Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לטסט מעשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ,היה לי היום טסט הכל הלך טוב רק היה קטע באזור התעשייה בנתניה בדרך לותיקים היה רמזור והבוחן טוען שסטיתי מהנתיב והתערב לי בהגה וגם התחיל להתעצבן עלי ואחרי רחוב הוא אמר לי לסיים את הנהיגה...

מה דעתכם עברתי או לא? אני חושב שלא..:cry:

נהגתי אולי 5 דקות וחוץ מזה נהגתי טוב וגם המורה שלי אמר לי שאני נהג מצויין.

תודה!

פורסם

אתה עדין לא נהג טוב, אתה פשוט יודע לתפעל את הרכב, בשביל להיות נהג טוב צריך לנהוג "קצת" יותר מ 31 שיעורים של 45 דקות.

לפי התאור שלך לא נראה כי צלחת את המבחן וכי תאלץ לבצע טסט חוזר.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה ממש מרגיז כי אני נהג טוב, עשיתי 31 שיעורים והמורה אמר שיש לי שליטה מצויינת....

אין סיכוי שהוא יעביר אותי בכל זאת?

נראה לי שהטסטר קובע.

לא נורא לא קרה כלום גם נהגים טובים טועים.

אני מציע שתבקש מהמורה נהיגה שלך שיקח אותך לאותו קטע כביש ותתאמן עליו כמה פעמים עד שתראה שאתה עושה אותו פיקס ואז תיגש שוב.

לא אמור לקחת יותר משיעור אחד מקסימום 2.

פורסם

duscus ואם הטסט הבא יבצע טסטר אחר?

ומסלול הנהיגה שלו ישתנה?

זה לא משנה היכן הוא יתרגל את הנהיגה שלו, אדם שלמד נהיגה ב פ"ת ידע לנהוג גם בת"א.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
duscus ואם הטסט הבא יבצע טסטר אחר?

ומסלול הנהיגה שלו ישתנה?

זה לא משנה היכן הוא יתרגל את הנהיגה שלו, אדם שלמד נהיגה ב פ"ת ידע לנהוג גם בת"א.

ל'

אם הוא טוען שהוא נהג טוב והבעיה היא ספציפית הקטע הזה אז בכל מקרה שיתרגל אותו.

פורסם

הטסטר התערב לך בנהיגה ועצר את הטסט אחרי 5 דקות? לפי זה נראה שלא עברת ואתה תצטרך לעבור עוד טסט. מצטער בשבילך.

לחזור לאותו מקום ולתרגל אותו לא הולך לעזור לך. למה? כי אתה אומר שהוא אמר לך שסטית מהנתיב ודבר כזה נגרם בדר"כ מאחיזה לא נכונה של ההגה (יכול להיות שלא שמת לב וסטית טיפה עם ההגה או משהו בסגנון). זה לא שטעית בהבחנה בין רחובות דו/חד סטריים. או לא שמת לב לתמרור מסויים. ככה שלחזור לאותו מקום לא באמת יעזור לך (מה גם שהטסט הבא שלך יכול להיות שונה לחלוטין).

פורסם

עם הוא טוען שהוא נהג טוב והבעיה היא ספציפית הקטע הזה אז בכל מקרה שיתרגל אותו

ל', never say never

כשהייתי חייל למדתי לנהוג על משאית בבה"ד 6, ושיעורי הנהיגה היו בעיקר בלוד. היה קטע שתמיד פקששתי בו- פנייה ימינה, ומיד אחריה הכביש התעקל שמאלה.

לקח לי זמן רב ללמוד לבצע את הפנייה כמו שצריך, מכיוון שקו ההפרדה בקטע זה היה רצוף, ולא הייתי מצליח לקחת את הפנייה כמו שצריך, עד שהמורה אמר לי "תיצמד ימינה, תחצה את השוליים אם צריך, אך אל תחצה את קו ההפרדה, כי אז תיכשל"

כיוון שגם הטסטים היו באיזור, מה רבה הייתה שמחתי כשבטסט נסעתי באותו קטע, והצלחתי :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ל', never say never

כשהייתי חייל למדתי לנהוג על משאית בבה"ד 6, ושיעורי הנהיגה היו בעיקר בלוד. היה קטע שתמיד פקששתי בו- פנייה ימינה, ומיד אחריה הכביש התעקל שמאלה.

לקח לי זמן רב ללמוד לבצע את הפנייה כמו שצריך, מכיוון שקו ההפרדה בקטע זה היה רצוף, ולא הייתי מצליח לקחת את הפנייה כמו שצריך, עד שהמורה אמר לי "תיצמד ימינה, תחצה את השוליים אם צריך, אך אל תחצה את קו ההפרדה, כי אז תיכשל"

כיוון שגם הטסטים היו באיזור, מה רבה הייתה שמחתי כשבטסט נסעתי באותו קטע, והצלחתי :-P

אם אתה מדבר על האזור של הכניסה ללוד די צמוד לרמלה אני לא מבין איפה הבעיה.

בכללי ללומדי נהיגה באזור מסוים כדי "להצטייד" בידע על הבוחנים והדרישות שלהם, ככה למשל נכשל חבר שלי שלא הבין שהדבר היחיד שביקשו ממנו הוא להצמד למדרכה ולסוע רברס במשך איזה 5 דקות ובמקום זה עשה חניה (אמנם טובה, אבל רק חניה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...