Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות (אספנות?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם.

אני לפני רכישה של רכב ש.י. 1979. הרכב לא אספנות ברישוי. מה עלי לעשות/איך אני מעביר בעלות? אני מעוניין ברישוי "אספנות". *הרכב ללא רישוי כ 4 שנים

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

אם לא שולמו אגרות, לפני שמבצעים העברת בעלות, שהבעלים הקודם יעביר למצב אספנות ואז להעביר בעלות בלי בעיות ובלי חובות עבר של רישוי

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לידיעתך

לא ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט[כל רכב למעט אספנות] מעל 3 חודשים!כך שהוא חייב קודם להפוך לאספנות ואז להעביר בעלות ,אין צורך לבצע טסט כדי להעביר בעלות ברכב אספנות.

פורסם

אגב מנסיון,אחרי שינוי הסטטוס לרכב אספנות במשרד הרישוי, בדואר ישלחו אותך למשרד הרישוי לעשות שם העברת בעלות.לפעמים זה עובר חלק בדואר אבל היה לי מקרה כבר ששלחו אותי חזרה למשרד הרישוי.

דוד כץ

פורסם
לידיעתך

לא ניתן להעביר בעלות לרכב ללא טסט[כל רכב למעט אספנות] מעל 3 חודשים!

כבר העברתי בעלות על רכב ללא טסט מעל 3 חודשים, פשוט לא היו לו חובות.

ברור שכאן זה לא אופציה ולכן המוכר צריך לשנות סטטוס לאספנות ורק אז להעביר בעלות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...