתי יותר מדי מידע

• אהבתי 1

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

הקפצה

• אהבתי 1

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

לא מכיר את הרכב, רק המלצתי אם תחליט ללכת עליה, שים לה חישוקים קלים, זה משפר את המראה באופן משמעותי. זה ככה בכל רכב בד"כ, אבל כאן זה מקרה מיוחד. ללא החישוקים העיצוב שלה מוגדר אצלי כמוזר, איתם אפילו נאה. רק תמצא משהו מתאים.

פורסם

בשנים האלו הגיר הוא רובוטי זהה לגיר של הקורולה, בכלל המכלולים זהים לחלוטין למכלולים של הקורולה באותם שנתונים.

בפנים הרכב מעוצב ומאובזר טוב יותר מהקורולה.

תבצע נסיעת מבחן על הגיר הרובוטי ואם ימצא חן בעינך, אז האוריס תהווה רכישה מצוינת.

ד"א גם אני שוקל לקנות לאישתי אוריס במקום אוונסיס שברשותה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...