Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש של דיזל - גולף 1.6FSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

פתאום בחודש האחרון שאני מניע את הרכב (לאחר שהמנוע קר) התחיל להיות לי רעש במנוע כמו של דיזל ואז אחרי 2-3 שניות הוא נעלם , הרעש קורא לפעמים ולא כל הזמן האם מישהו נתקל ברעש כזה?

מדובר בגולף 1.6FSI שנת 2005 .

פורסם

פילטר שמן לא מקורי או שלא הוחלף זמן רב.

המנורת שמן נכבית תוך כמה שניות? או שנייה לאחר ההנעה?

מה מצב השמן ?(שחור\גושי\חום\מוזר)

לדעתי תעשה טיפול ואם הבעיה לא תעבור אז לך למוסך .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לי טיפול עוד 1500 ק"מ , האמתי התחלתי לתדלק 98 ומאז זה לא עושה לי את הרעש הזה.

זה רעש כאילו משהו משוחרר .

פורסם

תבדוק סעפת יניקה.... תופעה מוכרת אצלנו ברכבים- גטה 2.0. כמעט כל הסעפות הוחלפו אחרי 200 אלף ק"מ לערך. זה נשמע כמו דפיקות למשך מספר שניות עד התחממות המנוע.

פורסם

אם אני לא טועה, המשאבת שמן אחראית לרעש הזה.

אצלנו בפאסאט היה בדיוק אותו רעש למשך חצי דקה בערך לאחר התנעה קרה ולאחר מס' חודשים התגלתה בעיה במשאבת שמן, לאחר החלפה של המשאבה הרעש נחלש משמעותית.

• תוכן חדש...