Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.קניתי רכב חדש, את המערכת נתתי עם הרכב.וכעת הרכב החדש בא בלי מערכת, ביקשתי להוריד אותה כי אני רוצה איכותית.קודם כל אני רוצה רק רכיבים יד 2 או אייבי כמה שמתשתלם.אני רוצה את המערכת הכי טובה לתקציב שלי.אני יותר שומע כאלה שירים שמשלבים הרבה כלי נגינה וזה חשוב לי האיכות:http://www.youtube.com/watch?v=--2C0CvSOCoהצליל מאוד חשוב לי שהיה כמה שיותר מדויק, העוצמה גם חשובה, אך איכות הצליל אמורה להיות במקום הראשון.אפשר עזרה?התקציב בהפרשים כ''כ גדולים מכיון שאני לא יודע כמה תעלה התקנה איכותית.בנתיים לפי מה שאני ראיתי בפורום פה ביד שניה באודיו זה מה שמצאתי:DYNAUDIO MD130 (טוויטרים)שזה חלק שמאוד חשוב לי במערכת, בנתיים אין מחיר, אך שמעתי אליהם דברים טובים.JBL BPX1100-1300 שקל.T10001BD-1000 שקל.או שאפשר להשיג בעוד קצת תוספת כסף רכיבים טובים יותר?אני מתחיל לאט לאט יש לי את הזמן שלי.לגבי קומפונטט מה עדיף 2 חלקים 3?יש המלצות?חשוב מאוד לא לזרוק סתם שמות באוויר, מי שיכול לעזור לי בחיפוש ברכיבים ביד 2 וגם כאן בפורום אני מאוד יודה לו.תודה.

פורסם

אפשר להמליץ על רכיבים מפה ועד ירוחם, אבל צריך מיקוד.

אתה חייב לדעת לאיזה אופי צליל אתה מתחבר יותר. ה MD130 שציינת וזטק T28 שניהם טוויטרים מעולים ואיכותיים במיוחד, אבל נשמעים שונה לחלוטין אחד מהשני, כל אחד טוב בדרכו שלו, עניין של טעם.

מחיר ההתקנה תלוי באיזה התקנה אתה רוצה. אתה יכול להתקין הכל באופן פשוט ואיכותי שיעלה בסביבות ה- 800 שקל, ואתה יכול להשקיע יותר, לבנות את הטוויטר בקורות, לבנות פוד זוויתי למידבאס, בניות שכבר מאוד סובייקטיביות לפי הרכב, המוצר המתקין ובקשת הלקוח.

תתפלא שלא תמיד לקנות באיביי זה יותר משתלם וגם לא תמיד לקנות יד שניה זה יותר משתלם. יש מוצרים חדשים במחירים מעולים עם אחריות. תהיה פתוח להכל, אל תסגור דלתות.

ההבדל בין שני חלקים לשלושה חלקים הוא גדול מאוד, הן ברכיבים הנדרשים, הן בהתקנה והן בכיוונים (שכל אלו מסתכמים בהפרש כספי גדול).

המלצתי לך היא ללכת על סט 2 חלקים מותקן באופן נכון (בדגש על זוויות). תשאיר לך את האופציה להגביר את הסט אקטיבית=ללא קרוסאובר=כל אלמנט מקבל ערוץ הגברה= שליטה טובה יותר על תחומי התדרים והתאמה לתוצאה שתתאים לך הכי הרבה.

אני בד"כ לא ממליץ להתחיל ישר אקטיבי, זו לדעתי טעות לא יוביל אותך רחוק, הגברה אקטיבית באה לשפר או לתקן בעיה מסויימת, והיא לא ברירת מחדש בד"כ.

אני ממליץ לך על הכיוון הבא:

1. ר"ד המאפשר הגברה אקטיבית של סט קדמי 2 חלקים + סאב (סה"כ 3 חלקים כולל הסאב, ללא מיד).

2. סט 2 חלקים איכותי, שתהיה חייב לשמוע כמה שיותר סטים כדי לדעת מה אתה אוהב יותר.

3. מגבר 4 ערוצים איכותי או שני מגברי 2 ערוצים לסט הקדמי שיאפשר הגברה אקטיבית, או מגבר 2 ערוצים אחד איכותי מאוד ואם תרצה בהמשך תוסיף עוד אחד.

4. מונובלוק טוב.

5. סאב ששמעת ואהבת (בדגש על תיבה מתאימה).

6. בידוד/איטום אקוסטי בדלתות ורצוי גם בבגאז' ומקומות רועדים אחרים.

7. התקנה איכותית מאוד אצל מתקין מקצועי ולא במקום בינוני.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב, לפי המצלצה של חבר הפורום אני יתחיל מי הקומפוננט.

מצאתי את ה-Dego Master שלפי הנתונים שלו איכותי מאוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=277602&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98

האם במחיר של כ-1800 הסט הזה שווה את המחיר?מה אני צריך לקנות בנוסף לסט הזה כי הבנתי שהוא לא בא מלא.

תודה.

פורסם

"נהג צעיר" קיבל ממני הצעה לפרטי בקשר למערכת .

מכיוון שהוא במעקב והודעותיו מתפרסמות לאחר 24 שעות הוא ביקש ממני לרשום את המפרט כאן

HU אלפיין 9887

מגבר 4 ערוצים אודיסון LRX4.1K

מגבר מונו בלוק אודיסון LRX1.1K

קומפוננט MLK165 של הרץ מסדרת הMILLE

מה שהבחור בעצם שואל , האם מדובר כאן בSQ ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

כן מדובר בSQ, רק במקום לשכנע אותו לרכוש את כל הרכיבים שאתה מוכר יד שניה קיימות עוד אופציות בשוק.

פתוח השרשור, מומלץ לך להגיע למפגש ולבקש מהחברים הנחמדים לשמוע את המערכות שלהם.

ככה תקבל כיוון יותר טוב לאיזה אופי אתה מתחבר.

Got To love It

פורסם
כן מדובר בSQ, רק במקום לשכנע אותו לרכוש את כל הרכיבים שאתה מוכר יד שניה קיימות עוד אופציות בשוק.

פתוח השרשור, מומלץ לך להגיע למפגש ולבקש מהחברים הנחמדים לשמוע את המערכות שלהם.

ככה תקבל כיוון יותר טוב לאיזה אופי אתה מתחבר.

את המפגש היום פיספסתי, ועד המפגש הבא אני ישתגע בלי מערכת ברכב.

לאחר כמה התייעציות בפורום חשבתי על הסט הנ''ל:

מידבאסים של חברת CDT AUDIO סדרת HD דגם M6

טוויטרים מבית DYNAUDIO דנמרק, דגם MD130

מגבר ZAPCO מסדרת העל competition דגם C2K 3.0X

מה אתם חושבים?

על איזה עוד חלקים תמליצו לי להשלמת הסט?מה עוד חסר לי?

פורסם

אני (ועוד רבים כמוני) לא הייתי קורא ל MLK165 קומפוננט טוב ל SQ. יש לו טוויטר זוועה, הקרוס המקורי לא מיטיב עימו, ולמעשה נקודת החוזק היחידה שלו (בעיניי) היא הוופר שלו, שהוא די פאנצ'י ועדיין מנגן את תחום המיד באופן סביר.

אם אתה חובב של הרץ, אולי זה ימצא חן בעיניך. לדעתי יש סטים הרבה יותר טובים בטווח המחירים שלו.

הר"ד טוב מאוד ומתאים לדעתי לסטאפ שפותח השרשור מתכוון להתקין, אני הייתי מעדיף את הקלריון או הפיוניר, אבל זה באמת עניין של נוחות ותו לא, יש מיליון ביקורות ברשת על האלפיין, הקלריון והפיוניר שיש בהם קרוס 3 חלקים, וכל אחד אומר משהו אחר, אז אם התרגלת למשהו מסויים, או שמצאת את אחד מהם במצב או מחיר טוב יותר מהשני, לך עליו.

המגברים הם טובים מאוד, הכל עניין של מחיר, טעם והקומפוננט אליו ישודכו.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק. לא דייקתי, כוונה שלי היית לוופר ML165 בהגברה אקטיבית. את הטוויטר ML28 אני לא מכיר, אבל מכיר טוב מאוד את השלוב בין ML1600 (אח הגדול) ו-LRX 4.1K. לטעמי זה שילוב מצוין.

פורסם

מסכים איתך, הוופר בסט 3 חלקים הוא אחלה. שמעתי שני סטאפים של 3 חלקים עם הוופר הזה והוא נתן את הטון, באחת מהמערכות הוא השתלב ממש יפה עם המיד, בשניה הוא ניגן טוב, פשוט לא אהבתי את השילוב וחלוקת העוצמות במערכת.

• תוכן חדש...